Ok, tot bat saua de vreo doua ceasuri...nimic ! Ceea ce incerc sa zic e urmatorul lucru simplu ( pentru capul meu ) : cheltuieli maximizate in vederea confortului, linistii si frumusetii acestui sport se impart la potentialul numar de jucatori = taxa de participare ! Prea s-au obisnuit unii cu sali neincalzite, neiluminate, condens cat incape ( daca scapi netrantit, esti openist in hochei pe gheata ! ), sandwichuri reci si sleite, etc...tot aud de intalniri romantice, de prietenii seculare...la masa sunt doi jucatori care impart o minge si o miza ! Depinde doar de noi sa cerem si sa avem conditii decente, regulamente respectate, etc...astept cu interes un semnal de la varful miscarii Amatur ! Daca orice oras poate organiza in orice conditii un turneu Amatur, atunci mai bine ma apuc de tenis de campie !
vă respect pentru că nu vă cunosc. și probabil v-aș respecta și dacă v-aș cunoaște.
am mai postat undeva pe tema asta, acum o fac mai scurt.
să luăm exemplu condensul. dumneavoastră personal știți sigur din ce cauză se produce acest condens? cunoașteți soluția sau metodele concrete pentru a împiedica acest lucru? păi atunci e simplu. contactați organizatorii cu 2 zile înainte de fiecare turneu și spuneți-le ce să facă. veți avea mulțumiri și âmbrățișări după aceea peste tot unde veți merge.
nu e nici o caterincă, am scris la modul cel mai serios.
- - - Actualizat - - -
https://construiestesingur.wordpress.com/2010/12/30/ce-este-condensul/ o simpla scotocire pe net dupa condens ne lumineaza calea...am citit articolul si am inteles ca majoritatea salilor de sport construite heirupist, nu au nici o treaba cu izolatia elementelor de constructie, ca probabil numarul a 100 de insi transpirand intens inauntru e mai mare decat numarul jucatorilor a doua echipe de handbal ce-si disputa un meci, etc...sfatul pentru organizatori cu doua zile inainte de turneu , pur si simplu, nu exista ! am alta specializare insa din consideratie pentru subiectul ridicat de dvs, v-am raspuns .