are cineva timo boll spirit cu tenergy 25 sau 64

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Durdun Gheorghe

organizator principal
Scor reacție
1.228
Vârstă
37
Locație
București, Romania
am dat la constanta cu o combinatie dasta si mi s-a parut nemaipomenita :D da' nu mai stiu exact ce fete erau ori 64 ori 25 :D
lipite cu apa bineinteles.
daca este cineva care are aceasta combinatie si este din bucuresti rog sa posteze sa ne intalnim sa dau si eu cateva mingi :D fac cinste :D
multam frumos,

Re: are cineva timo boll spirit cu tenergy 25 sau 64

Cred ca erau 64...25 + tbs mi se pare mult prea tare...

Sa vina mai repede Tenergy FX, ca-l asteptam cu limba scoasa. :P

25 pe forhand si 64 pe rever e combinatie buna.25 pe forhand nu e prea tare pt tine durdun pt ca ai joci tenis dar pt tine amatori e destul de tare pe forhand.

:shock: What?

auzi la asta.... :lol: :lol: :lol: .......e prieten cu Maze ce stiti voi. :lol: :lol:

Ce intreb eu si unde se ajunge :))
(at)No pain, no gain
Are un coleg tenergy 25 si 64 pe septear si sar destul de bine, avand in vedere ca eu am pus odata de la dl.visco tenergy 05 pe septear.Si uite asa a mai intrat un setup in categoria celor mai proaste palete cu care am dat :)), cand am fost la nationalele de tineret am dat cu paleta unui baiat avand timo boll spirit cu tenergy (nu mai tin minte exact daca erau 64 sau 25) si sarea exceptional, simt, viteza, control de toate :D
Multam de sfat oricum :P
Pana la urma are cineva Timo Boll Spirit cu tenergy 64 sau 25 ?
Numai bine,

eu vreau sa pun pe nittaku septear pe fh: TGS NEO iar pe bh TENERGY 05.de ce nu se poate ,din moment ce si TBS si SEPTEAR-ul sint amindoua OFF?.

dinu silviu a spus:
eu vreau sa pun pe nittaku septear pe fh: TGS NEO iar pe bh TENERGY 05.de ce nu se poate ,din moment ce si TBS si SEPTEAR-ul sint amindoua OFF?.
tenergy 05 pe septear e carton iar tgs neo nu am auzit :D

Simtul este complet diferit la cele doua lemne. Septear este moale pe suprafata si nu se prea impaca cu Topsheetul relativ tare de la T05. Nu cred ca o sa va placa nici echilibrul paletei cu fata china plus Tenegy. Lemnul asta are manerul usor si va iesi un setup f dezechilibrat spre varf, care vi se va pare f greu.

Eu ti-am dat un sfat daca vrei ma asculti daca nu iarasi bine.Si alt sfat care ti-l dau pune booster pe hamond(intreaba-l pe colegul tau Cazacu ca sti foarte bine ca el joaca cu hamond)ca vad ca tot cauti combinatii noi si fete intre tenergy si hamond sau boost tc.Tenergy pe tine unul personal nu te prea poate ajuta,ramai la hamond sau boost tc :wink:

Pai cu asta joaca el acum, Septear, Hammond si booster.

Tocmai de aceea ii spuneam ca are combinatie buna si n-are rost sa schimbe.

No pain a spus:
Eu ti-am dat un sfat daca vrei ma asculti daca nu iarasi bine.Si alt sfat care ti-l dau pune booster pe hamond(intreaba-l pe colegul tau Cazacu ca sti foarte bine ca el joaca cu hamond)ca vad ca tot cauti combinatii noi si fete intre tenergy si hamond sau boost tc.Tenergy pe tine unul personal nu te prea poate ajuta,ramai la hamond sau boost tc :wink:
Zici foarte bine ce zici, am lasat hammondurile momentan, acum am stiga boost tc. in ceea ce le priveste boosterul sunt pline ochii ca si hammondurile pe care le-am avut :)))
tenergy sunt niste fete extraordinare parerea mea, au un efect extraordinar, parerea mea ca, cei care pot sa joace cu ele au un real avantaj, fata de unu care joaca cu fete "normale" :D, singura combinatie de tenergy care mi-a placut si am dat, dupa cum am si spus a fost pe un timo boll spirit, care mie unul mi-a placut enorm :D
si vreau sa gasesc sa mai dau sa ma asigur ca fac bine ceea ce fac, sa nu vand ce am si sa ma trezesc ca nu imi place :)))

dinu silviu a spus:
in concluzie ce fete pun pe septear?.
Parerea mea : Stiga boost tc sau Nittaku Hammond :d atat nimic altceva
bineinteles date cu 1kg de booster :)))))

m-ati nenorocit.nu am bani pt.alte fete. mai pot pune de la tibhar vip cu nianmor.???.

dinu silviu a spus:
m-ati nenorocit.nu am bani pt.alte fete. mai pot pune de la tibhar vip cu nianmor.???.
vindeti toate fetele pe care le aveti si cumparati hammond sau stiga boost :d

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus