Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Zoltikaa,zoltikaa a spus:Dupa cateva schimbari mici o sa avem numai 13 mese...vom face grupe de 8-9...
nu-i nici o problema, daca imi vinzi meciul :lol:zoltikaa a spus:Deocamdata cu 102 inscrisi si 13 mese cu grupe de 8... dar daca se vor mai inscrie cativa vor fi si grupe de 9... Eu va bag, dar atunci si pe mine insasi pun intr-o grupa cu D-voastra:lol:
Mai Shuni, daca ne anuntai din timp ca nu viiNICOVALA CUGIR a spus:shuni nu vine 100% nu fac ca la medias.stati calmi sigur nu vin am si eu niste treburi de rezolvat si las pe nitu bogdan sa castige loc 1.hai piatra.![]()
![]()
Nu-l va castiga ! Pune un pariu pe Costica Radu la concursul asta !NICOVALA CUGIR a spus:shuni nu vine 100% nu fac ca la medias.stati calmi sigur nu vin am si eu niste treburi de rezolvat si las pe nitu bogdan sa castige loc 1.hai piatra.![]()
![]()
Avand in vedere ca voi fi prin zona,am sa incerc sa ajung si eu in jurul orelor 2 (noaptea) ca sa urmaresc finalamateidumitru a spus:hai baieti, mai inscrieti-va inca 14, sa facem grupe de 9 :!: :!: :!:
Radule iti tin pumnii dar daca nu vii cu locul 1 sa nu fii suparat, dai o fuga la Topoloveni care e mai aproape, si castigi acolo! :lol:raducu a spus:Nu-l va castiga ! Pune un pariu pe Costica Radu la concursul asta !NICOVALA CUGIR a spus:shuni nu vine 100% nu fac ca la medias.stati calmi sigur nu vin am si eu niste treburi de rezolvat si las pe nitu bogdan sa castige loc 1.hai piatra.![]()
![]()