Alocuțiunea mea la final de turneu o să fie scurtă și la obiect.
Atâta timp cât fie și un singur participant la ceea ce ne place să numim "
Sâmbăta AmaTur" a plecat nemulțumit ?nsemnă că organizatorii nu și-au atins scopul.
?n numele întregii echipe ?i prezint scuzele mele publice.
Din păcate:
Ultima înscriere: Joi 4 Iunie 2015, ora 20,00.
Totuși, având în vedere situația "delicată" de la Open, unde mulți jucători valoroși nu au prins loc pe lista principală și, de asemenea, faptul că atât la Avansați cât și la începători mai sunt în momentul de față 2 (două), respectiv 3 (trei) locuri, acestea și eventual altele care se vor vacanta până la ora 18,00 vor putea fi completate cu jucători înscriși pe forum sau la sală, fără ca acest lucru să-i afecteze pe cei deja înscriși.
Din acest motiv nu veți fi trecut pe lista principală decât în această seară, la ora 18,00 când se finalizează retragerile.
Bagajul și aranjamentele de călătorie puteți însă să le faceți fără probleme.
...
INSCRIERILE S-AU INCHEIAT JOI si este fair sa-si respecte obligatia fata de cei inscrisi in termenul limita.
Atata vreme cat numarul de locuri la Amatori si incepatori nu a fost acoperit, trebuia gasita o posibilitate de a redistribui locurile la categoria OPEN, pentru care numarul de 60 de locuri este insuficient.
Cei care se inscriu dupa GONG participa doar in limita locurilor disponibile anuntate de organizatori.
?n toate deciziile pe care le-am luat privitor la acest turneu am avut în vedere
toți participanții, Regulamentul AmaTur și spiritul Fair-Play.
După suplimentarea locurilor la Open în urma retragerilor a mai mulți Avansați și transferului unor începători la cea de-a doua sală, prioritar a rămas asigurarea a minim 5 meciuri pentru toți jucătorii Avansați. Astfel, au mai fost admiși pe listă - chiar dacă s-au înscris după termenul limită - Papacu Bejoli, Ivan Valentin și Rusea Gheorghe.
Situație Vineri seara, ora 18,00
La ora limită privind retragerile la Avansați situația era cea ideală: 108 locuri - 108 înscriși.
Din păcate au mai apărut trei retrageri după ora limită (Filip Dan, Niculescu Gabriel și Roșca Mihai). Decizia a fost ca aceștia să rămână pe liste pentru ca toate grupele să fie complete, iar în cazul unor potențiali doritori la sală să-i înlocuim, cu mențiunea
motivat pentru că totuși au anunțat că vor lipsi.
Imediat după strigarea grupelor la Avansați (și implicit repartizarea acestora la mese) Sebi, care alerga de la o sală la alta, mi-a spus că mai sunt doi jucători din Bacău care au venit să se înscrie la sală: Braniște George MP=13,50 si Surmei Boby MP=0, pe care să-i prindem în locul celor 3 absenți motivați:
Filip Dan, MP=15,00;
Niculescu Gabriel, MP=16,24;
Roșca Mihai, MP=9,00.
Astfel Braniște George i-a luat locul lui Filip Dan deoarece aveau MP apropiat, iar pe Surmei Boby l-am căutat în arhiva clasamentelor AmaTur până în anul 2011, ultima sa medie fiind MP=17,00 în Octombrie 2013, astfel că acesta i-a luat locul lui Niculescu Gabriel deoarece aveau MP apropiat.
Regret faptul ca
Domnul Derzsi Lorand a venit să-și facă cunoscute nemultumirile abia după ce și-a disputat toate meciurile și rămân neconsolat cu faptul că nu s-a calificat din grupele inferioare.
Pentru acest lucru ?i cer din nou iertare.
?n plus, mulțumiri tuturor celor care au sperat într-o sâmbătă frumoasă la Bacău și au venit cu drag la întâlnirile noastre AmaTur și respect echipei TT Bacău care s-a dat peste cap să ne asigure cadrul logistic perfect.
O Duminică liniștită vă doresc!