Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Finala nu a fost normala!mircea.garaz a spus:Dupa mine o finala Farkas -Roman este una normala!
ERa vorba de o figura de stil, mingea aruncata la fileu de D-vs mi-a folosit de minune pentru un mic joc de cuvinte! Scuze!mircea.garaz a spus:Domnule Dan,pentru a va cita pe dumneavoastra," nu ati nimerit organizatorul"!
Cand eu am spus ca este o finala normala nu am avut in vedere decat valoarea celor doi jucatori si nimic altceva!
La locul 3 nu s-a gresit? Nu e NASCU SERBAN?Dan2 a spus:Clasamentul primilor 16:
1 Roman Iulian
2 Farkas Gabor
3 Nascu Stefan
4 Chirita Cristian
5 Temelie Dragos
6 Bauer Lajos
7 Ciopaca Marin
8 Carpovici Boris
9 Rusu Stefan
10 Petcu Valerian
11 Zidar Victor
12 Dinca Dorinel
13 Rusu Cristian
14 Mihaila Aurel
15 Fratea Aurel
16 Daneliuc Gabi
Ordinea este data de eliminarile directe.
Frumos turneu. Cred ca totusi o trecere din nou la sistemul Open si Amatori ar fi binevenita. Si mai mult de cat atat, chiar sa se faca trecerea atat de la Open la Amatori.flash a spus:In primul rand felicitari organizatorilor si celor carora i-au sprijinit si ajutat, pentru tot efortul depus la realizarea celui mai "mare" turneu de pana acum din istoria Amatur-ului, atat prin numarul de particiapnti cat si prin valoarea celor prezenti. Atmosfera eu zic ca a fost una deosebita si ma bucur ca am putut sa particip la acest eveniment care indiferent de ce va urma, va ramane un punct de referinta, cel putin in opinia mea. Singura intrebare este, oare unde se va ajunge de aici(nivel cred nesperat de nimeni la inceputuri)...vor fi prezenti la fel de multi jucatori in mod frecvent la turneele A sau A+, vor mai aparea constant jucatori "surpriza" care sa demonstreze ce rol are determinarea in acest sport...Inca odata respectele mele acestor oameni cu suflet mare...