Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
FlorinBN a spus:Nu vreau sa ma bag in alte polemici, ca Bogdan si Rares sint si ei baieti de treaba, dar la Lugoj au fost amindoi ... no comment ...
Multumim pentru aprecieri.Asa-s eu baiat bun,la Galați i-am creat culoar domnului Trifu BogdanFlorinBN a spus:Nu vreau sa ma bag in alte polemici, ca Bogdan si Rares sint si ei baieti de treaba, dar la Lugoj au fost amindoi ... no comment ...
Da' de ce intrebi, esti profesionist cumva?radu0 a spus:ce premi sunt?
aha...deci nu esti sigur ca o sa pierzi......finalaradu0 a spus:pai da, poate o sa pierd dar sa stiu macar pentru ce merg acolo..
Pai mergi ca sa ai de unde veni ... daca nu cu premii, macar cu impresii si cu experienta de concurs, eventual si cu ceva meciuri filmate, ca sa analizezi mai tirziu de ce n-ai intrat in primii 16.radu0 a spus:pai da, poate o sa pierd dar sa stiu macar pentru ce merg acolo..
am mai fost al turnee dar intreb ce premi is ca sa nu ies in pierdere drum+mancare etc...deaia...si vedem care este castigatorul..FlorinBN a spus:Pai vezi?, hai intii macar la un turneu si apoi intreaba de premii.