A fost un turneu reusit, iar organizatorii, d-nul Bodeanu si d-nul Bozga au facut eforturi mari sa asigure reusita acestui turneu.
Ca jucator cu ceva vechime in Amatur, nu pot sa nu aduc la cunostinta tuturor un fapt ce mi s-a intamplat astazi: in grupa superioara am fost trei participanti cu o singura victorie. Meciurile care urmau sa stabileasca locul doi s-au disputat aproape in acelasi timp la mese vecine. Eu am pierdut la nr.1 din grupa, iar la cealalta masa, cel care nu mai avea vreo sansa sa se califice, l-a invins pe celalalt participant cu scorul de 3-1: in aceste conditii cel care se califica mai departe eram eu. Rezultatul celor doi a fost inscris in foaie, dar dupa vreo cateva minute cei doi au modificat in foaie rezultatul in victorie cu 3-2 pentru persoana care pierduse meciul cu 3-1 la masa . Faptul a fost observat de niste prieteni, i-am adus la cunostinta d-nului Bodeanu acest lucru, iar in momentul in care acesta a intrebat participantul de ce a modificat rezultatul din foaie, raspunsul a fost halucinant:
"Pentru ca lucrul acesta se practica in Amatur".
Cum asa?
Eu vreau sa cred ca majoritatea covarsitoare a celor inscrisi in Amatur vine la turnee pentru a se bucura de joc, pentru a se bucura de victorii si pentru a-si felicita adversarul atunci cand pierde. Nu toti avem aceleasi aptitudini pentru tenisul de masa, de aceea este esential sa stim sa pierdem. Amaturul traieste prin noi toti: castigatori si pierzatori.
Ceea ce m-a intristat cel mai tare este faptul ca cei care au modificat rezultatul din foaie sunt foarte tineri (14 si 16 ani). Nu este atat de important numele lor, de aceea m-am ferit sa-l spun, pe cat este de important ca ei sa constientizeze ca au gresit.
Toate cele bune!
Trebuiau eliminati ambii. !!! Nu este normal sa accepti asa ceva! Pana si tentativa se pedepseste.... Dl. Bodeanu... Aplicati regulile corect pentru ca altfel o sa pierdem ce abia am reusit sa castigam pana acum.... Fair_play_ul!!!. Inca ceva.... Ar trebuii spuse numele celor doi jucausi mazluitori.... Sa ne ferim de ei si noi...!
Bună seara,
Sunt unul dintre JUCĂUȘII MĂZLUITORI care au participat la concursul Amatur de la Ploiești și pentru a evita ca oamenii să-și piardă timpul să mă caute, sau să știe de cine să se ferească pe viitor, o să MĂ PREDAU de bunăvoie!
Mă numesc Cocală Claudia Adriana (CLAUDIA-TTT), luna ce urmează voi ?mplini 16 ani și sunt din București.
Având în vedere că mesajul stimabilului domn Toboșaru Gheorghe a fost adus în fața tuturor într-un ambalaj strălucitor și cu fundiță roșie, pentru ca astfel să fie foarte convingător în a scoate în evidență faptul că SCOPUL VIEȚII dumnealui (de a se califica într-o etapă superioară) a fost pus în pericol de niște infractori periculoși, aș dori pe acestă cale (sper să nu se supere administratorul pe mine pentru off topic) să postez un drept la replică (chiar dacă nu a fost menționat numele meu în postarea la care mă refer, dar se deduce foarte clar).
- Jocul pe care l-am avut cu dumneavoastră domnule Toboșaru, în loc să fie o plăcere (pentru că sunteți așa cum afirmați, un vechi Amaturist), a fost un mare chin, și asta nu pentru că mi-ați pus probleme ci pentru faptul că mi-ați făcut probleme pe parcursul acelui joc, în sensul că ați tot repetat că sunt obraznică și tupeistă deoarece am discutat cu antrenorul meu un minut între seturi! Ați încercat tot timpul să mă stresați și să mă provocați pentru a greși.
- Partenerul cu care am jucat ultima partidă urma oricum să plece acasă, astfel că ar fi putut să facă acest lucru dacă aveam o înțelegere, iar în acel caz mă calificam, dar am jucat meciul!
- Acel ultim meci, l-am jucat din întâmplare la o masă unde nu ne-a văzut nimeni, deci nu aveați de unde să cunoașteți care a fost rezultatul. Doar că partenerul meu și cu mine am fost sinceri, astfel că v-am spus adevărul atunci când am fost întrebați.
- Când ați întrebat de ce partenerul meu mi-a cedat meciul, v-am răspuns că așa mi s-a întâmplat și mie la alte concursuri, însă nu m-am scandalizat deoarece nu am știut că este împotriva regulamentului (aici este vina mea, recunosc) și m-am g?ndit că eu ar fi trebuit să câștig meciurile la momentul potrivit, nu să aștept o pomană!
- Dacă aș fi făcut o înțelegere cu partenerul meu, înainte de ultimul joc, am fi putut să terminăm meciul cu rezultatul de 3-2 pentru el sau o victorie pentru mine și atunci mă calificam, dar nu am făcut lucrul ăsta!
- După cum ați văzut și în tabelul cu rezultate, scorul a fost trecut prima dată de către mine corect, iar mai apoi rectificat în avantajul meu la insistența partenerului meu. Dacă doream calificarea cu orice preț, aș fi putut trece în acel tabel încă de la început scorul de 3-2 pentru el și nu am mai fi fost întrebați cu privire la scor deoarece nu mai exista nicio bănuială, dar nu am făcut lucrul ăsta (și din acest motiv sunt însă vinovață, pentru că nu am întrebat mai înainte dacă este corect).
Ceea ce am vrut să scot în evidență, pe lângă adevărul despre cum au decurs lucrurile, este faptul că dacă am greșit să știți că nu a fost cu rea intenție, chiar dacă așa s-a lăsat să se înțeleagă.
Cred că pentru o greșeală făcută de către un copil nu trebuia să bateți toba atât de puternic, și mai cred că nu meritam să fiu umilită în acel mod prin care ați făcut-o, și anume să primesc o avalanșă de cuvinte ur?te, jigniri de toate felurile, țipete, înjurături ca pe maidan, încât să fiu nevoită să-mi ascund pl?nsul afiș?nd cu greu pe fața mea zâmbetul pe care îl am aproape mereu (fiind acuzată chiar și pentru asta cum că ar fi ironic!).
Oricum, având în vedere că am fost găsită VINOVATĂ ȘI CONDAMNATĂ, vă spun tuturor celor care nu greșiți, că nu o să mă supăr dacă unii dintre dumneavoastră vor arunca cu pietre în mine!
?n ce privește pedeapsa (suspendarea) pe care văd că deja unele persoane o așteaptă, și cu ură o cer în gura mare, le spun și acestora că o să țin cont de ea fără nicio supărare, iar în cazul în care nu o voi primi, o să mă suspend eu singură o perioadă!
Vă mulțumesc și vă rog să mă iertați!