Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu ATurneu A Cupa Carrefour Oradea- 7 noiembrie 2015
Se retrage Fekete Istvan - Arad .
Saptamana viitoare este turneu la Dumbravita - Timis si din pacate nu pot veni la amandoua .Am ales Dumbravita - Timis pentru sistemul de joc propus care spre deosebite de clasicul cu 6 in grupa inferioara permite sa ai parte de jocuri echilibrate (pentru cei de pe ultimele pozitii exista meciuri intre ei pentru repozitionare ) adica si cu cei de valoarea ta. Desigur vin la turneu sa joc si cu jucatorii mai buni insa daca nu ai parte de meciuri echilibrate macar (nu vorbesc sa mai si castigi ) dorinta de-a participa dispare .
Sistemul de joc de la Dumbravita permite si calificarea mai multor persoane in fazele superioare prin urmare toata lumea ar avea de castigat. Am fost luna trecuta si in general voi participa de acum incolo preponderent la turnee care au acel sistem de joc mai ales cele care au si categoria incepatori . Nu reusesc sa imi dau seama de ce nu este mai raspandit acest sistem de joc si pana la proba contrarie cred ca este vorba doar de lipsa de informare sau inertie .
Ii apreciez foarte mult pe Tibi si Liviu si sper sa reusesc sa vin la viitorul turneu organizat de ei . Bafta tuturor !