Jocul pe bani

Re: Jocul pe bani

Offf... greu la deal cu boii mici. Dragilor haideti sa revedem intrebarea omului:
"O intrebare simpla: credeti ca este sportiv si in spiritul jocului sa joci la pariu tenis de masă?"
Bun. Acum, OPRITI-VA! din a devia de la subiect. Alex, tu nu ai inteles despre ce e vorba. Noi nu vorbim de remuneratie aici, de profesionisti, de salarii, de castiguri in bani in urma concursurilor.
Aici se referea strict la: "Hai frate, pui pariu pe 100 euro ca te bat la tenis de masă, manca-ti-as!"
Am zis ce era de zis!

Inteleg din ce zici tu ca nu este sportiv sa joci la pariu.

Olimpismul este considerat supremul tel in sport, dorit de catre toti sportivii adevarati. Stiti ce primeau olimpicii originari drept premiu? Nu primeau jumatate din imparatie si fata de sotie, primeau o cununa de maslin, sau dupa caz de laur.
Cum se raporteaza fiecare la bani il defineste pana la urma ca persoana.

hard_soft a spus:
"O intrebare simpla: credeti ca este sportiv si in spiritul jocului sa joci la pariu tenis de masă?"
Aici se referea strict la: "Hai frate, pui pariu pe 100 euro ca te bat la tenis de masă, manca-ti-as!"
"Nebun este cel ce da, nu cel ce cere"
"Darea si luarea de mita se pedepsesc la fel"
Esti liber sa faci cum doresti, eu sunt gata sa devin avocatul ambelor parti
:mrgreen:

In general, totul incepe din placere, mai apoi se transforma in lupta pentru glorie, si degenereaza in lupta pentru bani.

Nu am auzit pe nimeni pana acum in acet topic sa spuna ca jocul pe bani la un nivel de amatori este in regula..eu asta vroiam sa aflu:)

Jocul pe bani nu e in regula Nicaieri. Se tot face confuzie intre prime, premii, salarii de jucatori, sponsorizari etc. si jocul PE BANI! E o mare diferenta: Jocul pe bani presupune sa joci PE BANII TAI( TREBUIE MAI INTAI SA-I AI) iar in cazul celalt joci PENTRU NISTE BANI CARE NU AU FOST NICIODATA AI TAI, dar pot deveni, de aici motivatia morala a cazului doi! Din cauza asta miza este dubla cand joci pe banii tai, pentru ca vin de acasa de la gura copiilor(cazuri!). E ca jocul la ruleta, vii cu bani de acasa si pleci sau nu cu ei inapoi.

Dar daca esti sigur de victorie atunci situatia este diferita.(nu mai joci la ruleta).Joci cu cineva care nu stie tine paleta in mana..sau asta este la fel de lipsit de demnitate ca jocul pe bani?

Cineva care nu prea stie sa joace nu prea cred ca se va hazarda la un joc pe bani, decat daca e nitel sinucigas :wtf: Si cred ca trebuie sa fii prea nesimtit ca jucator avansat sa "prostesti" pe cineva mai slab sa joace cu tine pe bani si sa ii iei omului toti banii :eh:
PS : Sunt de acord cu marqq si Daniel in ceea ce priveste jocul pe bani la nivel de amator
PPS : new smilies :clap: :thumbup:

Sunt si oameni din acestia care se cred buni pentru ca nu au jucat cu cineva avansat.Dar sunt de acord cu tine ca nu este corect sa le iei banii. Dar daca joci cu cineva de acelasi nivel ca si tine si il bati si el incepe:''ma bati ca nam eu chef de joc,daca am juca la pariu te-as sparge etc''..atunci tu cum sa-i demonstrezi ca esti mai bun ca el altfel decat acceptandu-i provocarea?

Pentru a primi ce este al tau.Poate ca mai sunt si altii pe acolo care ar vrea sa vada daca chiar esti mai bun

Incredibil... ar fi trebuit sa vad cine a deschis topicul asta. No offence, dar pentru 16 ani ai tai vlason, aceasta discutie te cam depaseste. Chiar imi pare rau ca m-a mancat si am postat. Oricum discutia a luat-o hai-hui in directii total aiurea.

Ok ok..cum spui tu domnu' IQ 180.Data viitoare uita-te mai bine si nu mai posta in topicuri deschise de copii de 16 ani..

Cine a jucat macar o data pe bani ,nu chiar pe multi ,va fi tentat sa o faca si in continuare ,nu neaparat atras de suma in joc ,cat de castigul in sine (victoria)/depinde de om ,de partener si de scopul propus-dupa parerea mea ,care am jucat de multe ori pe bani ,raspunsul poate fi in egala masura pozitiv sau negativ,dar o bere ,acolo ,cateodata iti da un mai mare apetit...pentru sport!totusi ,consider ca nu este indicat sa se persevereze pe jocul la interes,mai ales daca esti in zona de performanta...

vlason a spus:
Pentru a primi ce este al tau.Poate ca mai sunt si altii pe acolo care ar vrea sa vada daca chiar esti mai bun
:)
1. Nimic nu este al tau :) Ai niste drepturi garantate de consitutile dar care iti sunt si vor fi incalcate flagrant chiar de stat, si inafara de asta, singurul lucru la care ai dreptul prin natura lucrurilor este o moarte (mai devreme sau mai tarziu). Deci ce ziceai ca vrei sa primesti?
2. Ai sa descoperi ca in viata "altii" nu conteaza. "Altii" reprezinta o masa cu care trebuie sa traiesti si nicidecum o masa dupa care sa traiesti. Simplul fapt ca adversarul tau joaca pe bani, il face mai putin sportiv si ar fi sub demnitatea unui sportiv sa accepte asemenea provocari(si sub demnitatea unor "altii" sportivi sa isi doreasca sa vada care e invingatorul dintr-un meci cu "pariu" impus).
Daca totusi consideri ca asa poti sa faci banii necesari pentru a plati factura de mobil, sau iesiri in oras cu fete, atunci fa-o. Dar in loc sa faci un act sportiv, vei face o munca in urma careia vei fi remunerat (daca faci treaba buna). Deci din sport se face job :)

GigiC a spus:
Cine a jucat macar o data pe bani ,nu chiar pe multi ,va fi tentat sa o faca si in continuare ,nu neaparat atras de suma in joc ,cat de castigul in sine (victoria)/depinde de om ,de partener si de scopul propus-dupa parerea mea ,care am jucat de multe ori pe bani ,raspunsul poate fi in egala masura pozitiv sau negativ,dar o bere ,acolo ,cateodata iti da un mai mare apetit...pentru sport!totusi ,consider ca nu este indicat sa se persevereze pe jocul la interes,mai ales daca esti in zona de performanta...
Asta e un fel de a spune "Stiu ca e naspa, dar imi gasesc scuze". :)
Eu am jucat pe bani de cateva ori in adolescenta diverse jocuri( sume mici fireste) si jur ca nu sunt catusi de putin tentat sa o fac in continuare. Iar cand mai joc pocker(joc al carui principiu fundamental e castigul de bani - nicidecum sport), joc exclusiv pe jetoane sau pe bete de chibrit.
P.S. Daca pentru jocul "la interes" ai o gramada de scuze, pentru semnele de punctuatie nu ai niciuna :P

Atunci mai bine mai astept vreo 80 de ani sa primesc ce e al meu.Factura la mobil o plateste tata ,iesirile tot el;deci cred ca o sa renunt a mai juca pe bani:)

Back
Sus