AmaTur: Turneu A Turneu A “EMI-TT” & “Papa Sam ” - Dumbravita 14 Noiembrie 2015

Felicitari Bogdan ( ursule ) , Petrescu Liviu , Madalina pentru podium :-D Ursule ai jucat foarte bine, am facut un meci de vis in semifinale ( oricine putea castiga ) :-D ..... pacat ca nu s-a filmat erau cateva mingi de revazut.

Felicitari si restul Aradenilor care s-au clasat pe podium la celelalte categorii, Tisza Iosif, Dani Leo, Istrate Samir si nu in ultimul rand lui Sorin Mirza ( pacat ca se putea mai bine ) .. de data asta Aradul a fost fruntea :-)

Ultima editare:
Impresionanta manifestare,derulata snur.Nici nu stiu pe cine sa felicit mai intai.Ma felicit pe mine pt ca am participat.

Bravo Amalia,hai Oradea

Bravo Amalia,hai Oradea

Clasament Incepatori

1.
Boros Amalia - Oradea.jpg
Boros Amalia - Oradea
2.
Isopescu Vasile - Timisoara.jpg
Isopescu Vasile - Timișoara
3 -- 4
Deak Valentin - Sebis.jpg
Deak Valentin - Sebis
Tisza Iosif - Arad.jpg
Tisza Iosif - Arad
5 -- 8
Sirbu Lucian - Drobeta Tr Severin
Constantinescu Victor - Timișoara
Faur Lucian - Jimbolia
Carabas Cosmin - Timișoara
9 -- 10
Pirlea Claudiu - Drobeta Tr Severin
Glavan Radu - Timișoara
11 -- 1v gr.sup.
Sabau Victor - Arad
12 -- 15 0v gr.sup.
Fekete Istvan - Arad
Postelnicu Mihai - Deva
Sufletel Emil Sr - Alba Iulia
Craiovan Victor - Resita
16 -- 20 0v gr.inf.
Pralea Constantin - Alba Iulia
Matusan Florin - Timișoara
Steopan David - Dumbravita
Preda Elena Carmen - Deva
Baloi Lucian - Dumbravita

Un turneu de exceptie.

Felicitari organizatorilor pentru conditiile asigurate si ospitalitate-speciale doamnei Husar si sotului acesteia, lui Emi si nu in ultimul rand bucatarului :D- a fost super gulasul!
Felicitari castigatorilor-felicitari speciale pentru bihorenii Amalia si Pongratz si tuturor participantilor!

Vom reveni cu placere la Dumbravita.

Nu ma pt abtine sa nu-i felicit pe d-nul Sufletel senior si sotia dansului si sa-mi exprim o mare consideratie pentru dedicatia extraordinara pe care o au dansii pentru acest sport, neprecupetind nici un efort pentru a fi prezenti la concursuri la asa o varsta inaintata. Am ramas profund impresionat cand am aflat ca au venit la Timișoara cu trenul, au ajuns dimineata si efectiv au venit pe jos de la gara pana la sala. EXTRAORDINAR. Impreuna cu Ghita am vorbit cu dansii si seara la masa oferita cu generozitate de gazde si am aflat ca urmau sa mearga din nou la gara pentru a pleca cu trenul acasa.
Nu cunosc amanunte despre situatia pe care o au si as veni cu o propunere - sper sa nu supar pe nimeni, inclusiv pe dansii. Ar fi frumos ca la concursurile la care se anunta, organizatorii (desi stiu ca au multe pe cap) sa incerce sa gaseasca pe cineva care participa local, sa-i aduca -de la si la- gara, in cazul ca vin cu trenul. Nu cred ca nu s-ar gasii voluntari. De exemplu eu ma ofer sa asigur acest serviciu aici in Arad, daca ne vor mai onora cu prezenta la urmatoarele concursuri.

