ÎNCHIS Vand lemn Butterfly Viscaria

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
O parte din cei care scriu in acest post polemizeaza pe marginea subiectului legat de compozitia ,,Viscariei" , o parte il rugam pe d-l Luk sa ne spună gramajul lemnului, deci ,,ne găsim de lucru" , ca sa zic așa , iar acesta nu participa la discuții( sau are replica,in lipsa... n-ar fi rău sa fie bine).

Pe unii nu ii intereseaza subiectul compozitiei lemnului Viscaria, dar cei care au / au avut astfel de lemne stiu destul de bine despre ce vorbim; este o discutie lunga aceasta despre compozitia Viscariei, pentru ca BTY USA pretinde ca Viscaria ar avea balsa la mjiloc, dar nimeni nu ii crede iar BTY Japan refuza sa confirme/infirme acest aspect. Probabil ca pe v-stra dl Andi nu va prea intereseaza subiectul... Doar greutatea ... greutatea ... greutatea va rugaaaam !! :p Da, scuze ca poluam topicul dlui Luk. :crazy:

D-le Cornel imi cer scuze daca v-am creat impresia ca as fi dezinteresat de discuția legată de subiectul compoziției lemnului Viscaria ,sau as minimaliza importanta acestui subiect. Dealtfel,chiar sunt interesat de tot ce inseamna Viscaria,întrucât doresc sa achizitionez un astfel de lemn. Dovada acestui fapt , stau întrebările pe care vi le-am adresat personal d-stra si d-lui Dan Mihai si la care mi-ati răspuns. Si deoarece doresc sa-mi cumpăr un astfel de lemn si m-am interesat de propietati,am cerut sfaturi ,am primit sfaturi,am vizualizat postări pe diverse forumuri si mi-am format o parere despre ce doresc sa cumpăr, ma interesează greutatea...greutatea...greutatea si cred ca e normal. E posibil sa nu ma fi făcut inteles ,prin ce-am scris adineauri, insa am vrut sa subliniez ca d-l Luk a deschis un subiect la care nu participa si nu am dorit sa polemizez ,dealtfel nici nu as fi in măsura ,având in vedere minimele mele cunoștințe. In continuare,sper ca pot apela la sfaturile d-stra,cum dealtfel am mai si făcut-o si va doresc o zi buna .

Lemnul se retrage de la vamzare .Sa vindut la sala .Multumesc pt posturi.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus