Oblio senior 24 Mai 2016 #22 Buna ziua,sper sa ajung la acest turneu,Mahu Bogdan din Pascani la amatori
Galatanu Silviu cadet 24 Mai 2016 #23 Din Bacău - Amatori Galatanu Silviu Gherghel Petru Ciobanu Cosmin Dumea Lucian Voinea Razvan
G gabidarie68 organizator local 24 Mai 2016 #25 Nistor florin Munteanu ion Bulubasa nicusor.opel Rosu gabriel Darie gabriel Cazanel gheorghe Maftei catalin doru.amatori Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
Nistor florin Munteanu ion Bulubasa nicusor.opel Rosu gabriel Darie gabriel Cazanel gheorghe Maftei catalin doru.amatori Trimis de pe al meu SM-G900F folosind Tapatalk
libra1302 senior 24 Mai 2016 #28 Buna seara, Inscriere Amatori: 1 Fotia Iulian - Bacău 2 Stoean Mircea - Bacău Va multumesc,
P poturu ioan junior 24 Mai 2016 #29 Din pascani la amatori poturu ioan. Caltea liviu donisan costel. Si dragan dan
Corcoz Costin Coordonator Onorific 24 Mai 2016 #31 Dardala Catalin si Ticu Mihai din Focșani la Avansati.
S Sofian Corneliu senior 25 Mai 2016 #32 Din suceava la amatori ; sofian c.,morosan marian,lucic corneliu
marcelgiosan 1971-2020 25 Mai 2016 #33 Giosan Marcel, Galați - Amatori. Nu sunt 100% sigur că pot ajunge. Dacă nu reușesc, o să-l secondez de la distanță la butoane pe Dumi.
Giosan Marcel, Galați - Amatori. Nu sunt 100% sigur că pot ajunge. Dacă nu reușesc, o să-l secondez de la distanță la butoane pe Dumi.
darksideofthemoon senior 25 Mai 2016 #34 marcelgiosan a spus: Giosan Marcel, Galați - Amatori. Nu sunt 100% sigur că pot ajunge. Dacă nu reușesc, o să-l secondez de la distanță la butoane pe Dumi. Click pentru a extinde... Dumitrescu Dan-Piatra Neamț-opel(--). Nici eu nu sunt 100% sigur ca pot ajunge asa ca daca nu reusesc, alaturi de Marcel, o sa-l secondez si eu de la distanta la butoane pe Dumi .
marcelgiosan a spus: Giosan Marcel, Galați - Amatori. Nu sunt 100% sigur că pot ajunge. Dacă nu reușesc, o să-l secondez de la distanță la butoane pe Dumi. Click pentru a extinde... Dumitrescu Dan-Piatra Neamț-opel(--). Nici eu nu sunt 100% sigur ca pot ajunge asa ca daca nu reusesc, alaturi de Marcel, o sa-l secondez si eu de la distanta la butoane pe Dumi .