Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Buna ziua ! Imi cer scuze pentru intrebare,care denota un grad mare de ignoranta din partea mea,ce semnificatie are culoarea de la sigla,in cazul acesta galbena ? La fel si cu Butterflay,cu sigla neagra sau argintie ? Multumesc anticipat ! Am ratat Nittaku Septear,l-as fi vrut si eu ! Cumparatorul sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de victorii multe cu el !
Generatia noua de lemne are sigla galbena, cele mai vechi au sigla galben cu negru.
si un simt total diferit !!! am avut septar si sigla neagra si cu sigla aurie si pot spune ca e mare diferenta intre ele !!!
Septearul cu tăbliță neagră e mult mai controlabil , mai stabil un simt mai plăcut fata de cel cu tăbliță argintie ,eu asta am simțit !!! Merge bine cu xiom omega 4pro , iese o paleta excelenta !!
Multumesc. Eu ma gansisem la o configuratie cu Tenergy 05 pe FH si Tenergy 64 sau Tibhar Genius pe BH,ce parere aveti ?Dar si varianta d-voastra,cu Xiom Omega 4 Pro este f.buna,avand in vedere ca aceasta este oarecum asemanatoare( ...) cu t05 si mult mai ieftina ! Despre lemn,oscilez intre Septear,pe care-l stiu si-mi place si Acustic,dar as lua in calcul si Xiom Vega Pro.... Sunt nehotarat si nu as vrea sa gresesc,pentru ca nu este prea placut,cel putin mie nu-mi place, ca toata ziua sa fac schimbari.In prezent am Primorac off-.
Buna ziua ! Imi cer scuze pentru intrebare,care denota un grad mare de ignoranta din partea mea,ce semnificatie are culoarea de la sigla,in cazul acesta galbena ? La fel si cu Butterflay,cu sigla neagra sau argintie ? Multumesc anticipat ! Am ratat Nittaku Septear,l-as fi vrut si eu ! Cumparatorul sa-l stapaneasca sanatos si sa se bucure de victorii multe cu el !