are cineva timo boll spirit cu tenergy 25 sau 64

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: are cineva timo boll spirit cu tenergy 25 sau 64

Mie tot Hammond cu booster mi se par mai bune pt septear dar au acele inconveniente ca trebuie boosterizate mai des si ca sunt fragile mecanic.
Iar in privinta Boost TC, personal am sustinut tot timpul ca Joola Energy X-tra sunt mai bune. Pt mine, ierarhia suna astfel:
1.Joola Energy X-tra
2.Nittaku Hammond
3.Stiga Boost TC.
:P

VISCO a spus:
Mie tot Hammond cu booster mi se par mai bune pt septear dar au acele inconveniente ca trebuie boosterizate mai des si ca sunt fragile mecanic.
Iar in privinta Boost TC, personal am sustinut tot timpul ca Joola Energy X-tra sunt mai bune. Pt mine, ierarhia suna astfel:
1.Joola Energy X-tra
2.Nittaku Hammond
3.Stiga Boost TC.
:D :D
Am uitat de Joola Energy X-tra :D
Intra si ele la mine in top, foarte bune :D
dinu silviu a spus:
hammond-urile le lipesc cu speed glue?.
Da, se lipesc si cu speed, dar mai bine e cu apa, saritura e mai mult timp constanta
Are cineva timo boll spirit cu t64 sau t25 :mrgreen:

VISCO a spus:
1.Joola Energy X-tra
2.Nittaku Hammond
3.Stiga Boost TC.
Ce tip de fata e Jolla Ebergy X-tra? CUm sta cu spinul, controlul, viteza? Ce tip de burete are?

Ar trebui sa-i lasam in pace topicul lui Durdun.

Am eu spirit, am tenergy dar 05.. care si aia e cu chin cu vai.. acum vreau sa iau 05 iarasi ceva mai bune, oricum lemnul e extraordinar si orice fața din seria tenergy ai pune pe el ar merge.E modelul vechi al meu.

si nu vinzi acel timo boll st ? :d iti trimet eu lemnul meu la schimb :d

Salut George! Am eu un Timo Boll ALC cu Tenergy 64. Te intereseaza un test cu ea?

gdurdun a spus:
si nu vinzi acel timo boll st ? :d iti trimet eu lemnul meu la schimb :d
Din pacate daca il dau, il dau numai pe un Schlager Carbon sau pe alt TBS cu maner Fl.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus