Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu BTurneu B-AMATORI la Cluj-Napoca in 10.10.2009
Felicitari Victoras^^..toata stima..meritai..felicitari si lui MisterForhand^^..domnule organizator:no comment..(nu se facea asa..asta e parerea mea si a mai multora)..
Felicitari Victoras^^..toata stima..meritai..felicitari si lui MisterForhand^^..domnule organizator:no comment..(nu se facea asa..asta e parerea mea si a mai multora)..
Stimate domn Banu.Eu sunt un tip care respecta un regulament.Sunt ferm convins ca aveti dreptate si este mai corect cum ati spus Dvs,dar in acest caz va trebui sa propunem sa se schimbe regulamentul de tenis de masă din AMATUR.Va doresc mult succes in continuare.
Domnule,SERBAN,cand veti organiza urmatorul turneu B la CLUJ?Imi pare rau ca in turneul din 10-10-2009 l-am "ratat" pe mister forhand.Poate cu alta ocazie.Sa invat de la el lovitura de rever :lol:
Accept provocarea ,dar sa ai grija sa nu faci entorsa la pumnul mainii drepte daca te fortezi prea mult cu reverul.Ar fii pacat pentru tine,deoarece esti UNIC la aceasta lovitura,l-ai face invidios si pe MA LIN,WANG HAO si toata natia tenisistica chinezeasca. :roll:
Accept provocarea ,dar sa ai grija sa nu faci entorsa la pumnul mainii drepte daca te fortezi prea mult cu reverul.Ar fii pacat pentru tine,deoarece esti UNIC la aceasta lovitura,l-ai face invidios si pe MA LIN,WANG HAO si toata natia tenisistica chinezeasca. :roll:[/quote:262wttj1]
Mersi fain, dar pana acum am reusit sa imi port singur de grija.Ar fi indicat ca, la Valeni sa vi cu testamentul facut si eu sa fiu principalul mostenitor.PA!