Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
nu cred !vlason a spus:O intrebare simpla: credeti ca este sportiv si in spiritul jocului sa joci la pariu tenis de masă? :?
- poate ramai surprins sa castige el categoric, sa joace la misto cateva meciuri si cand e vb de bani se schimba joculFlorinBN a spus:Nu vad nici o problema in asta.
Altceva nu inteleg. De ce, dupa ce il bati pe unul destul de categoric, se enerveaza citeodata si rabufneste: "Ai curaj sa joci cu mine la pariu?"
Foarte interesanta ideea .Cred ca in cazul asta mai mult are de castigat cel care pierde chiar daca pierde bani castiga fapte bunehard_soft a spus:ca oricare sport, nu are sau nu ar trebui sa aibe nici o legatura banul la modul acesta. cu "bisnita"/"afacerile", da.
iar un sportiv serios, provocat, ar raspunde urmatoarele: daca eu voi pierde, uite acesti bani din care voi cumpara unui copil sarman o acadea, o prajitura sau un fes pentru vremea rece. la fel si tu. acum hai sa jucam (e doar una din variante).
o alta ar fi: daca voi pierde voi antrena un tanar sau un copil pana cand va sti bazele si apoi se va descurca singur. la fel si tu.
acestea sunt mize serioase.
Si atunci de ce cand un sportiv schimba o echipa sau un club are grija sa isi negocieze suficient de bine contractul in asa fel incat sa castige mai mult?marqq a spus:......Eu nu am intalnit pana acum nici un sportiv de performanta care sa joace gandindu-se la bani! .....