Turneu A - Bistrița - 21 februarie 2009

Re: Turneu A - Bistrița - 21 februarie 2009

costin olaru - filipestii de targ

Din Brașov se inscrie:
1.Popa Mircea
2.Antal Denes
3.Marin Floricel
Toti la amatori!

Inscriu si eu pe urmatorii:
Corcoz Costin-Focșani
Anghele Cristinel-Galați
Voinea Sorin-Galați

imi poate spune cineva aproximativ cam cati participanti ar fi?? pt ca eu as veni dar sambata trebuie sa fiu pe la ora 5 acasa .... trebuie sa merg la o zi onomastica

intre 141 si 142 :? :? :?

Sint 35 de inscrisi pina acum, fara cei din Bistrița care vor fi vreo 20-30.
Se joaca o singura categorie, tocmai pentru ca sint multe mese si nu conteaza cit de multi vin.

Prin amabilitatea lui Vali Suta din Curtea de Argeș, turneul va beneficia de o sponsorizare ... plus premii surpriza ... din partea firmei Dr.Oetker
http://www.oetker.ro[ATTACHment=0:1zlgi9s4]Logo_Dr_Oetker.gif[/attachment:1zlgi9s4]

Poate tine si vremea cu noi. Sper sa nu ne strice distractia. Azi a nins cam tare pe la Rădăuți. Poate se topeste pana sambata.

Din Tg. Mureș se mai inscrie: Bauer Lajos

din deva vine:
matei dumitru

Ca sa nu vin cu mana goala, mai inscriu inca 3 jucatori din Brăila:
- Pusca Sergiu
- Patap Vladimir
- Danila Anton
Puneti berea la rece :-))

Dintre cei de la Tg.Mureș este cineva cu care am jucat intr-un amical Bistrița-Mureș, acum vreo 10 ani, intr-o sala care apoi s-a transformat in sala de judo?

FlorinBN a spus:
Prin amabilitatea lui Vali Suta din Curtea de Argeș, turneul va beneficia de o sponsorizare ... plus premii surpriza ... din partea firmei Dr.Oetker
http://www.oetker.ro[ATTACHment=0:bftduu3k]Logo_Dr_Oetker.gif[/attachment:bftduu3k]
De praf de copt nu am nevoie, dar o budinca sau o prajitura .. :mrgreen:

rflash a spus:
FlorinBN a spus:
http://www.oetker.ro[ATTACHment=0:2cdc8abx]Logo_Dr_Oetker.gif[/attachment:2cdc8abx]
De praf de copt nu am nevoie, dar o budinca sau o prajitura .. :mrgreen:
:)

FlorinBN a spus:
Dintre cei de la Tg.Mureș este cineva cu care am jucat intr-un amical Bistrița-Mureș, acum vreo 10 ani, intr-o sala care apoi s-a transformat in sala de judo?
DA. Cel putin 3 persoane pot fi cap de serie, sau cel putin locul 2-3. Hrisca Dan, Gabi Farkas si D-l Lajos. Cu unul dintre ei ai jucat si la Reghin la turneul pe echipe.

Back
Sus