AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Subscriu si eu la cerere pt marirea locurilor, deja sunt o gramada de participanti inscrisi si e pacat. si daca sunt atatea mese, nu cred ca ar fi o mare problema suplimentarea numarului de locuri.
Asa s-a procedat la TF Sf Gh, s-au suplimentat locurile pesate nr de 6 x nr de mese.
...si a iesit un mare rahat!

Pentru Ana, care are ceva turnee la activ, as face o invitatie speciala (wild-card), dar cum nu pot...

Costi are pere! ... primesc și eu un wildcard? 😋

Glumesc ... dați-il Anei 😁

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Și micuții de la Cluj-Rozenfeld Robert(9 ani) și Rusu Ștefan (10 ani) oare nu merită un Wildcard? Sunt,, puiuții Amaturului!!!

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Da....................trebuiau oferite doar wild-carduri !

Da....................trebuiau oferite doar wild-carduri !

Sau poate trebuiau oferite contra cost pentru cei care-si doresc foarte mult si au posibilitati ! Propun o licitatie care sa inceapa de la 100 E ,iar banii stransi sa fie folositi pentru premierea copiilor din Amatur cum ar fi: Tomica;Movileanu...etc.

Sau poate trebuiau oferite contra cost pentru cei care-si doresc foarte mult si au posibilitati ! Propun o licitatie care sa inceapa de la 100 E ,iar banii stransi sa fie folositi pentru premierea copiilor din Amatur cum ar fi: Tomica;Movileanu...etc.

Nu fiti rai! Intrebarea vina nu are!

Back
Sus