Openul Veteranilor - Topoloveni - 28 noiembrie 2009

Re: Openul Veteranilor - Topoloveni - 28 noiembrie 2009

București-Onut Aurel. Categoria 40-49 de ani.

Cu parere de rau se retrage din motive de sanatate Nicu Palaina, Curtea de Argeș, 50-59.

Se inscriu: Stelian Nicolae, București (campion en-titre la 50-59) !
Gheorghe Nicu, Severin (40-49)

se mai inscrie si BOGDAN ALBESCU 20-40ani,LAZAROIU DOREL 50-59ani,PETRESCU LIVIU 40-49ani

DIN MORENI
Se retrage din motive medicale.DUMITRU FLORENTIN
Multa bafta.

De la Topoloveni primele impresii! Jucatori inscrisi:
Categ. 20-39: 52 de jucatori;
Categ. 40-49: 38 de jucatori;
Categ. 50-59: 21 de jucatori;
Categ. 60-69: 8 jucatori;
Categ. 70+: 2 jucatori;
Total 121 jucatori !

la 20-39 de ani
a castigat Cazacu Alexandru 3
finalist: Postoaca Gabriel 1

Turneu frumos, multi jucatori, valoare ridicata... dar cu mine ce-ati avut, de m-ati batut? :-) In fine, nu chiar toti :-) Raman cu regretul ca nu am putut vedea meciurile din fazele finale, dar a trebuit sa plec prematur, ca unii mai si muncesc :-)
Felicitari castigatorilor (cred ca de fapt cu totii am avut cate ceva de castigat jucand aici) si multumiri organizatorilor, care continua sa ridice stacheta... Acum, stam la cotitura, sa vedem clasamentele. Ne vedem la urmatorul...

Sorin,
te felicit pentru ceea ce faci,stiu din experienta ca intotdeauna cand ceva nou se incearca ,au sa existe si carcoteli si aplauze .
Pentru mine acest turneu a fost ca si multe altele din Amatur,am luat bataie rau (a devenit deja obisnuinta),insa cred ca trebuie sa le repetam pentru a schimba si ceva din mentalitatea celor care au ca si "servici" acest sport.
Multumiri din suflet mamei tale, pentru prepararea deja traditionalele sarmalute cu care ne-ai obisnuit la Topoleoveni !
Bravo Sorin !

Back
Sus