mateidumitru
Înțelept
Re: Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct
eu ti-as raspunde la interpelare, dar mi-e asa o lene acum !!!.... o las pe alta data.
si totusi,
nu mi se pare normal sa se cheltuiasca mai mult pe publicitate decit pe premiile celor care au luptat pentru ele
sa ne vedem sanatosi !
mai vali,Vali Suta a spus:Mai Titi,
tu esti Titi contra !
Nu are nici o legatura ca vreau sa fac in ciuda cuiva,vream numai sa te fac sa intelegi ca din totalul de participanti care au fost,au existat si cativa care organizatorul a considerat ca nu trebuie sa plateasca taxa de participare.Din acest motiv tie nu-ti ies calculele,si am incercat sa fiu foarte subtil cu tine,crezand ca ai fler,sa-ti dai seama si sa intelegi aceasta matematica lumeasca.
Te asigur ca "Calitatea este cea mai buna reteta"-si asta a dovedit-o Dr.Oetker care are o
longevitate in intreaga lume(si nu aia la care te referi tu) de la 1891,si prin aceste actiuni care
le face prin mine , nu am cerut publicitate,nici macar neplata taxei de participare!
A fost un considerent care organizatorul a crezut ca este de cuviinta(nu eu m-am "fofilat"de la
neplata.Daca ai ceva cu mine,spune-o in nume personal( nu generaliza,nu esti lider de
sindicat al celor din Amatour).Mai mult de atat ,te rog,nu te lua de brandul si sloganul
Dr.Oetker,pentru ca nu merita... !
eu ti-as raspunde la interpelare, dar mi-e asa o lene acum !!!.... o las pe alta data.
si totusi,
nu mi se pare normal sa se cheltuiasca mai mult pe publicitate decit pe premiile celor care au luptat pentru ele
sa ne vedem sanatosi !