Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
8-1 ? Mai sa fie . La 8-1 jucam cu dreapta si castigam desi sunt stangaci. Omule a fost 9-5 si de atunci a inceput circul tau. Dupa ce ca ai tinut neaparat sa scrii tu primul crezand ca persoanele care vor citi forumul iti vor da da dreptate ceea ce te asigur ca nu se va intampla asa, ca pe mine ma cunosc foarte multi din amaturul asta si stiu ca tu ai facut asta gandindu-te ca sa nu scriu eu primul, mai bagi si scoruri imaginare . Esti mai rau decat ma asteptam .
Dormi frate ca e tarziu si imi mai faci si scarba mie acum dupa ce ca mi-ai stricat ziua.
Puteti sa treceti la sectiunea fight toata discutia asta . Apropo altceva iti spun eu ca nu se poate face , poate vreo intreventie in cazul tau pe la mansarda ca ai mare nevoie .
Cauta sa inchei discutia ca nu ai deloc dreptate si nici eu cheful sa iti raspund la provocarile astea parsive care crezi tu ca o sa iti iasa .
Hai noapte buna si gandeste-te mai bine ca nu ti-a iesit schema azi.
Citat Postat în original de allexut Vezi post
.....
Apropo cu cv-ul eu la ora actuala am o facultate terminata in America si Franta ; tu ce ai ? Ai reusit macar sa termini liceul ? Dupa stilul pe care il ai nu cred.
Intre vocabularul tau si cele 2 facultăți e discrepanta mare.
Pentru a te opri din jigniri,nu cred ca mi ramane decat a ti spune ca imi pare rau ca te am enervat si ai pierdut cu 3-0 la Vali.
Nu incerca sa iei replici de la alte cazuri trecute si probabil de la alte persoane care au facut ca tine si sa le adaptezi la situatia ta . Eu unul stiu cat am muncit sa ajung pe unde am ajuns si niciodata nu m-am lasat calcat in picioare de nimeni tocmai de aia vocabularul meu s-a adaptat perfect la situatia provocata de tine . Dar de vocabularul tau nu mentionezi nimic de ieri ? Sau tu doar cauti sa provoci niste lucruri si apoi cauti sa te dai victima si scrii primul pe forum sperand ca ceilalti iti vor da tie dreptate ?
Oricum apreciez ca macar acum ti-ai cerut scuze ca dee.. niciodata nu e prea tarziu. Dar crede-ma ca daca ai fi facut asta la finalul meciului de ieri si nici nu ai mai fi scris pe forum , lucru care normal eu ar fi trebuit sa-l fac , dar la insistenta prietenilor am lasat de la mine, nu s-ar mai fi ajuns la " vocabularul asta "