Simona Halep

Sferturi de finala - BUTTOM

Sferturi de finala - BUTTOM

Sferturi de finala - WTA - MIAMI OPEN

Carla Suarez Navarro
------------------------- Carla Suarez Navarro 2-1 [0-6 6-1 7-5]
Venus Williams

Andreea Petkovici
------------------------- Andreea Petkovici 2-0 [6-4 6-2]
Karolina Pliskova

Simona detine in momentul de fata toate atu urile necesare unei campioane.Problemele la ea apar din cauza inconstantei in joc,care pot provoca "gauri" de cateva mingi sau de cateva ghemuri,dupa care,de obicei,reuseste sa revina in joc.Cand va reusi sa elimine aceste perioade din jocul ei,sau macar sa le reduca la minim,atunci sansele ei de victorie cresc considerabil.Daca va prinde si o zi de exceptie la serviciu atunci Simona poate invinge si pe cele mai titrate jucatoare din circuit(Serena si Maria).
Hai Simona!Este momentul tau si noi toti vom fi alaturi de tine.
.......Cat mi-as dori sa le bati pe cele doua americance cu armele lor(serviciu,forta si viteza),sa te iei la "tranta" cu ele pe terenul lor,iar apoi,in finala cu Petkovici(cred eu!) sa le arati tuturor acel tenis "a la Nasty" care a cucerit tribunele peste tot in lumea asta,sa le inchizi gura la toti odata pentru totdeauna....iar apoi,la fiecare turneu la care vei participa,vei juca dezinvolt,din inertie,cu suflet(nu doar din mana)ca o mare si adevarata campioana!!!!pentru ca,inevitabil,asta ti-e destinul,si tu o simti.
Ne-am trezit intr-o lume a minunilor,traim azi timpurile lui "triple H"(Henin si Hingis inainte,logica spune Halep,acum!?Depinde doar de tine ca aceasta premonitie sa se infaptuiasca!
Hai Simonaaaaaaaaaaa!Hai Romaniaaaaaaaaa!

Pe mine m-a impresionat in mod placut,revenirea aceea din setul doi de la 5-2.Atunci a dat dovada de putere psihica si o concentrare maxima in teren si i-a reusit acest lucru in mod stralucitor.Putini se pot lauda cu asa o concentrare psihica la cote inalte si mai ales increderea in sine ca poate reveni si castiga un set aprope pierdut.Este asemanator ca si in tenisul de masa(pastrand proportiile de rigoare),cand cineva revine de la 10-1 pentru adversar si castiga acel set.Formidabil!

Simona dezlănțuită!

Simona dezlănțuită!

Semifinale - WTA - MIAMI OPEN

Serena Williams
------------------------- Serena Williams 7-6 (4) 1-6 6-3
Sabina Lisicki

Simona Halep
------------------------- Simona Halep 6-1 7-5
Sloane Stephens

-------------------------

Carla Suarez Navarro
Venus Williams

Andreea Petkovici
Karolina Pliskova

CHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!
Dat fiind forma buna a Simonei,acum urmeaza doua posibile (frumoase)scenarii pentru noi:
1-Simo joaca cu trac,devine neputincioasa in fata "tavalugului" care castiga usor primul set,dar Simo reintra in joc,asa cum ne-a obisnuit,si castiga urmatoarele doua seturi,superb!?!?
2.Simo stie ca lui Serena i-a sosit ceasul(de cand o asteapta!!??),Serena stie ca Simo e singura care o poate arde rau intr-un moment bun,asa ca se joaca pe "bune",tare si frumos,fara "respect",iese o partida mare(spre bucuria spectatorilor) in care sansa va decide invingatoarea!!!!!!
.....Dar America a fost si va ramane pamantul fagaduintei pentru europeni,deci sansa va fi de partea Simonei,nu-i asa?!?!?!
Oricare va fi deznodamantul,SIMONA,CHAPEAUUUUU!.....
Serena se va resemna si va decide sa se retraga anul asta dupa Turneul campioanelor,pe care-l va castiga,ca o incununare a frumoasei cariere,de invidiat,iar Simo va suporta peste tot de-acum presiunea de a (putea)fi inlocuitoarea lui Serena si Sharapova,incercand sa reziste atacurilor celorlalte tinere jucatoare!......Oh,God,how nice!
Acesta nu este un scenariu,este ceea ce am "vazut" cu ochiul mintii si cu sufletul,reprezinta ceea ce-i dorim cu totii Simonei!
Ps1:Pentru ca"filmul" sa fie cu happy end,Simo trebuie sa castige si finala pentru ca sa faca si mai frumoasa aceasta victorie asupra Serenei!
Ps2:in cel mai (banal)normal(negru pentru noi!!) scenariu,foarte plauzibil,Serena se impune meritat,gratie clasei sale incontestabile,reusind o gramada de asi si,pe fondul nervozitatiii si a caderii psihice a Simonei,reuseste sa controleze partida in stil de mare campioana.Chapeau!

