...ziua trece cum trece:vi de la lucru(servicu),mai faci cate ceva pe-acasa,mai culegi niste prune pentru rachiu(ca sunt anul asta,slava Domnului!),mai stai cu nepotelul si mai "joci" un Ping-Pong,nu ai timp sa te gandesti la toate!....
.....dar noaptea,vise de cosmar sau scenarii din cele mai sumbre sau iesite din tiparul realitatii!!!!!....astfel:
"Se face ca o "luptatoare si batause" pe val joaca un meci cu "piazza" ei rea intr-o semifinala de GS,visata si asteptata tot anul....si,ce sa vezi,pe teren iese un "mielusel" resemnat,nici o umbra din caracterul ei puternic,nici un repros sau o racheta aruncata de pamant,nici o privire intrebatoare spre tribuna in asteptarea unui semn divin din partea coach ului...dar,ma-ntreb,oare era chiar Simo?Simo a noastra,Simo cea hotarata sa castige un GS,Simo cea "pe val"?!??????.....Si cosmarul continua toata noaptea,pana in momentul cand,din intamplare,apare reclama acea haioasa cu sponsorul turneului"Bet-end WIN",o Doamne......."Pariezi si castigi"??????
Un clik,si mintea incepe PRElucreaza deja alte scenarii,mult mai reale decat ireale:"Pariezi si castigi"!!!!!"Cota Flaviei,Cota Robertei,cota unei finale italiene,cota..cotelor...
Dimineata ma trezesc,un fel de-a spune,acrit de rezultatul cotelor,si ma duc "acrit" la serviciu,imi iau gustarea de amiaza mai acrit ca de-obicei,ma duc la cules prune mai acru decat ele......nici nu ma mai surprinde infrangerea Serenei(la ce "cote" erau in joc") intr-un turneu in care sponsorul te invita si te tenteaza cu cifre mari sa ..."Bet-and-win"!!!!!
Simone,la fel ca oricare alt sportiv,are zile bune si zile rele,lucru aproape normal in sport,si nu I se poate reprosa cinstea si corectitudinea pana in prezent!Ce ma framanta acum este lipsa oricarei urme de determinare,"bataia" si rautatea in joc cu care ne-a obisnuit,resemnarea (PREA)timpurie care a facut-o sa piarda aceasta partida.Stim ce inseamna o "piazza rea',fiecare I-si are "nasul" lui in sport,dar de acolo pana la aceste scenarii,ce sa mai zic?!
Mi-e draga Simona,si oricare ar fi rezultatul partidelor sale o iubesc chiar si numai pentru ca,de fiecare data cand joaca,pulsul mi-o ia razna si emotiile -mi sunt puternice,sentimente ratacite intr-o vara din '94....