AmaTur: Turneu B TURNEU B - Cluj - Amatori - 19.12.2015 - Campionatul Judetean CLUJ

Avand in vedere varsta (53), greutatea (110+), Mp-ul =o si pozitia inexistenta in clasamentul Amatur, solicit cat se poate de serios sa-mi acordati dreptul de joc in Turneul judetean rezervat amatorilor (fiindca la Open, demult nu mai pot face solicitarilor fizice). SR

Stefane tie dor de miscare ...sincer eu nu cred ca te poti incadra la amatori cu toate ca ai mp00 ai valoare prea mare.pt amatori iar daca vei fi primit vei creea un precedent si daca dvs puteti participa doresc si eu sa particip!!! Multumesc si Stefane te rog nu te supara !!!

Regulament AmaTur 2015/2016
...
4.1.3. Pentru stabilirea categoriei valorice, jucătorii care nu figurează în clasamentul AmaTur, se repartizează astfel:
...
- dacă se poate determina că deși este un jucator nou provine din randul Open-iștilor (cazul unei perioade expirate din clasament - peste 12 luni), prima participare va fi la categoria "Open", după care media obținută va avea efect de repartiție, iar pentru determinarea acestor diferențe, organizatorul trebuie să țină cont de specificațiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul "O" sau "A", cu mențiunea că există varianta/posibilitatea ca un jucator de Open să dețină media zero...

N-am de ce sa ma supar, Dane! Dar poti sa-ti amintesti ca (din motivele deja mentionate) in ultimele turnee la care am fost in Dej, am participat (hors concurs) in grupele de amatori. E adevarat?

Se retrage Sicoe ioan si Radulescu Eugeniu

- - - Actualizat - - -

N-am de ce sa ma supar, Dane! Dar poti sa-ti amintesti ca (din motivele deja mentionate) in ultimele turnee la care am fost in Dej, am participat (hors concurs) in grupele de amatori. E adevarat?

Fane hai ca jucam noi doi juniori , gasim noi o masa libera. te astept la un suc .

Panczel Jozsef - Cluj Napoca - se inscrie

- - - Actualizat - - -

Se retrage Gelu Hurloi - Cluj - datoria de serviciu ma cheama sambata.

- - - Actualizat - - -

Se retrage Isabela Hurloi - Cluj

Back
Sus