Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
In ciuda informatiilor de pe site-ul butterflyonline.com, eu ma indoiesc serios ca Viscaria are balsa in compozitie.
Am probat nenumarate lemne cu balsa si stiu exact ce simt are. Viscaria nu are acest simt si este prea elastic pentru a avea balsa.
In plus, balsa este un lemn foarte moale, in care intra unghia foarte usor. In Viscaria nu poti sa lasi usor urme cu unghia. Cred ca se poate si sa existe un tip de balsa foarte tare, dar nu cred ca lemnul ar mai fi asa de elastic.
Raman la parerea mea, Viscaria nu are balsa.
Am facut afaceri aproape cu toti cei care si-au exprimat parerea pe acest topic asa ca nu voi polemiza inutil...ieri am avut in vizita un jucator de top20 Amatur care dupa ce a dat cu Viscariile proprietate personala, a recunoscut superioritatea lemnelor vechi fata de cele noi...evolutie tehnologica ? Cred exact contrariul...Viscariile noi ( indiferent de compozitie ) sunt mult mai slabe decat cele vechi...am dat si cu vreo 6 Spirite vechi pana acum si balanta inclina clar spre lemnele conservate, antice si de demult. Ca sa inchei intr-o nota optimista, fiecare lemn isi asteapta jucatorul potrivit...sau invers, nu mai stiu...![]()