FinalDestiny
senior
Probabil nu conteaza, dar subscriu si eu pentru grupele de 6 in inferioare. Chiar nu e aproape niciun farmec cu sistemul de 4.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pentru ca am inteles ca exista oarisce discutii cu privire la inscrierea mea la categoria Elite ( nu am media necesara ) si pentru a nu da nastere la alte discutii cu privire la organizarea turneului , am hotarat sa ma retrag .
Asa cum i-am promis lui Lucian am sa merg la sala si am sa platesc taxa de inscriere deoarece turneul este in primul rand despre a ajuta un copil aflat in dificultate si nu despre puncte , clasamente , cupe si campioni pe sate .
Cine cunoaste tenisul de masa prestat de catre mine stie ca am valoarea necesara sa particip la categoria Elite.
In rest spor la joc si la cat mai multe turnee reusite .
PS.
Florin promit ca la primul turneu organizat la Bistrița am sa vin
Regulament AmaTur 2017 a spus:4.1.5.Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară, în ordinea înscrierilor confirmate de participant pe forum și nu se admit înscrieri din oficiu, excepție de la această regulă se face numai la turneele A+ unde înscrierea/participarea se face în funcție de clasament, prioritate având cei din categoria respectivă, așa cum sunt menționați la art. 2 sau în cazul wild-cardurilor oferite de organizator;
Din Bacău la open Leteanu Marius. Multumesc
La Open se înscrie Șumulea Mihai
Din Bacău la avansati Leteanu Marius, la open Braniste George, Ursulescu Ioan iar la elite Rojnita Sebastian.Multumesc
Din Bacău la open Leteanu Marius. Multumesc
Va rog sa-l transferati pe domnul Leteanu Marius din Bacău de la amatori la open.Multumesc
La Open se înscrie Șumulea Mihai
Conform istoricului , ar fi trebuit la Elite, dar ........ !
Ultimul MP inregistrat a fost 12 (Tecuci 2015). Deci, acum este OK la Open.