Openul Veteranilor - Topoloveni - 28 noiembrie 2009

Re: Openul Veteranilor - Topoloveni - 28 noiembrie 2009

Cu siguranta ca nu va lipsi, tot din Brăila, Bianu Ionel-20 spre... 39 de ani!

multumesc de aprecieri prietenilor mei gabi si dan
dar m-am sucit deci joc la batraneii mei...
nu de alta dar am par alb in cap si danut e ca baiatul meu :lol:
gabi e ca un fratior mai mic :lol:

mai bine joci la categoria batranei-tineri-dansatori :lol: :lol: :lol: :lol:
muama ma consideri ca baiatul tau :) :) :) ...ti-ar place sa ai un baiat ca mine care sa te ia la......

din București Marius Constantinescu pt. 20-39 ani

Dar fara prea mult par primiti? Nu de alta, dar vrea sa vina si PUSCA Sergiu, tot din Brăila, evident, la cei sub 40 de ani :-)

Estimativ sunt vreo 50. Dar urmeaza sa dam faxuri catre cluburile afiliate la FRTM, iar jucatorii din Amatur se inscriu de obicei in ultimele 5-6 zile ale unui turneu.

Excelenta idee! Vin si eu!
Deci, din Drobeta Turnu Severin:
Boescu Tinel - 47 , categoria 40-49.
Sorine , te-as ruga si pentru oferte de cazare , in principiu pentru vineri seara ( 27.11.)

TINEL a spus:
Excelenta idee! Vin si eu!
Deci, din Drobeta Turnu Severin:
Boescu Tinel - 47 , categoria 40-49.
Sorine , te-as ruga si pentru oferte de cazare , in principiu pentru vineri seara ( 27.11.)
Va asteptam cu drag! Se rezolva si cazare la preturi si conditii bune!

La 50-59:
Din Pitești: Vladu Nicolae, Doba Vasile si Dinicescu Ion.
Din Topoloveni: Ciopaca Marin

Salut! Sorine vezi ca Tiganu(Oancea) te trage in piept in ceea ce priveste virsta lui Pantelimon..azi-maine face 40 si el vrea sa-l treaca la 20-29.......pe Gaby sa-l treci la 30-39 si daca as fi in locul lui ,l-as da afara ca nici nu stie ce virsta are patronu..... :lol: :lol: oricum,pe criza asta nu cred ca-l mai rabda ala prea mult....va pup si SUCCES!

Dom' Vasile,
Nu veniti sa jucati la Veterani? Se anunta participare selecta: Gil Pristavu, Dan Tigau si altii. Si toti sunt la categoria dv. de varsta: la 15-18 ani :lol: :lol: :lol:
Va astept cu o tuica fiarta ca e cam frig afara!

Sorine,parca ne facusem per-tu dar,in loc sa ma lase pe mine memoria ca mai am nitelus si fac o juma de secol ,vad ca altii au probleme deastea.......cit priveste acea participare selecta ,ma cam lasa rece asafel de nume care se cred buricul pamantului in tenisul de masa romanesc si cind colo .ei sunt pe nicari ca Vida Gheza.......si daca as nimeri cu unu din cei amintiti de tine,nu-ti dai seama cam ce halimai ar iesi.....nu cred ca m-ai vazut jucind niciodata,iti garantez ca s-ar opri meciurile de pe celelalte mese si s-ar uita numai acolo,pe unde pui si scandalu pe care l-as face arvitrului daca as vedea ceva-ceva.......chiar nu vreau sa-ti stric concursu....ma mai gindesc,nu promit nimic dar,de intaritat sa stii ca ai reusit s-o faci...BAFTA!

Din Slobozia inscriu pe:
Enciu Alexandru la cat. 20-39
Ciacarascu Adrian la cat. 40-49
Nitu Victor la cat. 20-39

lica a spus:
Salut! Sorine vezi ca Tiganu(Oancea) te trage in piept in ceea ce priveste virsta lui Pantelimon..azi-maine face 40 si el vrea sa-l treaca la 20-29.......pe Gaby sa-l treci la 30-39 si daca as fi in locul lui ,l-as da afara ca nici nu stie ce virsta are patronu..... :lol: :lol: oricum,pe criza asta nu cred ca-l mai rabda ala prea mult....va pup si SUCCES!
nea vasile, sunteti informat eronat...eu azi-maine fac 30 de ani :lol: :lol: :lol: .....deocamdata merg pe 26 :lol: :lol: :lol:

De la Craiova se inscriu la categoria 40-49:
Eugen Colan, Viorel Badescu, Sorin Sora, Danut Mihalache - membrii echipei Universitatea Craiova III
Si tot la 40-49, din Targoviște: Lazaroiu Adrian si Cernoiu Cristian.

Back
Sus