Hai sa lamurim lucrurile pentru totdeauna.
Nu este prima oara când spun ca nu vreau nici un fel de functie in Amatur. Titulatura de organizator nu am cerut-o ca altii, m-am trezit cu ea probabil pentru ca organizam turnee de mult timp.
Dupa mine, organizator nu trebuie sa fie o persoana. Trebuie sa fie un CLUB. Nu trebuie sa existe nici organizator tehnic. Trebuie sa existe o coordonare la nivel national dar nu stiu daca ar trebui sa existe coordonatori care sa aiba si alte interese. Nu poti dezvolta o miscare precum AMATURUL ,care are ca scop raspandirea acestui sport, daca cineva care vrea sa organizeze un turneu nu este agreat de catre coordonatori .
Multi din AMATUR se lauda cu performantele unor copii care au ajuns sa ne reprezinte tara in turnee internationale. Este adevarat ca acesti copii gasesc in turneele AMATUR o buna baza de pregatire. Dar va intreb: este suficient numarul de turnee alocate exclusiv pentru ei?
De multi ani va spun ca fara o baza juridica, fara personalitate juridica, nu se poate inainta. Ma simt satisfacut când am vazut ca cei ce au fost impotriva ideilor mele au inteles si si-au facut cluburi. Urmatorul pas este ca ORGANIZATORII turneelor Amatur sa fie exclusiv CLUBURI.