Am primit un mesaj de la un domn Cu nickname Kralizec ,care mi a zis prieteneste ca nu pot face hater un conducator al amaturului si vreau sa mi exprim inca o data parerea din postul precedent,doar ca mai clar

Eu nu aduc acuze nimanui nu s amator de scandal spun doar ca uite eu un amator de tenis de masă chiar daca joc la open,n are importanta, ma bucur enorm ca am avut privilegiul sa joc cu acest baiat,care pe langa ca juca f bine era si de caracter,am avut cu el 2\1 si 9-8 ,m a invins 3\2 dar uite domnilor se poate sa iei set si la legitimati si de ce nu sa i invingi

Doar prin meciuri cu ei putem progresa!! Sa fim seriosi la turneu la Dumbravita am jucat cu jucatoare de superliga ,Andrei ,baiatul de la acest concurs era divizia A! Sunt absolut convins ca ideea de a pierde si orgoliul sunt laitmotivele adevarate nu faptul ca omul e legitimat!De aceea am spus cu privire la hateri si ofticati!! E o tara libera un forum liber si democratic ne putem spune punctul de vedere indiferent ca am comentat un post al unui admin sau conducator amatur!! Domnilor era totalitarista a parasit Europa !

Eu stiu ce spun si imi asum,mai ales ca am fost participant la acest turneu

Liviu,Tibi chiar sper sa nu aveti repercursiuni in urma acestui incident,singura voastra ,,vina,, e ca ne ati oferit un turneu de vis ,puternic ,spectaculos si lista epitetelor poate sa continue!! Bv domnilor!Bv Oradea!! Din nou dati ora exacta in tenis in vestu tarii!
- - - Actualizat - - -
Un weekend la superlativ tuturor!
- - - Actualizat - - -
Andrei ,felicitari barbate,sa mai vii pe la oradea, Pe langa ca esti un jucator f bun esti si un om de bun simt,toti participanti la acest concurs cred ca ne am bucurat sa jucam cu tine,nimeni nu a avut ceva de obiectat,dimpotriva ne a placut maxim!! Cine nu a participat la concurs nu cred ca e avizat sa si dea cu parerea!!!
- - - Actualizat - - -
Tibi, Liviu eu sunt de partea voastra si va sustin,ca prieten si jucator!!!