secvente youtube

Re: secvente youtube

onicofagia8223
Dati un search dupa acest user,veti putea urmari secvente din multe meciuri de la olimpiade,incepand cu cea din 1988

Cred ca am vazut de vreo zece ori meciul dintre Kong Linghui si Joo Se Hyuk. Indiferent daca pierde sau castiga, coreanul si-a castigat un loc sigur in inima mea. E fantastic !!!!!!!

Secvente dintr-un meci frumos,finala WC 1999 intre Ma Lin si actualul sau antrenor,Liu Guoliang
Era pe vremea cand seturile se jucau pana la 21,servele erau intotdeauna mascate cu mana libera,iar RPB era inca un mister pt Ma:)
http://www.youtube.com/watch?v=2yw5qwrs2Sg

au facut spectacol nu au jucat serios desi era o competitie destul de importanta ,dar fiind colegi in aceeasi echipa.....

Se vede de la 1km ca e la spectacol, dar si asta-i destul de greu de facut.

vali a spus:
Semn ca glue-banul l-a pus serios pe butuci pe Kreanga. Daca si Crisan a ajuns sa dea mai tare decat el ...vine pensionarea.
La data introducerii noilor reglementari ITTF privind adezivii VOC,clasarea celor doi in topul mondial era:
Kreanga-17 Crisan -22
Acum este:
Kreanga -18 Crisan-42

No comments

l-am auzit pe crisan intr-un interviu ca are multe de invatat de la Kreanga...

cata_60 a spus:
vali a spus:
Semn ca glue-banul l-a pus serios pe butuci pe Kreanga. Daca si Crisan a ajuns sa dea mai tare decat el ...vine pensionarea.
La data introducerii noilor reglementari ITTF privind adezivii VOC,clasarea celor doi in topul mondial era:
Kreanga-17 Crisan -22
Acum este:
Kreanga -18 Crisan-42

No comments
E irelevant, Crisan din anumite motive a participat la putine Pro Toururi si alte concursuri, cred ca este 'tinut' mult de clubul unde joaca, din cate am auzit cu nemti nu te poti juca ..daca ai un contract cu ei ..sa dai fuga la cate un concurs cand vrei tu din punctul asta de vedere ca ex. Timo Boll e mai 'relax' fata de contractul cu, clubul fiind din aceeasi tara si cel mai bun..si cred ca depinde si de club. Ca alt exemplu clasamentul Amatur nu reflecta valoarea exacta, sunt multi care din anumite motive ..sunt departe pt ca nu au putut participa la multe concursuri.

Back
Sus