Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
inca nu dom'doctor,nu as reusi fara acordul dvs.si bineinteles al d.lui Tiberiudr.Toma a spus:Multumesc pentru bunele ganduri, dar din pacate am 46 de ani (nascut 16 aug 1963) deci ma tem ca ar trebui sa-i stresez pe cei intre 40-49 de aniMi-ar place sa joc si cu cei mai tineri, dar...
Oricum, mi-ar pare rau sa-l las pe Sorin Sora sa castige asa
Si Gaitan Tiberiu este din Brăila, nu din Curtea de Argeș. Sau l-a transferat Vali Suta?![]()
Haideti sa o numim coincidenta nefericita... Turneul veteranilor a fost anuntat inaintea celui de la Miercurea Ciuc si a mai fost organizat sub aceeasi formula si in alti ani. Fara latura sa "estetica" (20-39 ani) nu ar avea farmec si, daca va uitati la prezenta, nu ar avea nici valoare.laky a spus:Este pacat ca ceea ce se anunta un turneu al veteranilor, a ajuns sa stranga "batrani" de la 20-40 ani! Acest turneu a devenit un concurent real pentru Amaturul din Miercurea Ciuc, anuntat pentru aceeasi zi, strangand multi potentiali concurenti,mai ales din zona Munteniei, acestia alegand firesc o deplasare mai usoara. In consecinta,extinderea lui la toate categoriile de varsta mi se pare total unfair.Sa fi ramas la ceea ce a fost anuntat ! E rau ca incepem sa ne facem concurenta...
Daca si faptul ca a organiza un turneu de tenis ,ca o impacare subtila a tuturor iubitorilor acestui sport(amatori,legitimati,bosorogi,etc),este un pacat,atunci unde dracu sunt intentiile bune ?! Exact cum spune si Dan Bodeanu,acest turneu a fost anuntat inainte de cel de la Miercurea Ciuc,in mod sigur, indiferent de ce turneu ar fi fost organizat ,muntenii si nu numai,nu ar fi programat unul la aceeasi data...laky a spus:Este pacat ca ceea ce se anunta un turneu al veteranilor, a ajuns sa stranga "batrani" de la 20-40 ani! Acest turneu a devenit un concurent real pentru Amaturul din Miercurea Ciuc, anuntat pentru aceeasi zi, strangand multi potentiali concurenti,mai ales din zona Munteniei, acestia alegand firesc o deplasare mai usoara. In consecinta,extinderea lui la toate categoriile de varsta mi se pare total unfair.Sa fi ramas la ceea ce a fost anuntat ! E rau ca incepem sa ne facem concurenta...