Oamenii pot compensa pierderea tineretii si a frumusetii prin noblete sufleteasca.
Ieri, am vazut un organizator care pe langa procesul afectiv maxim depus ca noi sa ne simtim bine, a transat in mintea noastra ca omenia este prima dintre virtuti. A fost un concurs mai mult decat reusit!
Am mancat o pastrama ce-mi venea sa o clonez, am impartit aceeasi bautura cu Sinita intre seturi oferindu-ne chiar si sfaturi, ne-am bucurat de faptul ca d-nul Marian Bogdan face din niste oameni simpli, adevarate vedete, am ras si m-am bucurat ceea ce altii cum ar spune prietenul meu d-nul Cornel nu o mai pot face. M-am simtit atat de bine incat pot spune ca am iesit mai vicotios ca Neagu, un baiat deosebit care stie ca nu treptele succesului sunt importante, ci treptele implinirii sufletesti. De aceea ma mandresc ca sunt prietenul lui. Asa cum ma mandresc si cu echipa mea din masina(apropous ,data viitoare conduc eu) si asa cum ma mandresc si cu voi.
Legat de micile incidente care mai ies uneori la asemenea intruniri, eu cred ca un suflet mare este deasupra jignirii, nedreptatii, durerii si batjocurii iar iertarea este o virtute crestina.
A! Locul 1 la Open a fost luat de un ierbar. Asta pentru cei care inca mai cred ca zimtii nu au epoleti. Stima!