Lemnul acela l-am comandat și eu de la dl levi și inițial am zis ca pun rakza 7 soft pe el și l-am întrebat dacă ar fi ok și fețe cu burete mai dur, mai rapide și dumnealui a spus ca ar fi perfecte numai sa le pot stăpâni 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Bună ziua tuturor !
Am o dilemă: Vreau să reconfigurez niște palete și am la dispoziție următoarele setup-uri:
1. Paletă cu lemn Levi 5 straturi lemn (ar trebui să fie OFF-, cam lent însă, nu a plăcut nici unui jucător cu experiență, mi-au spus că vibrează enervant și nu are niciun control, e "aiurea" (!), lucru total surprinzător pentru mine, deoarece dl. Levi are doar recomandări de excepție pe forum, nu știu ce să zic, eu nu am experiența necesară pentru a da un verdict competent), față B.T. 80 FX pe FH (2,0) și Tackiness Chop II (1,9) pe BH. O paletă de control, dar neputincioasă în fața unui adversar mai agresiv. Se pare că nici Chop II nu se prea potrivește în setup...;
2. Paletă cu lemn Tibhar Red Cypress (7 straturi lemn), OFF- spre OFF, fețe B.T. 05 (mai veche și cu fețele uzate, a fost prima achiziție profesională acum un an și jumătate, nu m-am adaptat, am renunțat destul de repede);
3. Paletă cu lemn Butterfly Petr Korbel SK 7 ( 7 straturi lemn, OFF, un lemn bun pentru mine), față B.T. 80 (2,0) pe FH și TUTTLE BEIJING IV (2,1) pe BH (chinezească). O am de aproape o lună, toți au apreciat-o, au considerat că are și control și spirit ofensiv, eu mai am nevoie de timp, mai ales că fața chinezească e un pic diferită de celelalte ( poate o schimb cu Yasaka Rakza 7 Soft sau cu Yasaka X Soft)...
?n privința lemnelor aș încerca mai târziu doar un Primorac OFF- (varianta japoneză)...
?n privința fețelor vreau să experimentez ceva defensiv pe BH, potrivit unui apărător modern (momentan o Giant Dragon's Talon Special, apoi, poate, Yasaka Antipower).
Aș folosi pentru început primele două lemne sus - menționate.
Variante:
1.Lemn Tibhar cu Tackiness Chop II pe BH și B.T. 80 FX pe FH ( sau păstrez B.T. 05 pe FH).
2.Lemn Tibhar (05 pe negru și iarba pe roșu).
3.Lemn Levi cu iarbă pe roșu și ceva de atac și control pe negru (Tuttle Beijing IV, Yasaka X, B.T. 80, Tibhar Evolution MX-S etc).
Vă rog, niște sfaturi competente, incluz?nd variante realiste. Mulțumiri anticipate !
Pai ce ai deja ar trebui sa genereze un control foarte bun ! Recomandarea mea , daca tot arunci mingile peste masa ar fi sa folosesti acelasi setup dar schimba fata MAX cu una de 2.0 !As vrea sa imi mai achizitionez o paleta, una care sa fie mai rapida decat cea pe care o am acum (Yasaka Sweden Classic + Rakza 7 Soft Max + Rakza 7 Soft 2.0)
Ce imi recomandati?
E de recomandat sa pastrez acelasi lemn si sa schimb doar fetele cu unele mai rapide ca sa fie tranzitia mai ok sau?
Ce imi place la setupul de acum este cat e de "saltareata" fata si cat de bine agata mingea. Dar mi-e greu sa o controlez si de multe ori depasesc suprafata mesei. La un momendat am incercat o paleta cu Xiom Vega Europe si cumva, dintr-o data toate mingile aterizau pe masa. Si atunci cand e cazul si am ocazia sa lovesc cu putere si sa inchid punctul simt ca nu reusesc sa generez destula viteza si ma gandeam ca probabil m-ar ajuta ori un lemn mai rigid (7 straturi all-wood sau ceva cu carbon) sau o fata care sa catapulteze mai puternic mingea.
Ce ziceti?
Salut,
Cam liniste si pace pe acest subiect care zumzaia atunci cand mi-am luat eu prima paleta.
As vrea sa imi mai achizitionez o paleta, una care sa fie mai rapida decat cea pe care o am acum (Yasaka Sweden Classic + Rakza 7 Soft Max + Rakza 7 Soft 2.0)
Ce imi recomandati?
E de recomandat sa pastrez acelasi lemn si sa schimb doar fetele cu unele mai rapide ca sa fie tranzitia mai ok sau?
Ce imi place la setupul de acum este cat e de "saltareata" fata si cat de bine agata mingea. Dar mi-e greu sa o controlez si de multe ori depasesc suprafata mesei. La un momendat am incercat o paleta cu Xiom Vega Europe si cumva, dintr-o data toate mingile aterizau pe masa. Si atunci cand e cazul si am ocazia sa lovesc cu putere si sa inchid punctul simt ca nu reusesc sa generez destula viteza si ma gandeam ca probabil m-ar ajuta ori un lemn mai rigid (7 straturi all-wood sau ceva cu carbon) sau o fata care sa catapulteze mai puternic mingea.
Ce ziceti?