Ultima editare:
Fianla - WTA - MIAMI OPEN

Serena Williams
------------------------- Serena Williams 7-6 (4) 1-6 6-3
Sabina Lisicki
-------------------------------------------------- Serena Williams 6-2 4-6 7-5
Simona Halep
------------------------- Simona Halep 6-1 6-4
Sloane Stephens

-------------------------

Carla Suarez Navarro
Venus Williams
-------------------------------------------------- Carla Suarez Navarro 6-3 6-3
Andreea Petkovici
Karolina Pliskova

N-a fost să fie astăzi. Va fi cu siguranță data viitoare pentru că în cazul Simonei "The Best is yet to come"!

Chiar daca nu a castigat,de data asta,Simona nu are ce sa-si reproseze.Modul in care au jucat ambele jucatoare ne determina sa acceptam rezultatul,asa cum este el inscris pe tabela,oricare dintre ele putand castiga la randul ei.Sigur,ramane o pata de frustrare in contul nostru dar,gandindu-ne totusi mai bine,Simona a pierdut doar o batalie,razboiul continua iar motivatia a trecut de partea ei! Partea frumoasa a lucrurilor este ca,de-acum,orice posibila confruntare dintre ele va avea farmecul partidelor de legenda propuse de Evert,Navratilova,Graff,Hingis,Henin,Clijters...adica de elita mondiala a WTA!
Simona Halep-Romania,CHAPEAU!!!!!!!!!

Simona Halep vs Serena Williams

Simona Halep vs Serena Williams

Frumos meci...dar trebuie sa recunoastem superioritatea in joc a Goriloaicei....a alergat Simona stanga dreapta cat a facut-o in toate celelalte meciuri ...:)

A câștigat merituos, per total. In multe puncte Simona abia ajungea sa atingă mingile, iar in altele nici măcar atât, cand le bubuia "Goriloaica"... Multe greșeli neforțate, dar si foarte multe lovituri direct câștigătoare. Asta e, data viitoare poate va reuși sa se concentreze si sa facă cel mai bun joc al ei.

A castigat Serena,categoric,fara nici cea mai mica urma de-ndoiala.Scorul finalei arata clar "abisul" care exista intre ea si urmaritoare!Simona noastra este printre putinele "vanatoare" care se poate apropia de "the black panther" fara teama!
Simt ca anul asta "Halepeno" va sparge gheata castigand un GS,si,de ce nu,poate chiar in fata Serenei!
Hai Simona!Go for it!

sincer să fiu, eu nu știu dacă va ajunge Simona prea repede locul 1. poate chiar va mai cobor? niște locuri.

pe Serena Wiliams poate s-o învingă și o va mai învinge.

pentru mine contează faptul că a reușit să-mi dea emoții. pozitive. a reușit să mă pună într-o stare de agitație și de concentrare cum n-am mai fost. eu n-am dormit trei nopți, din cauza ultimelor trei meciuri jucate de ea la Miami. pur și simplu n-am vrut să le văd în reluare... :)

nu știu ce să zic nici de turneele de Grand Slam. dar Turneul Campioanelor sunt sigur că poate să-l câștige.

...oricum, cred că nu va mai trece mult timp până când vom ieși „?n gașcă” în oraș ca să sărbătorim o victorie a Simonei Halep. ne e dor de nopțile albe din 1994. :D

Simo a pierdut in fata "danezei cu nervi de otel",dupa ce a fost atacata (la) psihic de "danezul" cu creier de vitel!
Paradoxal,intr-un fel ma bucur ca Simona a pierdut aici,acum si cu Caroline.Aceasta infrangere in fata unei jucatoare de forta,chiar daca in prima faza "doare",ii arata Simonei unde,cat si ce trebuie sa "schimbe" in jocul ei si ca (RE)adaptarea cu zgura este destul de buna.Chiar daca Simo si-a "pierdut" acum cheile de la o super masina,infrangerea inregistrata aici este necesara in calirea moralului,pentru a putea accede cu succes la titlul de "legenda" pariziana si castigarea unui Grand Slam!

Are cineva link pt vizionarea Simonei H,...joaca acum finala pe Dolce Sport...SOS

Simona demonstreaza inca o data ca se poate bate cu Serena de la egal la ....(in)egal(numarul asilor)!
Surasul ei aprobator,natural si ...elegant ne arata de ce este asa de indragita peste tot in lume si face cat toti asii Serenei la un loc stropiti de "fuck" ul acela de mahala!
Hai Simo!Ai pierdut o partida dar incepi sa castigi tot mai mult moral pentru batalia cea mare!

Back
Sus