AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ "Memorialul Eugen Roman", Arad - 04.03.2017

Nu este dificil pentru Florin, poate pentru tine este un efort în plus. Victor are dreptate, dar nu este o diferență mare la punctaje, le reglează Florin.

Bogdane dăi drumul liniștit la Elite, asa dai tonul și pentru ceilalți. Sunt multi care se înscriu mai târziu pentru ca prioritatea la înscriere este dată de clasament și nu se grăbesc. Eu mi-am luat și cazare în Arad, dar nu-mi permit să mă înscriu decât atunci când sunt aproape sigur.
Are dreptate Gelu. Sunt de aceeasi parere.

Am primit unda verde de la servici, asa ca va onorez si eu cu prezenta la acest turneu. Migea Cornel-Sibiu. Va multumesc.

Se retrage:

Sorescu Deian -resita
Lazar Dumitru- petrila

Merai Janos -astept actualizarea clasamentului sa vad unde il trec ..a cerut Avansati dar are MP=20 deocamdata

Urmatoarea actualizare a listelor de participanti va aparea dupa publicarea noului clasament .
Dupa publicarea noului clasament jucatori de la Amatori de pe lista de Open vor fi trecuti pe lista de la Avansati avand in vedere ca la Open exista deja lista de asteptare si este putin probabil ca sa ramana locuri pentru jucatori de la Avansati.
Rugamintea mea ar fi ca jucatorii respectivi sa isi exprime din nou intentia de a participa sau nu la avansati.

Multumesc

Din Aiud se inscriu la avansati Dirlea Ioan, si Fulop Attila la avansati eventual opan, iar din Blaj Ciobanu Daniel la Opan iar Pacurar Cosmin la avansati o seara linistita in continuare.

Se retrage Roatis Gheorge, incepatori, Oradea.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Back
Sus