Ultima editare:
Echipa din Oravita vă mulțumește pentru buna primire și reîntâlnire cu bunii noștri prieteni din zona de Vest(Arad,Timiș,Caras)Felicitări Dl Petrescu,Victor,și a fetelor de la Dumbrăvița,Mădălina sper ca o sa ne mai întâlnim și o să-ți acord revanșa,și lui Bogdan care e minunat, îmi pare rău că nu ne-am intalnit!!Ne pare rău că nu am rămas la final, dar mai aveam o competiție duminică. Felicitări tuturor și bafta pe viitor și nu în ultimul rand dl EMI ptr organizare!!

Din partea mea numai de bine,jocuri de o spectaculozitate ridicata si de un nivel tehnic deasemenea. Gazdele primesc nota 10 și acesta este un motiv sa revin cu placere la Dumbravița.Carla si Madalina ne-au aratat ca sunt campioanele Romaniei,iar copiii au ce invata de la ele. Pentru campionul de la open,Bogdan,am numai cuvinte de laudă,felicitari!
Emi,respect!

Multumesc Liviu, am incercat sa-mi iau revansa de acum 10 ani, cand atentie! Eram ciuca batailor, am luat bataie 11-0 si 3 - 0 la seturi in 10 min, Liviu esti neschimbat, ce mananci si bei de nu imbatranesti?:)

Clasament Incepatori

1.
Boros Amalia - Oradea.jpg
Boros Amalia - Oradea
2.
Isopescu Vasile - Timisoara.jpg
Isopescu Vasile - Timișoara
3 -- 4
Deak Valentin - Sebis.jpg
Deak Valentin - Sebis
Tisza Iosif - Arad.jpg
Tisza Iosif - Arad
5 -- 8
Sirbu Lucian - Drobeta Tr Severin
Constantinescu Victor - Timișoara
Faur Lucian - Jimbolia
Carabas Cosmin - Timișoara
9 -- 10
Pirlea Claudiu - Drobeta Tr Severin
Glavan Radu - Timișoara
11 -- 1v gr.sup.
Sabau Victor - Arad
12 -- 15 0v gr.sup.
Fekete Istvan - Arad
Postelnicu Mihai - Deva
Sufletel Emil Sr - Alba Iulia
Craiovan Victor - Resita
16 -- 20 0v gr.inf.
Pralea Constantin - Alba Iulia
Matusan Florin - Timișoara
Steopan David - Dumbravita
Preda Elena Carmen - Deva
Baloi Lucian - Dumbravita

Da! Asa este Amalia a fost surpriza Turnelui!!! Bravo Amailia!!! :clap::clap::clap::clap: ,,, se vede ca ai un antrenor bun .... :thumbup:

Felicitari tuturor participantilor si in special colegilor din Arad care au obtinut rezultate deosebite la acest turneu Bogdan,Victor,Leo,Samir,Sorin si Jozsi .
Felicitari organizatorilor pentru tot cu o mentiune speciala pentru sistemul de joc care ofera satisfactii tuturor participantilor nu doar celor mai buni . In primul rand pentru sistemul de joc dar nu numai turneul de la Dumbravita este primul pe lista mea .

..Noul(si vechiul ....:D) campion de la OPEN(ghici cine e???.....:D)..impreuna cu fanul lui nr 1 care l-a incurajat permanent pana a ramas fara voce....:D)

Bogdan&Ale

Inca o amintire de neuitat:

ursu ursilor&Ale

Ultima editare:
...Despre un turneu perfect nu ai ce spune...:D.....:D..

1.In primul rand vreau sa-mi felicit inca o data fetita...pentru ca ea salveaza onoarea familiei la ora actuala...:D..(am cazut pe locul 2 de mult..);un loc 5 meritat..pentru ca din nou ne-am batut cu baietii de 10-11 ani de la egal la egal-primele 3 locuri au fost ocupate de baieti(foarte valorosi ,antrenati la Salonta de marele antrenor Sift)de 10-11 ani.In eliminatorii a fost eliminata de castigatorul turneului la copii 8-10 ani cu scorul 3-1(dupa ce Ale a condus 1-0 la seturi si 6-2 in setul 2,iar in setul 3 a pierdut la avantaje;era bine daca era un arbitru la acest meci pentru ca d-l antrenor Sift a intrerupt meciul de 4-5 ori cel putin pentru indicatii si pentru a opri seria de plans a campionului).De asemenea in inferioare a castigat cu 3-1 impotriva locului 3.Le vine randul si baietilor astia de 10 ani.....:D:D:D...inca putin...

