AmaTur: Turneu A Turneu A Ploiești 20.06.2015

Gelu mai lasa de la tn, lasa contrele traim in Romania fi asa cum esti,...daca gresesc nu te supara tu veneai la concurs mai ales ca vedeai una din cele mai frumoase sali,...

Clasament OPEN

1.
Lukasz Klimas - Ploiesti.jpg
Lukasz Klimas - Ploiești
2.
Boaca Valentin - Bucuresti.jpg
Boaca Valentin - București
3 -- 4
Enciu Alexandru - Slobozia
Corcoz Costin - Focșani
5 -- 8
Toma Florin - Pitești
Uta Adrian - București
Zamfir Ionel - București
Petrescu Liviu - Pitești
9 -- 16
Giol Mihai - Brăila
Filimon Bogdan - București
Caloianu Iuliana - Ploiești
Oprea Nicolae - Brașov
Calin Mihai - Barlad
Bularda Iulian - Barlad
Macelaru Eugen - București
Balan Cristian - Ramnicu Valcea
17 -- 2v gr.sup.
Iancu George - Ploiești
18 -- 25 1v gr.sup.
Andone Claudiu - Cugir
Ceacarescu Cristian - Slobozia
Banescu Dragos - Pitești
Vlase Gheorghe - Slobozia
Bozga Lucian - Baicoi
Gorum Adrian - Topoloveni
Macarenco Mario - București
Mercioiu Constantin - București
26 -- 32 0v gr.sup.
Dinca Daniel - București
Popescu Valentin - București
***************** - Campina
Dumitrescu Cornel - București
Popescu Ionut - București
Draganescu Viorel - Ploiești
Soare Valentin - Valenii De Munte
33 -- 36 2v gr.inf.
Dracea Gabriel - Sinaia
Ciuca Dan - Pitești
Totpal Marius - Busteni
Damian Ioana - Barlad
37 -- 45 1v gr.inf.
ON HO - București
Mihaila Nicolae - Breaza
Mostovoi Andrei - Campina
Dascalasu Viorel - București
Dumitru Gheorghe - București
Ivan Sorin Ioan - Targoviște
Mos Florin - Filipesti Targ
Suditu Andrei - Campina
Puiu Dragos - Urlati
46 -- 50 0v gr.inf.
Dragoi Andrei - Azuga
Dima Nicu - București
Cobeanu Marius - Breaza
Oprea Luca - București
Istrate Andrei - București

Felicitari in primul rand proprietarului salii din Ploiești,merite deosebite pentru finalizarea unui proiect de exceptie,o arhitectura deosebita,fatade de mare rafinament, dotari , instalatii, echipamente si spatii variate, finisaje adecvate sportului de sala;felicitari organizatorilor pentru cursivitate,corectitudine, atentie si profesionalism,felicitari noua tuturor jucatorilor din turneu;pentru ca asa cum am zis mai inainte liga amatur este din ce in ce mai puternica ca valoare tehnica,chiar si categoria amatori a ajuns ceva semnificativ.Felicitari campionilor de la open si de la amatori;pentru mine a fost ultimul turneu la amatori,cu regret ma despart de colegii cu care am trait de la agonie la extaz momente memorabile,amintiri de neuitat.Bafta tuturor si success in toate activitatile in care sunt angrenati!!!

