AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
buna ziua .

Turneul Final , a fost asa cum se stie cu bune si rele , eu pot spune ca la acest Turneu au fost jucatori peste categoria OPEN , norocul nostru ca a mai fost un Turneu la Câmpulung , ca altfel cred ca ne trezeam cu jucatori de un TURNEU NATIONAL...ei si uite asa incetul cu incetul se termina si Circuitul Amatur , pacat de cei care la-u infintat...daca se trece la F.R.T.M...putem sa numim Turneur Amatur Open National. Va doresc Sarbatori Fericite si sa ne vedem cu bine....Voi revenii cu bucurie la Targoviște .:wave:

Da pacat de cei care au inceput aceasta miscare,dar se fac comentarii de cei care nu au treaba cu amatorii,scuze Rodica dar tu ai fost si pe la loturile nationale si nu de amatori;)alt personaj care mi sa parut ca este un om cu caracter,dupa ce a fost primit in acest circuit de amatori(pinguini cum imi place mie sa zic )si premiat sa va rada
in nas si sa se retraga.POATE ar trebui o categorie aparte PROFI OPEN cei care au jucat in F.R.T.M si aricii astia mici care fac parte tot de F.R.T.M,restul Open ,Avansati,Incepatori,adica adevaratii amatori:(

- - - Actualizat - - -

https://www.youtube.com/watch?v=wjtQpuNnmGg

Buna seara ,

Corect , am jucat in lot acum douazeci si ceva de ani ...am facut pauza o vreme lunga , si apoi am revenit in AMATUR , iar acum joc doar din amintiri si fara antrenamente...si trebuie sa se tina cont ca acum cei care participam de placere ....si sa mai schimbam niste mingi de plastic sau celuloid...si nu uitati ca se va termina si cu AMATURU... , daca tot asa se va continua , s-ar putea ca in timp sa ne spunem ADIO...PACAT ....:(:(

Cu Amaturul nu se termina nici cu tine si nici cu mine,a cam disparut farmecul ala de amator pur singe dar tot fain este ,nu ca inainte dar fain;)

Buna seara ,

Corect , am jucat in lot acum douazeci si ceva de ani ...am facut pauza o vreme lunga , si apoi am revenit in AMATUR , iar acum joc doar din amintiri si fara antrenamente...si trebuie sa se tina cont ca acum cei care participam de placere ....si sa mai schimbam niste mingi de plastic sau celuloid...si nu uitati ca se va termina si cu AMATURU... , daca tot asa se va continua , s-ar putea ca in timp sa ne spunem ADIO...PACAT ....:(:(

Rodica, cine te-a supărat asa tare de se termina Amatur-ul?
Noi incercam sa separam legitimații de restul amatorilor, dar sa recunoaștem ca tot mereu apare cineva care sa ne înfrângă.
Din fericire pentru tine ar trebui sa fi multumită că tot timpul ajungi în fazele superioare, și dacă pleacă cei buni tu cu cine mai joci?
Eu când joc cu tine știu scorul de acasă și tot nu se termina Amatur-ul.

Te rog sa nu te superi pe mine dar la acest sport sunt multi alții înainte care vad ca pentru ei nu se termina Amatur-ul.

Din pacate Amaturul a ajuns gereatria si pepiniera Federatiei de tenis de masă.

Scuze ca ma bag si eu dar vreau sa zic si eu ceva...toata lumea zice ca a fost un turneu cu bune si cu rele...ca suntem amatori si ca trebuie sa intelegem....dar ca a fost mai frumos la"inceput"si daca a fost mai frumos la "inceput" de ce TREBUIE SA ARUNCAM LA GUNOI SPIRITUL FRUMOS?SPIRITUL AMATUR?.
De ce trebuie sa devenim o mai "mica"federatie nationala?
Cu scoaterea fetelor interzise se pierde din "Farmec"
Haideti sa ramanem AMATORI si sa ne simtim bine ca ne revedem cu prieteni dragi la masa de joc.

Prea multe ecuatii
Bah
Daca jucati cu Ma Long mai ziceam
Dar asa
Suntem toti niste amatori
Ca i incepatori avansati sau open ,tot Amatori stem
Anul trecut turneul asta l am jucat la incepatori
Anul asta la Open
Aveam medie nu stiu
Va zic: sunt jucatori de la amatori sau incepatori care ii bat p astia de la Open la curu gol
In afara de primii zece de la Open,restul sunt mancati
Asa ca prea multa tevatura din nimic

Sent from my HTC One using Tapatalk

Prea multe ecuatii
Bah
Daca jucati cu Ma Long mai ziceam
Dar asa
Suntem toti niste amatori
Ca i incepatori avansati sau open ,tot Amatori stem
Anul trecut turneul asta l am jucat la incepatori
Anul asta la Open
Aveam medie nu stiu
Va zic: sunt jucatori de la amatori sau incepatori care ii bat p astia de la Open la curu gol
In afara de primii zece de la Open,restul sunt mancati
Asa ca prea multa tevatura din nimic

Voi stiti cati ierbari antispin mushamale antidumping antispray antiCascada Niagara sunt la Open?
.....Garlaaaaaa
20 % au soft pe ambele fețe
Si alea arse de soare
Si povestea continua daca s provocat

Am primit un telefon: URSULE CE NE FACEM????
Am raspuns: MERGEM ?NAINTE CU CE VOM AVEA VOIE
Fiti tari dragi ierbari si oixari , haideți să demonstrăm ca nu moare amaturul ierburilor, las modestia la o parte si va transmit in direct, ca daca suntem tenismani pur s?nge ne vom descurca cu orice față, URSU din barlog va ajuta pe oricine:) va iubesc pe toti!

Si eu am primit 12,5 telefoane
Mi s a propus sa joc cu o cratita sau facalet,ca nu i nicio diferenta
Am o ntrebare
Crisan tot cu antidrog joaca?

Dragi amaturisti capul sus, cu ierburi sau fara ierburi,fete interzise sau nu,... AMATUR-ul merge inainte si asta e foarte bine :)

Lulu ai jucat anul acesta la turneul A+ de la Targoviște, prin bunavointa organizatorilor locali. Anul trecut la Focșani, la turneul final nu ai participat. Si sunt mai mult de 10 jucatori de la Open care poate sa te invinga cu usurinta, dar acesti jucatori nu participa asa des si nu au clasament.

Trimis de pe al meu ASUS_Z00AD folosind Tapatalk

Bai nu stiu cum e cu F.R.T.M ,dar daca Amaturul dispare , eu ma las de tenis .
Care ar mai fii farmecul daca nu ne vedem cu totii la fiecare concurs ??
Amaturul nu cred ca va disparea cel putin in urmatorii 10 ani

Ma consider prieten al lui Taru Alex si admir spiritul de fair-play al acestuia.Am jucat impreuna sute de meciuri oficiale sau de antrenament si deseori am fost placut surprins de deciziile lui privind pierderea unor puncte in conditii similare cu cele descrise in postarile anterioare.Totusi, pentru a nu mai pierde puncte decisive ?i recomand sa se tunda mai scurt.

Back
Sus