2.Un Bravo MARE bihorenilor care au castigat 3 din cele 5 categorii puse la bataie de Emi la acest turneu si anume:categ 8-10 ani,incepatori si avansati.

Asteptam cu nerabdare toate pozele ce s-au mai facut in timpul turneului, si cele de la premiere. Sunt convins ca o gramada de amatori de fotografii au surprins momentele frumoase de la turneu. :-)

...Despre un turneu perfect nu ai ce spune...:D.....:D..

1.In primul rand vreau sa-mi felicit inca o data fetita...pentru ca ea salveaza onoarea familiei la ora actuala...:D..(am cazut pe locul 2 de mult..);un loc 5 meritat..pentru ca din nou ne-am batut cu baietii de 10-11 ani de la egal la egal-primele 3 locuri au fost ocupate de baieti(foarte valorosi ,antrenati la Salonta de marele antrenor Sift)de 10-11 ani.In eliminatorii a fost eliminata de castigatorul turneului la copii 8-10 ani cu scorul 3-1(dupa ce Ale a condus 1-0 la seturi si 6-2 in setul 2,iar in setul 3 a pierdut la avantaje;era bine daca era un arbitru la acest meci pentru ca d-l antrenor Sift a intrerupt meciul de 4-5 ori cel putin pentru indicatii si pentru a opri seria de plans a campionului).De asemenea in inferioare a castigat cu 3-1 impotriva locului 3.Le vine randul si baietilor astia de 10 ani.....:D:D:D...inca putin...

2.Un Bravo MARE bihorenilor care au castigat 3 din cele 5 categorii puse la bataie de Emi la acest turneu si anume:categ 8-10 ani,incepatori si avansati.

Bravo Ale, aratai la tatal tau cum trebuie sa joace o viitoare campioana.

Marius, in privinta dl. Sift nu fii asa critic, eu zic sa iei notite, nu de alta dar tare mi-e frica ca o sa ii calci pe urme, si in curand vei ajunge si tu sa dai doar indicatii de pe margine mult mai des decat vei lovi cu paleta in minge.

Bravo Ale, aratai la tatal tau cum trebuie sa joace o viitoare campioana.

Marius, in privinta dl. Sift nu fii asa critic, eu zic sa iei notite, nu de alta dar tare mi-e frica ca o sa ii calci pe urme, si in curand vei ajunge si tu sa dai doar indicatii de pe margine mult mai des decat vei lovi cu paleta in minge.

..Sorine ..ma mir ca nu te-or descoperit astia la stand-up-comedy....:D....i-ai eclipsa total....:D...

Eu imi pun intrebarea daca Ale s-ar antrena zilnic 2-4 ore ca si fetele de la Dumbravita sau Mediaș;,,,,,ce ar fi ???.......ea se antreneaza maxim de 2 ori pe saptamana...iar inainte de acest turneu toata saptamana nu a facut niciun antrenament pt ca era gripata..plus ca i-am schimbat fetele(......ce idee tampita mi-o venit....:D) cu 10 zile inainte de turneu.....

In legatura cu indicatiile mele de pe tusa.....ai dreptate.....:D....mai mult vorbesc decat dau in minge.....:D...dar chestia asta ii valabila si pt tine....:D

A gasit cineva o sticla de lipici verde de jumate de litru de lipici pe baza de toluen?... in partea dreapta salii ( vizavi de masa organizatorului ).. cred ca am uitat-o la sala. :-D Emi da de stire daca afli ceva despre cine a fotografiat premierea la ambele categorii sa puna niste poze pe forum... :-)

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -

Ultima editare:
Back
Sus