TURNEU A MIERCUREA-CIUC 28 NOIEMBRIE 2009

Re: TURNEU A MIERCUREA-CIUC 28 NOIEMBRIE 2009

Dupa cateva schimbari mici o sa avem numai 13 mese...vom face grupe de 8-9...

sal din nou pt mures, reghin nu mai aveti careva un loc in masina contra cost bineinteles? :(

Cum o sa fie cu caldura in sala,avand in vedere ca la Miercurea e cam racoare?

zoltikaa a spus:
Dupa cateva schimbari mici o sa avem numai 13 mese...vom face grupe de 8-9...
Zoltikaa,
Daca ma bagi in grupa de 9 , vin si eu. macar sa stiu pentru ce ma sacrific.

Deocamdata cu 102 inscrisi si 13 mese cu grupe de 8... dar daca se vor mai inscrie cativa vor fi si grupe de 9... Eu va bag, dar atunci si pe mine insasi pun intr-o grupa cu D-voastra :D :lol:

zoltikaa a spus:
Deocamdata cu 102 inscrisi si 13 mese cu grupe de 8... dar daca se vor mai inscrie cativa vor fi si grupe de 9... Eu va bag, dar atunci si pe mine insasi pun intr-o grupa cu D-voastra :D :lol:
nu-i nici o problema, daca imi vinzi meciul :lol: :D

shuni nu vine 100% nu fac ca la medias.stati calmi sigur nu vin am si eu niste treburi de rezolvat si las pe nitu bogdan sa castige loc 1.hai piatra. :) :)

pentru baiatu cu fiatu :twisted: :twisted: :twisted:
nu uita de 1 cu marimea xxxl....
si dupa ce iesim din cursa pt premii si cupe, pe cea de-a 13-a masa facem un turneu de consolare
cu tuica de pere si bere de ciuc..... :lol: :lol: :lol:
hai baietii....

Grecu Gheorghe-Bistrița
si vor veni vreo 4 si de la baraolt...
Asa suntem la 106 parca :D

NICOVALA CUGIR a spus:
shuni nu vine 100% nu fac ca la medias.stati calmi sigur nu vin am si eu niste treburi de rezolvat si las pe nitu bogdan sa castige loc 1.hai piatra. :) :)
Mai Shuni, daca ne anuntai din timp ca nu vii :D ne modificam programul... si veneam........ la Cluj sa ne intilnim cu tine :D . In orice caz esti binevenit oricind la P. Neamț :)
Invitatia este valabila pentru toti : In fiecare Marti, Vineri si Duminica de la ora 16.30 la 21.30 :!:

NICOVALA CUGIR a spus:
Nu-l va castiga ! Pune un pariu pe Costica Radu la concursul asta !

mateidumitru a spus:
hai baieti, mai inscrieti-va inca 14, sa facem grupe de 9 :!: :!: :!:
Avand in vedere ca voi fi prin zona,am sa incerc sa ajung si eu in jurul orelor 2 (noaptea) ca sa urmaresc finala
:mrgreen:

raducu a spus:
NICOVALA CUGIR a spus:
Nu-l va castiga ! Pune un pariu pe Costica Radu la concursul asta !
Radule iti tin pumnii dar daca nu vii cu locul 1 sa nu fii suparat, dai o fuga la Topoloveni care e mai aproape, si castigi acolo! :lol:

S-a terminat si acest turneu, pe aceasta cale vreau sa multumesc tuturor care au participat, sper ca v-a placut la noi.
Trebuie sa mentionez ca ne-au ajutat ca sponsori Asociatia Jud. Sportul pt. Toti Harghita,Directia Pt. Sport Harghita,Mineral Quantum,Prima Pek, Nagymama si Restaurantul La Jupanu care a adus masa.
Le multumim mult si pe aceasta cale!
Au fost 107 jucatori.
Clasamentul va fi postat de catre Apian Florin, caruia ii multumesc mult pentru ajutorul acordat.
Felicitari castigatorilor!
Maine revin cu poze...

Back
Sus