Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct

Re: Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct

Vali Suta a spus:
Mai Titi,
tu esti Titi contra !
Nu are nici o legatura ca vreau sa fac in ciuda cuiva,vream numai sa te fac sa intelegi ca din totalul de participanti care au fost,au existat si cativa care organizatorul a considerat ca nu trebuie sa plateasca taxa de participare.Din acest motiv tie nu-ti ies calculele,si am incercat sa fiu foarte subtil cu tine,crezand ca ai fler,sa-ti dai seama si sa intelegi aceasta matematica lumeasca.
Te asigur ca "Calitatea este cea mai buna reteta"-si asta a dovedit-o Dr.Oetker care are o
longevitate in intreaga lume(si nu aia la care te referi tu) de la 1891,si prin aceste actiuni care
le face prin mine , nu am cerut publicitate,nici macar neplata taxei de participare!
A fost un considerent care organizatorul a crezut ca este de cuviinta(nu eu m-am "fofilat"de la
neplata.Daca ai ceva cu mine,spune-o in nume personal( nu generaliza,nu esti lider de
sindicat al celor din Amatour).Mai mult de atat ,te rog,nu te lua de brandul si sloganul
Dr.Oetker,pentru ca nu merita... !
mai vali,
eu ti-as raspunde la interpelare, dar mi-e asa o lene acum !!!.... o las pe alta data.
si totusi,
nu mi se pare normal sa se cheltuiasca mai mult pe publicitate decit pe premiile celor care au luptat pentru ele
sa ne vedem sanatosi !

Domnule Matei Dumitru am o intrebare pt. dvs.: ati fost la acest turneu? Raspunsul ar lumina multe lucruri...

Dado.daniel a spus:
Domnule Matei Dumitru am o intrebare pt. dvs.: ati fost la acest turneu? Raspunsul ar lumina multe lucruri...
am fost, dar sa stii ca pe unii nu-i lumineaza nici tot curentul produs de o hidrocentrala.
sa auzim de bine !

Dan2 a spus:
Participantii:
Barsan Petre
Stroe Serban
Mercioiu Tonel
au parasit concursul dupa incheierea grupelor superioare, turneul intarziind cu aproape o ora!
Din acest motiv, li s-au anulat rezultatele; in clasament apar cu 0 victorii;
De asemenea, primesc un avertisment; la un al doilea avertisment nu vor mai avea drept de inscriere in AmaTuR
Va salut,
nu am ramas pana la sfarsit la concursul de la Valeni, si nu stiu in ce mod s-au retras acesti 3 participanti.
Intrebare: daca un participant renunta din cauza unei accidentari (sau unui telefon urgent), de ce nu se puncteaza ceea ce a realizat pana in acel moment? Iar meciurile ramase sa fie omologate la scor de forfait.
Va raman dator daca as capata lamuriri, nu vreau sa starnesc o polemica pe forum, mai ales ca subiectul este sensibil si vad ca a fost deja abordat intr-o forma similara.
Cu stima, Emil TUDOR.

Back
Sus