Clasament AMATORI

1.
Neculcea Alexandru - Moreni.jpg
Neculcea Alexandru - Moreni
2.
Vasile Gelu Iulian - Bucuresti.jpg
Vasile Gelu Iulian - București
3 -- 4
Miron Liviu - Campina
Moise Mihai - Alexandria
5 -- 8
Fratila Robert - Filipesti Targ
Micuda Mihai - București
Ivan Valentin - Campina
Voin Doru - București
9 -- 16
Cucu Cristin - Targoviște
Panaitescu Stefan - Izvoarele
Brulea Petre - Ploiești
Grama Mihai - Azuga
Popa Alexandru Iulian - Buzău
Laur Boro - Sinaia
Coman Emil - Breaza
Dima Victor - Azuga
17 -- 32
Sorescu Mircea - Paulesti
Pitac Ovidiu - Brașov
Dena Corneliu - Giurgiu
Manta Viorel - Baicoi
Popescu George - București
Tobosaru Gheorghe - Brașov
Cuna Gheorghe - Buzău
Silviu Niculae - București
Barbu Vasile - Brașov
Trocan Nicolae - Mioveni
Ionascu Gabriel - București
Dragos Florin - Brașov
Doba Vasile - Pitești
Anescu Andu - Drăgășani
Bodeanu Dan - București
Dinu Gheorghe - București
33 -- 34
Dinicescu Ion - Pitești
Leiba Romeo - Varbilau
35 -- 36 2v gr.sup.
Sterie Georgiana - Filipesti Targ
Badulescu Rafael - Giurgiu
37 -- 54 1v gr.sup.
Avram Nicolae - Nedelea
Ispas Victor - Turnu Magurele
Stoica Mihai - Mioveni
Rusea Gheorghe - Breaza
Dinu Adrian - Darmanesti
Dospinescu George - București
Dumitrescu Mircea - Ploiești
Parvu Nicolae - Cornu
Marian Bogdan - Ploiești
Viciu Dragos - Pitești
Cocala Claudia - București
Lupsa Bogdan - Ramnicu Valcea
Nitescu Horia - Ploiești
Trandafir Radu Catalin - Giurgiu
Badulescu Mario - Giurgiu
Railean Vlad - Ramnicu Valcea
Barbatel Eduard - Ploiești
Stancescu Sebastian - Ploiești
55 -- 68 0v gr.sup.
Papacu Bejoli - București
Trocan Alexa - Mioveni
Bozga Razvan - Baicoi
Carjan Dumitru - București
Moraru Constantin - București
Sarbu Dan - Ploiești
Velcea Cristina - București
Marin Iulian - Campina
Ileanu Bogdan - Targu Jiu
Mihaila Robert - Breaza
Lazar Dumitru - Mizil
Ipate Virgil - Valenii De Munte
Tigau Aurelia - Ploiești
Popa Ion - Ploiești
69 -- 72 2v gr.inf.
Diaconescu Lucian - Targoviște
Duma Gheorghe - Ploiești
Bivolaru Marius - Ploiești
Ciocan Georgeta - Ploiești
73 -- 88 1v gr.inf.
Panait Constantin - Mizil
Visan Bogdan - Targoviște
Oancea Vasile - Buzău
Irimia Madalin - Baicoi
Dogaru Bianca - Baicoi
Banuta Dumitru - Ploiești
Ionescu Adrian - Ploiești
Cojocaru Cornel - Ploiești
Tudosie Marcel - Ploiești
Stanciu Viorel - Ploiești
Sandu Danut - Ramnicu Sarat
Piperea Florin - Campina
Voinea Florin - Salciile
Cioraneanu Ovidiu - Ploiești
Dumitrache Gabriel - Giurgiu
Costache Valentin - Salciile
89 -- 103 0v gr.inf.
Bitoiu Horia - Azuga
Balbaie Madalin - Baicoi
Iamandei Sebastian - Valenii De Munte
Vatafu Marian - Baicoi
Dinu Cristian - Mizil
Moldovanu Dragos Stefan - Brașov
Moise Bianca - Filipesti Targ
Sandu Octav Emilian - Ramnicu Sarat
Nedea Florin - Salciile
Pascal Liviu - Urziceni
Conda Gabriel - Baicoi
Bogdan Danut - Ploiești
Ionita Cristian - Ploiești
Lazar Marian - Mizil
Enache Alexandru - Ploiești

