AmaTur: Turneu A "RotaCup Iași", Iași - 29.07.2017

Probabil nu conteaza, dar subscriu si eu pentru grupele de 6 in inferioare. Chiar nu e aproape niciun farmec cu sistemul de 4.

Pentru ca am inteles ca exista oarisce discutii cu privire la inscrierea mea la categoria Elite ( nu am media necesara ) si pentru a nu da nastere la alte discutii cu privire la organizarea turneului , am hotarat sa ma retrag .
Asa cum i-am promis lui Lucian am sa merg la sala si am sa platesc taxa de inscriere deoarece turneul este in primul rand despre a ajuta un copil aflat in dificultate si nu despre puncte , clasamente , cupe si campioni pe sate .
Cine cunoaste tenisul de masa prestat de catre mine stie ca am valoarea necesara sa particip la categoria Elite.
In rest spor la joc si la cat mai multe turnee reusite .
PS.
Florin promit ca la primul turneu organizat la Bistrița am sa vin

Pentru ca am inteles ca exista oarisce discutii cu privire la inscrierea mea la categoria Elite ( nu am media necesara ) si pentru a nu da nastere la alte discutii cu privire la organizarea turneului , am hotarat sa ma retrag .
Asa cum i-am promis lui Lucian am sa merg la sala si am sa platesc taxa de inscriere deoarece turneul este in primul rand despre a ajuta un copil aflat in dificultate si nu despre puncte , clasamente , cupe si campioni pe sate .
Cine cunoaste tenisul de masa prestat de catre mine stie ca am valoarea necesara sa particip la categoria Elite.
In rest spor la joc si la cat mai multe turnee reusite .
PS.
Florin promit ca la primul turneu organizat la Bistrița am sa vin

Buna ziua - nu se pune problema. Ramaneti si jucati la Elite :) Multumesc.

Buna ziua!
Va rog înscrieți pe Albu Tiberiu si Hociung Ciprian din Iași la Amatori. Va mulțumesc!

Regulament AmaTur 2017 a spus:
4.1.5.Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară, în ordinea înscrierilor confirmate de participant pe forum și nu se admit înscrieri din oficiu, excepție de la această regulă se face numai la turneele A+ unde înscrierea/participarea se face în funcție de clasament, prioritate având cei din categoria respectivă, așa cum sunt menționați la art. 2 sau în cazul wild-cardurilor oferite de organizator;

Le-am recomandat organizatorilor sa rezolve problema regulamentara prin acordarea unui Wild Card, tinand cont de trecutul de Openist al Dl. Baiu Costel.

Dragi colegi, in urma consultarii listei de Amatori, am remarcat ca exista un grup de jucatori care sunt absolut noi in fenomen si nu au jucat tenis decat la modul recreational. Pentru a nu-i descuraja, le vom da optiunea, in dimineata concursului, sa specifice daca doresc inscrierea la o categorie de incepatori, intr-un numar limitat de locuri. Se vor aloca 2, maximum 3 mese in acest sens.

Ultimul MP inregistrat a fost 12 (Tecuci 2015). Deci, acum este OK la Open.

eu cand am spus istoric m-am referit la activitatea completea nu la niste cifre de anul trecut. Sunt jucatori foarte buni care au avut decenta sa se inscrie la elite , acolo unde le este locul intr-adevar chiar daca media lor este 0 in Amatur( Albu, Tiron, Gaftea, Baiu, Ciubotaru , Cretu ) si sunt jucatori in aceiasi situatie ( adica buni ) care au tinut neaparat sa se inscrie la open desi sunt peste ceilalti si categoria lor ar fi elite. Ce spuneti D-le Giosan de semifinale la open intre 4 jucatori cu media 0 ( Luntraru, Dabija, Gherasim si Sumulea ) ?
Ce parere aveti , conform Regulamentului ce l-ati amintit cand dl Baiu s-a inscris, ca toti jucatorii mentionati intrucat au media 0 si sunt INCEPATORI sa nu aiba voie sa se inscrie decat sarind o categorie , adica AVANSATI . Ce s-ar intampla, va spun eu am pierde 10-12 participanti foarte buni si implicit turneul avand si o componenta caritabila , ar pierde copilul acela bolnav pentru care fiecare banut conteaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
Sus