TURNEU "A" LA REGHIN

:D eu nu discut decat din al doilea tur eliminatoriu...........

.......... multumesc pentru aprecieri....................

FlorinBN a spus:
Nu vreau sa ma bag in alte polemici, ca Bogdan si Rares sint si ei baieti de treaba, dar la Lugoj au fost amindoi ... no comment ...

.... lumina nu a fost buna, podeaua nu aluneca, mingiile un pic de dezumflate, cola la conserva avea prea mult acid, eram obosit dupa somnu' din tren, dar...... i'll be back :lol:

aaa...... sa-mi scrieti.......

FlorinBN a spus:
Nu vreau sa ma bag in alte polemici, ca Bogdan si Rares sint si ei baieti de treaba, dar la Lugoj au fost amindoi ... no comment ...
Multumim pentru aprecieri.Asa-s eu baiat bun,la Galați i-am creat culoar domnului Trifu Bogdan :D iar la Lugoj ti-am facilitat tie drumul spre finala.

o apreciere , cred eu , din partea tuturor pt. organizatorii care anunta turneu pe forum cat mai din timp cum e si acest turneu anuntat din timp , cum a fost si la Galați..........si lumea are timp sa se gandeasca ...sa sccrie.......!!! FELICITARI !!!

nici centrul lamont nu va fi prezent la turneul de la reghin. :twisted: :twisted:

radu0 a spus:
pai da, poate o sa pierd dar sa stiu macar pentru ce merg acolo..
Pai mergi ca sa ai de unde veni ... daca nu cu premii, macar cu impresii si cu experienta de concurs, eventual si cu ceva meciuri filmate, ca sa analizezi mai tirziu de ce n-ai intrat in primii 16.

nu am intrat in primi 16 in concurs? pai...is sigur pe mine..si pe ce juniori sunt poate o sa vin sa vedeti de ce sunt in stare si asa o sa fie cel mai bine :lol:

FlorinBN a spus:
Pai vezi?, hai intii macar la un turneu si apoi intreaba de premii.
am mai fost al turnee dar intreb ce premi is ca sa nu ies in pierdere drum+mancare etc...deaia...si vedem care este castigatorul..;) :wink:

deja uimesti asistenta...eu joc de 6 ani si 12 luni cu stanga din cei 30 si restul am curaj sa joc cu tine (asta-i pentru descurajare) 8) :twisted: 8)

Back
Sus