Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
si lemnul pentru dvs.domnul Paul este pus bine de-o parte,ca si pentru Sorin Botirca, Dan Bodeanu,Vali Soare,si cei care nu stiu de cum s-a intamplat ca au ramas fara...Dragomir Paul a spus:
GalațiFlorinBN a spus:Stolearenco Igor - București sau Galați?
probabil din cauza vitezei s-a gresit un pic la calcule.Dan2 a spus:Asa cum am promis, anexez bugetul turneului, care pate fi util celor care doresc sa cunoasca costurile unui turneu de amploare. Nu toate cheltuielile din bugetul alaturat sunt obligatorii, afisul poate fi eliminat, premiile, cupele si plachetele pot fi mai ieftine; pretul pentru masa si apa a fost de 13 RON pentru fiecare participant; un premiu va fi oferit la turneul final; Organizatorii au primit 200 RON; profitul de 244 RON a ramas la dispozitia AmaTuR si va fi utilizat pentru pregatirea turneului final.
este foarte bine ca nu ai platit ( doar esti sponsor , ar fi si culmea ca si sponsorii sa plateasca ), dar felul cum o spui , este de parca ai vrea sa ne faci in ciuda.Vali Suta a spus:"Total" cu "Incasat" nu-i totuna,dar asta depinde de pe ce "planeta" esti ca sa
intelegi !...
Eu unul,la acest turneu, nu am platit taxa de participare,pentru ca asa au dorit
organizatorii ! ! !