Fata Butterfly Tenergy 05 FX fisurata

Pe cauciucurile DHS blue sponge nu pune nimeni mana in afara de jucătorii din echipa națională a Chinei. Caută pe net și vezi că există un interviu cu Freitas in care te lămurește ce e cu ele , in care spune că nu are nimeni acces la ele

Asa este nu există o certitudine ca fetele chinezești sunt aceleași cu ce joaca lotul Chinei!eu unul consider ca nu isi justifica prețul atat timp cat nu se poate proba autenticitatea lor!

Mda, nu stiu ce sa zic, pacat ca sunt prea scumpe.. Eu am avut H3 National Blue Sponge acum 3 ani si acea fata deranja pe toata lumea cand jucam cu ea mai ales la topspin, as mai vrea sa incerc o astfel de fata fie ea si fake dar sa nu fie 400ron...

Sunt departe de cum joaca chinezii :)))

Cam asa joc eu:(sunt cel cu adidasi albi) https://www.youtube.com/watch?v=xomidXgsFKk&t=126s

Parerea mea este sa ramai pe Tenergy 05 si nu mai incerca alte fețe...Jocul tau nu este pentru fețele chinezesti care au very low throw (dau foarte jos) si nici nu te lasi pe pozitie sa lovesti "cu soldul" , cum s.ar spune, la loviturile pe forehand...

jocul tau e bun asa cum e acum, si sa nu mai spunem ca mai te tin si blugii!!! :roll:

Ultima editare:
Parerea mea este sa ramai pe Tenergy 05 si nu mai incerca alte fețe...Jocul tau nu este pentru fețele chinezesti care au very low throw (dau foarte jos) si nici nu te lasi pe pozitie sa lovesti "cu soldul" , cum s.ar spune, la loviturile pe forehand...

jocul tau e bun asa cum e acum, si sa nu mai spunem ca mai te tin si blugii!!! :roll:

Multumesc! Asa o sa fac!

Prea multa munca pt chinezești! O fata care am probata si care nu mi-a placut de nici un fel a fost o h3 național cu buretele albastru ajungea undeva la 120 $ !unghiul de aruncare era f jos si mi s-a părut ca trebuie mult mai mult efort fata de provinciala cu care jucam eu pentru a activa buretele!

Back
Sus