A fost un turneu reusit, iar organizatorii, d-nul Bodeanu si d-nul Bozga au facut eforturi mari sa asigure reusita acestui turneu.
Ca jucator cu ceva vechime in Amatur, nu pot sa nu aduc la cunostinta tuturor un fapt ce mi s-a intamplat astazi: in grupa superioara am fost trei participanti cu o singura victorie. Meciurile care urmau sa stabileasca locul doi s-au disputat aproape in acelasi timp la mese vecine. Eu am pierdut la nr.1 din grupa, iar la cealalta masa, cel care nu mai avea vreo sansa sa se califice, l-a invins pe celalalt participant cu scorul de 3-1: in aceste conditii cel care se califica mai departe eram eu. Rezultatul celor doi a fost inscris in foaie, dar dupa vreo cateva minute cei doi au modificat in foaie rezultatul in victorie cu 3-2 pentru persoana care pierduse meciul cu 3-1 la masa . Faptul a fost observat de niste prieteni, i-am adus la cunostinta d-nului Bodeanu acest lucru, iar in momentul in care acesta a intrebat participantul de ce a modificat rezultatul din foaie, raspunsul a fost halucinant:
"Pentru ca lucrul acesta se practica in Amatur".
Cum asa?
Eu vreau sa cred ca majoritatea covarsitoare a celor inscrisi in Amatur vine la turnee pentru a se bucura de joc, pentru a se bucura de victorii si pentru a-si felicita adversarul atunci cand pierde. Nu toti avem aceleasi aptitudini pentru tenisul de masa, de aceea este esential sa stim sa pierdem. Amaturul traieste prin noi toti: castigatori si pierzatori.
Ceea ce m-a intristat cel mai tare este faptul ca cei care au modificat rezultatul din foaie sunt foarte tineri (14 si 16 ani). Nu este atat de important numele lor, de aceea m-am ferit sa-l spun, pe cat este de important ca ei sa constientizeze ca au gresit.
Toate cele bune!

Trebuiau eliminati ambii. !!! Nu este normal sa accepti asa ceva! Pana si tentativa se pedepseste.... Dl. Bodeanu... Aplicati regulile corect pentru ca altfel o sa pierdem ce abia am reusit sa castigam pana acum.... Fair_play_ul!!!. Inca ceva.... Ar trebuii spuse numele celor doi jucausi mazluitori.... Sa ne ferim de ei si noi...!

Un turneu foarte reusit! Ma bucur ca am fost participant! Felicitari tuturor...as dori sa fac o precizare..de anul trecut este o confuzie in clasamentul amatur..la un aamatur b am fost inscris cu numele de bărbățel eduard alexandru si la altul am fost inscris cu numele de barbatel eduard..fara alexandru...si am doua conturi sa spun asa...rog organizatori sau pe cel care se ocupa de clasament sa modifice sau sa imi stearga numele punand toate punctele intr.un singur username! Stima

Felicitări organizatorilor, patronului sălii și participanților! O remarcă pentru persoana care s-a ocupat cu postarea rezultatelor: ar fi fost bine sa dati si rezultatele in cadrul tabelelor pentru grupe afișate. A se vedea drept model afișările de la concursul de la Agnita de sâmbăta trecută.

- - - Actualizat - - -

Felicitari inca o data Lucasz ! De remarcat cat de ”montat” pt victoria finala a fost campionul pe Gerfloorul
din sala ”de acasa” de la Tel George - NU A PIERDUT NICI MACAR UN SET IN ELIMINATORII !!!

Felicitari inca o data Lucasz ! De remarcat cat de ”montat” pt victoria finala a fost campionul pe Gerfloorul
din sala ”de acasa” de la Tel George - NU A PIERDUT NICI MACAR UN SET IN ELIMINATORII !!!

GIOL in primul tur a castigat primul set si cumpana mare in setul 3 pt polonez si nu se stie ce se intampla la 2-1 pt GIOl.
Conditii de joc f bune si confort maxim pt mine ca la acest turneu nu participat SULTANUL din BRASOV.

Felicitări Vasile Gelu Iulian.
Dacă are cineva filmarea finalei la amatori, vă rog.

GIOL in primul tur a castigat primul set si cumpana mare in setul 3 pt polonez si nu se stie ce se intampla la 2-1 pt GIOl.

Asa este. La 2-1 pentru Mihai ar fi fost mult mai greu pentru Lucasz. Felicitari castigatorilor si tuturor celor care au fost prezentia acest turneu. Sa ne revedem sanatosi!

Felicitari Robert Fratila.
Devine din ce in ce mai clar ca munca noastra nu a fost in zadar...
Na,ca vorbesc si in rime...
bravo si la mai mare

Felicitari inca o data Lucasz ! De remarcat cat de ?montat? pt victoria finala a fost campionul pe Gerfloorul
din sala ?de acasa? de la Tel George - NU A PIERDUT NICI MACAR UN SET IN ELIMINATORII !!!

Multumesc George si tuturor pentru suport deosebit!!!

Un turneu reusit,conditii excelente de joc,felicitari organizatorilor pentru alegerea salii,care dupa parerea mea este una dintre cele mai moderne din tara pentru desfasurarea unui concurs amatur,felicitari castigatorilor.

- - - Actualizat - - -

Back
Sus