Turneu B-AMATORI la Cluj-Napoca in 10.10.2009

• Autor subiect Autor subiect Guest
  • Dată creare Dată creare
Re: Turneu B-AMATORI la Cluj-Napoca in 10.10.2009

Reghinul a baut painea curgatoare(berea).Bravo Victoras.Inca doua concursuri si fac infarct.

Felicitari Victoras^:)^..toata stima..meritai..felicitari si lui MisterForhand^:)^..domnule organizator:no comment..(nu se facea asa..asta e parerea mea si a mai multora)..

cule a spus:
Felicitari Victoras^:)^..toata stima..meritai..felicitari si lui MisterForhand^:)^..domnule organizator:no comment..(nu se facea asa..asta e parerea mea si a mai multora)..
Stimate domn Banu.Eu sunt un tip care respecta un regulament.Sunt ferm convins ca aveti dreptate si este mai corect cum ati spus Dvs,dar in acest caz va trebui sa propunem sa se schimbe regulamentul de tenis de masă din AMATUR.Va doresc mult succes in continuare.

in sala.se joaca tenis.
afara,se discuta,se dau explicatii..
despre ce?
bineinteles ca tot despre tenis

A fost un turneu reusit:-)
Felicitari tuturor.inclusiv Domnului Radu Serban-organizatorul concursului

Myster Forhend a spus:
A fost un turneu reusit:-)
Felicitari tuturor.inclusiv Domnului Radu Serban-organizatorul concursului
Multumim pentru poze si pentru aprecieri.Ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi.Mult succes in continuare.

Domnule,SERBAN,cand veti organiza urmatorul turneu B la CLUJ?Imi pare rau ca in turneul din 10-10-2009 l-am "ratat" pe mister forhand.Poate cu alta ocazie.Sa invat de la el lovitura de rever :lol:

Mister Forhand promite ca iti mananca ficatii inainte de a invata de la el lovitura de rever.
Iti declara razboi>:).

Myster Forhend a spus:
Mister Forhand promite ca iti mananca ficatii inainte de a invata de la el lovitura de rever.
Accept provocarea ,dar sa ai grija sa nu faci entorsa la pumnul mainii drepte daca te fortezi prea mult cu reverul.Ar fii pacat pentru tine,deoarece esti UNIC la aceasta lovitura,l-ai face invidios si pe MA LIN,WANG HAO si toata natia tenisistica chinezeasca. :roll:

PRIZA TOK a spus:
[quote="Myster Forhend":262wttj1]Mister Forhand promite ca iti mananca ficatii inainte de a invata de la el lovitura de rever.
Accept provocarea ,dar sa ai grija sa nu faci entorsa la pumnul mainii drepte daca te fortezi prea mult cu reverul.Ar fii pacat pentru tine,deoarece esti UNIC la aceasta lovitura,l-ai face invidios si pe MA LIN,WANG HAO si toata natia tenisistica chinezeasca. :roll:[/quote:262wttj1]
Mersi fain, dar pana acum am reusit sa imi port singur de grija.Ar fi indicat ca, la Valeni sa vi cu testamentul facut si eu sa fiu principalul mostenitor.PA!

Back
Sus