AmaTur: Turneu A Turneu A Cupa Carrefour Oradea- 7 noiembrie 2015

Eliminatorii Open
1. Avram Victor
------------------------- Avram Victor 3-0
16. Bye
-------------------------------------------------- Rusin Iaroslav 1-3
9. Rusin Iaroslav
------------------------- Rusin Iaroslav 3-1
8. Spatariu Daniel
--------------------------------------------------------------------------- Margin Andrei 0-3
5. Margin Andrei
------------------------- Margin Andrei 3-0
12. Bye
-------------------------------------------------- Margin Andrei 3-2
13. Bye
------------------------- Prundaru Horia 0-3
4. Prundaru Horia

. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Margin Andrei 3-0

3. Craciun Calin
------------------------- Craciun Calin 3-0
14. Bye
-------------------------------------------------- Gergely Anton 0-3
11. Bye
------------------------- Gergely Anton 0-3
6. Gergely Anton
--------------------------------------------------------------------------- Mandru Bogdan 0-3
7. Balogh Attila
------------------------- Balogh Attila 3-1
10. Cotca Dacian
-------------------------------------------------- Mandru Bogdan 0-3
15. Bye
------------------------- Mandru Bogdan 0-3
2. Mandru Bogdan

Ultima editare:
In atentia domnilor organizatori ai acestui turneu:
Asa dupa cum bine stiti (sau ar trebui sa stiti) divizionarii A activi nu au drept de joc in circuitul Amatur .
Dl Margin Andrei este jucator activ in div A ,la echipa CSM Zalău.Fiind jucator care apare in clasamentul Amatur drept "nou" organizatorul tehnic al acestei competitii avea obligatia sa verifice daca nu cumva unul din noii openisti inscrisi nu este divizionar A.
Pentru a veni in ajutorul organizatorilor am pus la dispozitia acestora pe pagina Organizatorilor un topic "sticky" intitulat:"Jucatori div A 2015/206"Aici gasiti divizionarii A ,arajati in ordine alfabetica ,pentru a va usura munca dvs.
Redau mai jos un extras edificator:
".......................
Lipan Alexandru-Cluj
Litovcenco Gicu-Iași
Manescu Mihai-Ilfov
Marcut Gabriel-Zalău
Margin Andrei-Zalău
Medves Antal-Tg.Secuiesc
Mican Nicolae-Dej
Mihalache Dan-Craiova
................................
"

Am mari dubii ca rezultatele acestui turneu vor fi inglobate in Clasamentul Amatur .
Organizatorul tehnic (nu il cunosc personal,nu am nimic cu dumnealui) poarta intreaga responsabilitate vis-a-vis de aceasta neregula.

Desi m-am uitat peste lista, ii adevarat in graba fiind prins cu turneul nu am observat doar acum cand ati relatat despre asta. Nu stiu cum se va proceda, suntem deschisi sa gasim o solutie spre exemplu Margin Andrei sa nu fie trecut in clasament sau alte solutii.

Clasament Open

1.
Margin Andrei - Zalau.jpg
Margin Andrei - Zalău
2.
Mandru Bogdan - Hunedoara.jpg
Mandru Bogdan - Hunedoara
3 -- 4
Gergely Anton - Oradea.jpg
Gergely Anton - Oradea
Rusin Iaroslav - Ucraina.jpg
Rusin Iaroslav - Ucraina
5 -- 8
Prundaru Horia - Arad
Balogh Attila - Oradea
Craciun Calin - Oradea
Avram Victor - Arad
9 -- 10
Spatariu Daniel - Arad
Cotca Dacian - Oradea
11 -- 2v gr.sup.
Tic Ioan - Oradea
12 -- 16 1v gr.sup.
Birtalan Robert - Oradea
Farkas Bence - Targu Mureș
Popa Radu - Deva
Aberle Ildiko - Oradea
Popet Doru - Timișoara
17 -- 20 0v gr.sup.
Vaida Sorin - Oradea
Popescu Cornel - Oradea
Pasztay Zoltan - Oradea
Szabo Sandor - Ungaria

Nu sunt absenti nemotivati la acest turneu.

Ultima editare:
Buna seara! in primul rand vreau sa felicit echipa organizatorica,Liviu si Tibi ,domnilor jos palaria,un turneu de vis ca de obicei m am simtit extraordinar!! In al doilea rand felicitari tuturor participantilor!!! Nu in ultimul rand as dori sa mentionez ca pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc jucatorii legitimati,chiar ii doresc in circuit,doar asa se poate ajunge la un progres real!!! Domnul Margin Andrei m a invins si pe mine 3\2 ,jucator foarte bun polivalent,si cel mai important baiat de caracter.E o adevarata placere sa joci impotriva unui astfel de jucator,pe care l felicit din tot sufletul pt victorie bv domnule!Cat despre partea cu legitimat divizionar hai s o spunem pe aia dreapta,ofticatii si haterii care nu pot ajunge la acest nivel incep sa imprastie cu noroi,dandu si arama pe fata,neputinta! Ei fug de astfel de jucatori,ce daca ne bate domnilor ,macar placerea de a juca cu un astfel de jucator ramane vie!!! Organizatorii trebuie felicitati si nu blamati pt ca au permis accesu unui profesionist sa joace cu noi amatorii!Asadar felicitari inca o data domnilor Tibi si Liviu si campionului Andrei!! Seara placuta tuturor si un weekend la superlativ!! Felicitari si finalistului conjudeteanul meu Mandru Bogdan,bv domnule din nou esti in elita tine o tot asa!!!

