Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
No, musai sa ma uit pe ceva inregistrari ca nu-mi amintesc daca joci cu stinga. Asta ar putea fi o explicatie ca l-ai batut o data pe liderul acestui sport.selectia naturala a spus:deja uimesti asistenta...eu joc de 6 ani si 12 luni cu stanga din cei 30 si restul am curaj sa joc cu tine (asta-i pentru descurajare) 8) :twisted: 8)
Tinere!!!!!!!!!!Retine bine Germania a pierdut doua razboaie mondiale si de aceea nu plange cat a pierdut. Am inteles ca vii din Alba Iulia , trenul te costa maxim 20 Ron , in rest mancare , bautura va fi, deci nu vei cheltui multi bani. Cred ca ar trebui sa te gandesti la ce castigi prin prezenta Ta la Reghin , nu la ce pierzi. Priveste fata insorita a vietii nu fata intunecata. In concluzie vino ca ai numai de castigat si nu pierzi nimica. Sunt sigur ca vei castiga cel putin un prieten cu ocazia acestui concurs. Semneaza: Organizatorii.radu0 a spus:am mai fost al turnee dar intreb ce premi is ca sa nu ies in pierdere drum+mancare etc...deaia...si vedem care este castigatorul..FlorinBN a spus:Pai vezi?, hai intii macar la un turneu si apoi intreaba de premii.:wink:
Scorul general intre Dan si Shuni daca nu ma inseala memoria este 3-2 pt. DAN. Si nu au jucat cu stg. niciunul.No, musai sa ma uit pe ceva inregistrari ca nu-mi amintesc daca joci cu stinga. Asta ar putea fi o explicatie ca l-ai batut o data pe liderul acestui sport.
Hotelul Parc unde se cazeaza de obicei toti cei care vin de departe este ocupat in totalitate.mateidumitru a spus:va rog spuneti-mi ce posibilitati de cazare aveti pentru simbata noaptea, ce confort si la ce pret :?:
in alta ordine de idei, frumoase replicile organizatorilor si a lui tycutz, vizavi de juniorul din alba :lol: :lol: 8) :shock: :roll:
in principiu, eu sunt de acord cu aceasta oferta, mai ramine sa-i consult si pe ceilalti 3 colegi si am sa va dau un raspuns concret dupa ora 20,00 daca nu este prea tirziu.Kantor Imre-Zoltan a spus:Pentru Matei Dumitru si toti cei care doresc cazare in Reghin Va anunt ca rezervarile le-am facut la Casa de oaspeti a Bisericii Reformate din Reghin. Pret de persoana este de 45 Ron/noapte cu mic dejun inclus. O singura conditie este: regulamentul intern nu permite fumatul in cladire. In rest cladirea este o bijuterie arhitecturala, cu tot confortul si sala de tenis se afla la 5 minute de aceasta cladire. Cu masina 1 minut. In alte locuri nu m-am interesat deoarece aici cazarea este cea mai ieftina. Rog toti doritorii de cazare sa anunte din timp, pentru a face rezervarea. Ocsi Kantor
NICOVALA CUGIR a spus:cu parere de rau trebuie sa spun pt. organizarea de la reghin ca nu sint multumit in felul cum s-a desfasurat turneu.S-a petrecut 2 probleme grave dupa mine:1-la masa 2 s-a ivit o cearta dintre un bistritean si un jucator de etnie maghiara mult n-a lipsit si se lua si la bataie,si 2 la shema de eliminatorie de 16 nu s-a respectat ordinea favoritilor 1-4 dupa regulament creeind un culoar jucatoriilor din bistrita sa cistige turneu.( in semifinala se intilnea nistor - apian). La nistorasul meu nu-i place in clasament unde se afla e prea slab si nu recunoaste.Dupa aceste incidente sint foarte hotarit sa ma las de acest sport si sa pun paleta in dulap.N-am crezut ca si in tenis se pot face aranjamente pt unii jucatori.Eu am propus si sustin in continuare ca sistemul de eliminatoriu de 16 sa nu mai fie cu favorirti,sa traga fiecare un nr de la 1 la 16 sau de la 1 la 8.Mai intreb si altceva daca orasul Reghin organizeaza un turneu atunci de ce sa baga bistritenii la desfasurarea turneului,atunci sa se scrie concurs in Reghin organizat de Bistrița.Acelasi incident s-a petrecut si anul trecut la Cimpia - Turzii cind s-a ajuns la eliminatorie de 16 pe cind toti bistriteni era in josul schemei si clujenii erau in susul schemei.(bistrita a facut gargara in schimb clujul a tacut).Sint al doilea jucator dupa filo care se gindeste la retragere foarte serios si las pe bistriteni sa joace intre ei pina se ajunge ca in primii 100 sa fie numai cei din bistrita.
In incheiere doresc jucatoriilor de religie catolica si reformata un PASTE FERICIT si KELLEMES HUSVETI UNEPEKET.Adio tenis, adio prieteni ramineti cu bine.