Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
daca e vorba de cristi rus mi se pare ceva normal!negria a spus:cristi imperial......
nu-i vorba de lauda dar cristi totusi joaca ceva....gatien a spus:Nu contest, foarte bun si spectaculos Cristi, chiar nu are nevoie de laudatori.negria a spus:cand maturi cu toata sala numai cu 3-0 spune multe .....
Dar sa nu uitam de copilul de 12 ani de la care a luat bataie in grupe tot cu 3-0, la aceeasi competitie.
Da, stiu, copilul e legitimat, a jucat in afara concursului etc, etc, dar e doar cu un cap mai mare decat masa, ambii fac sau au facut tenis... si si pana la urma nu am facut decat sa continuu discutia de mai sus.
Scuze Cristi, chiar nu e nimic personal, e vorba de laudatori.
Gatien, scorul cu care a pierut Cristi este cel ideal! Cristi dovedeste din nou ca este un jucator cerebral care a plecat de la București cu intentia anuntata de a castiga turneul! poti sa cauti cateva posturi in urma si vei gasi ceva dezvaluri intr-un dialog "spumos" . Sunt convins nu a avut nici macar clipa orgoliul de a-l bate pe micul campion, nici macar sa forteze castigarea unui set, ci i-a fost partenerul ideal cu care a facut incalzirea si temele pentru razboiul pe care inca nu il incepuse... Bravo Cristi, sunt bucuros de victoria ta si ca ma numar printre "laudatori" :idea:gatien a spus:Nu contest, foarte bun si spectaculos Cristi, chiar nu are nevoie de laudatori.negria a spus:cand maturi cu toata sala numai cu 3-0 spune multe .....
Dar sa nu uitam de copilul de 12 ani de la care a luat bataie in grupe tot cu 3-0, la aceeasi competitie.
Da, stiu, copilul e legitimat, a jucat in afara concursului etc, etc, dar e doar cu un cap mai mare decat masa, ambii fac sau au facut tenis... si si pana la urma nu am facut decat sa continuu discutia de mai sus.
Scuze Cristi, chiar nu e nimic personal, e vorba de laudatori.
Ma aflu in situatia in care trebuie sa-mi retrag cuvinteleleordarares a spus:Alo,alo,doar castigatorii beneficiaza de premiile surpriza.rflash a spus:De praf de copt nu am nevoie, dar o budinca sau o prajitura .. :mrgreen:
:lol:
Rares .... nu ajung la Lugoj, dar la Galați, inainte sa incepem concursul o sa te rog sa faci cele 3 ture pe sub masa pe care mi le datoreziRares a spus:Eu personal ma felicit ca te-am luat la mine in echipa desi la inceput aveam dubii legate de valoarea ta :lol: :lol: :lol: :lol:
Cu multa placere dom' Florin.Sa o folositi mult timp de-acum inainte...si sa n-o dezlipiti deloc :wink:kingfiher_61 a spus:rares multumesc pt fața...si ce mesager de lux am avut...felicitari cristi.tot respectul
Te rog sa ne dai mai multe detalii, m-ai facut curios. Banuiesc ca nu a fost multumit domnul Bozga de prestatia copiilor. Oricum multi dintre noi ar putea sa isi faca o idee despre atitudinea si mentalitatea unui jucator adevarat. Multumesc si felicitari!rflash a spus:Off-topic (sau nu)
Intamplator, azi dimineata, la sala fiind am avut ocazia sa-l ascult pe dl Bogza care le-a tinut un discurs copiilor despre turneul de ieri. Si am inteles de ce au plecat de la Bistrița sub indrumarea sa un Creanga, un Crisan sau o Steff. Pentru ca atunci cand e vorba de inalta performanta (sa reamintesc : Steff locul 3 in lume, Creanga locul 7, Crisan 12) diferentierea nu se mai face la cat de corect se da topsinul, ci la "cap" .... iar motivatia, concentrarea si puterea de lupta sunt atribute care tin mult de antrenor.