- - - Actualizat - - -

Andrei sper sa mai vii pe la turneele noastre amaturiste si sa aduci cu tine si alti jucatori de nivelu tau,altii poate platesc bani grei sa se antreneze cu jucatori de aceasta factura ca sparring partner:)

Cata are dreptate, dar Liviu poate nu ti-ai fu dat seama, pe mine personal ma deranjeaza felul cum se infiltreaza cate un divizionar in circuitul amatur, in rest nu am nimic de reprosat

Am primit un mesaj de la un domn Cu nickname Kralizec ,care mi a zis prieteneste ca nu pot face hater un conducator al amaturului si vreau sa mi exprim inca o data parerea din postul precedent,doar ca mai clar:) Eu nu aduc acuze nimanui nu s amator de scandal spun doar ca uite eu un amator de tenis de masă chiar daca joc la open,n are importanta, ma bucur enorm ca am avut privilegiul sa joc cu acest baiat,care pe langa ca juca f bine era si de caracter,am avut cu el 2\1 si 9-8 ,m a invins 3\2 dar uite domnilor se poate sa iei set si la legitimati si de ce nu sa i invingi:) Doar prin meciuri cu ei putem progresa!! Sa fim seriosi la turneu la Dumbravita am jucat cu jucatoare de superliga ,Andrei ,baiatul de la acest concurs era divizia A! Sunt absolut convins ca ideea de a pierde si orgoliul sunt laitmotivele adevarate nu faptul ca omul e legitimat!De aceea am spus cu privire la hateri si ofticati!! E o tara libera un forum liber si democratic ne putem spune punctul de vedere indiferent ca am comentat un post al unui admin sau conducator amatur!! Domnilor era totalitarista a parasit Europa !:) Eu stiu ce spun si imi asum,mai ales ca am fost participant la acest turneu:) Liviu,Tibi chiar sper sa nu aveti repercursiuni in urma acestui incident,singura voastra ,,vina,, e ca ne ati oferit un turneu de vis ,puternic ,spectaculos si lista epitetelor poate sa continue!! Bv domnilor!Bv Oradea!! Din nou dati ora exacta in tenis in vestu tarii!:)

- - - Actualizat - - -

Un weekend la superlativ tuturor!:)

- - - Actualizat - - -

Andrei ,felicitari barbate,sa mai vii pe la oradea, Pe langa ca esti un jucator f bun esti si un om de bun simt,toti participanti la acest concurs cred ca ne am bucurat sa jucam cu tine,nimeni nu a avut ceva de obiectat,dimpotriva ne a placut maxim!! Cine nu a participat la concurs nu cred ca e avizat sa si dea cu parerea!!!

- - - Actualizat - - -

Tibi, Liviu eu sunt de partea voastra si va sustin,ca prieten si jucator!!!:)

Horea are dreptate din punctul meu de vedere.Si eu vreau sa joc cu jucatori mai buni decat mine,numai asa putem progresa!
Daca vrem sa progresam eu cred ca nu trebuie sa ingradim accesul participantilor in AmaTur.

In concluzie un concurs super frumos, felicitari organizatorilor, castigatorilor si tuturor participantilor.

:)))))) analiza pe text dorule,interpretare simbolistica,metaforica, mersi ca ma citezi si ca mi comentezi textele,inseamna ca sunt un motiv de inspiratie pentru tine:) o muza transcedentala:))) ,ar trebui sa cer drepturi de autor,ai grija cu citatele, nu fa ca Ponta plagiatorul:))) O seara placuta!!

- - - Actualizat - - -

Doctore Doctore:))

- - - Actualizat - - -

Radem,glumim,dar acum sincer,eu zic ca toti participantii sa fim alaturi pe forumul concursului de liviu si tibi,garantat nu au facut o intentionat!!! Sunt doi oameni cu mult bun simt,carora le pasa de cei ce vin la turnee!!! Hai colegi openisti sa spunem adevarul ,tuturor ne a placut sa jucam cu Andrei,si nimeni nu l a contestat!!! Fac apel catre admin sa treaca cu vederea acest mic incident si sa nu sanctioneze echipade organizare Tibclau,asa organizatori mai rar,,toti partcipantii la turneul asta si ceilalti colegi ce au vizitat turneele organizate aici cred ca pot confirma spusele mele cu tarie:)

Ce limbaj sofisticat ai horea "Doctore Doctore)". Da da, esti deasupra tuturor. Stii cum ziceam in copilărie "cine zice ăla e"
"Hater ? definiție
Haterul e acea persoană mult mai deșteaptă și apreciată decât cel pe care îl înjură, care are un talent mai mare, o informație mai rapidă și alte zeci de chestii mai bune și mai frumoase decât cel pe care îl înjură/haterește. Și noi, restul, alergăm să îl credem pe el când ne înșiră calitățile lui mirobolante, pentru că în mod sigur le are. Nu ne-ar minți pe internet, nu?"

Nici din greseala nu am zis ca Liviu sau Tibi ar trebui sa fie blamati pentru acceptarea unui divizionar A, se mai intampla erori. Dar asta nu inseamna că trebuie să se incalce voit regulamentul în vigoare doar că așa ar vrea unii.

Normal ca am un limbaj ,nu as spune sofisticat,mai mult diversificat,e normal pe langa practicarea sportului unii au si cultura:)) Altii simt nevoia sa si spuna frustrarea pe net! Din respect pt Organizatori nu vreau sa continui sa dau curs unor replici tendentioase ce nu isi au sensul pe acest forum! Ce am avut de spus cu privire la baiatul din zalau am spus,e parerea mea si o sustin,asa cum sustin si echipa organizatorica ca participant la concurs:)!!
Multa sanatate la toata lumea!!:)

Back
Sus