Fete ROSII sau Fete NEGRE ?

Re: Fete ROSII sau Fete NEGRE ?

Nu te cunosc dar imi permit sa-ti dau 6-7 inainte chiar si asa.Vreau sa te vad la masa nu in fata calculatorului si dupa ce te bat cu 7 inainte o sa-ti explic de ce nu ti se potriveste tenergyul.

Cred ca au trecut acele vremuri cand disputele pe plan de idei se transau pe campul de lupta. Acum are dreptate acel ce isi argumenteaza mai logic si mai documentat punctul de vedere... Si nu cel ce da mai tare cu parul, chiar daca pe el sta scris "Tenergy" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No pain a spus:
Nu te cunosc dar imi permit sa-ti dau 6-7 inainte chiar si asa.Vreau sa te vad la masa nu in fata calculatorului si dupa ce te bat cu 7 inainte o sa-ti explic de ce nu ti se potriveste tenergyul.
Fii mai relaxat, nici nu ti-a crescut barba si te enervezi degeaba! Vei imbatrani prematur!

desi nici eu nu ma prea inteleg cu No pain,no gain,cam are dreptate,cu tenergy in special 05 e foarte greu de jucat trebuie f mult antrenament ca sa il "simti, si in nici un caz nu e recomandat incepatorilor, ca joaca timo boll si schlager asta e altceva ei joca toate ziua si fetele cu care joaca ei sunt un pic diferite de astea comerciale.

i-am explicat acestui domn, no pain no gain, in alt post ca eu nu pot sa joc pe fh decat cu tenergy pt. ca agata foarte bine topsheet-ul.Eu am invatat loop si topspin cu o fata hurricane 2 si 3 care deasemenea agatau f. bine, si cred ca de aici "mi s-a format mana" pt. astfel de fete cu burete tare si topsheet care agata. Sunt singurele doua fete(hurricane si tenergy, mai nou si vega) cu care ma inteleg pe fh. si cu care am jucat pana acum. Totusi acest domn se incapataneaza sa stie ce e mai bine pt. mine si cu ce fete pot eu juca. E problema lui si numai a lui, sa se incapataneze in continuare, din partea mea eu imi vad mai departe de viata si de tenis de masă la nivelul pe care il am, fara sa fi avut vreodata pretentia ca sunt un mare jucator asa cum dansul apreciaza ca este. Eu joc ce pot, cum pot si cu ce pot!

Daniel ,in locul tau as accepta sa joc cu No pain. O experienta in plus nu strica :clap:
In alta ordine de idei da , recunosc, si eu sunt un frustrat in alte tenisului de masa si nu e nici o rusine in asta. Nu am avut norocul , hai sa zicem posibilitatea sa facem tenis de performanta si nu neaparat fiindca nu am vrut asta. Cu toate acestea ne informam, skimbam opinii, incercam sa comprimam timpul pentru a compensa anii lipsa de antrenamente.

nu refuz pe nimeni, intotdeauna am vrut sa joc cu jucatori mai buni decat mine pt. a putea invata ceva, altfel nu se poate.Dar cand ti se arunca manusa de genul acesta sunt un pic dezamagit, nu asa trebuie inteles acest sport, daca nu esti de acord cu ideea cuiva te provoaca si el la ce stie el mai bine! Daca ne vom intalni la un concurs cu cea mai mare placere, promit ca voi aduce si tenergy-ul! :lol: Si inca ceva, si eu sunt de acord cu el ca tenergy 05 e pretentios pentru incepatori, am dat lemne cu tenergy unor incepatori care priveau extaziati ce topspin dadeam, iar cand incercau si ei dadeau numai mingi pe afara, ulterior le-am dat sriver fx si s-au calmat, dar mie mi-a placut tenergy din primul sfert de ora, si cred ca asta il irita pe cineva care e profesionist, cum de poate domne' amatorul ala care joaca tenis in timpul liber sa joace el cu tenergy?!?!?!Blasfemie! :crazy:

Daca poti stapani o fata gen Tenergy si te simti mai bun cu ea fata de Sriver FX sa zicem, de ce sa nu o folosesti? Chiar faptul ca folosesti o fata care da mult efect , dar e si senzitiva la efect te obliga sa compensezi mult si iti ascute simturile spre deosebire de o fata gen Nimbus Soft (sau Bryce FX in cazul meu) care iti mai "iarta" din greseli.

Pe mine daca m-ar provoca cineva in acest fel, i-as spune: "accept provocarea, dar apoi am si eu o provocare pt tine. Cine a citit mai multe carti. Iti dau 700 inainte si te las sa pui si maualele scolare. Daca "te bat" cu 700 inainte, am sa-ti explic dupa aia, de ce nu este buna pt tine trufia. Dupa aia, mergem impreuna la o bere, sa-mi mai explici odata de ce nu e bun Tenergy pt. mine, ca am uitat." :wink:

Trufia-arma care te poate duce la pieire.!!
Dani nu-i satisface dorinta,lasal in ceata sa se framante cum de poti juca cu tenergy.
Sa ne vedem sanatosi si sa auzim de bine.

La ce subiect , ce se discuta... :surprised:

Domnule Visco am observat ca va place f mult sa va bagati in seama pe acest forum,probabil sunteti un frustrat in acest sport,mai nou am auzit ca sunteti si antrenor pe la idm pe cine ce invatati nu stiu.Acest site e dedicat pasionatilor de tenis de masă nu de literatura,pt cele 700 de carti citite de dumneavoastra sunt alte forumuri specifice si apropo Sonex F3 big slam nu exista,cu asta chiar m-ati dezamagit total;macar teorie domnule visco daca practica nu :shh:,la noua dumneavoastra meserie de antrenor de tenis de masă aveti nevoie de putina teorie pt ca de la orele de practica ati cam lipsit.

imparti cam usor catalogari despre oameni pe care nu-i cunosti... :thumbdown:

Citatul cu Sonex F3 Big Slam va rugam sa-l prezentati in probatoriu, pentru ca afirmatia sa nu fie aruncata doar asa, de florile marului !Nu stiu cum joaca VISCO ping-pong, dar ca ar putea preda teorie la AMATUR TABLE TENIS ACADEMY,e sigur. Acesti teoreticieni isi au locul lor bine stabilit, la fel ca si criticii de arta, film sau cronicarii sportivi. Pot sa perceapa valoarea, fara a fi in stare insa sa o produca. Si in fond, de ce ar face-o, cand nu e treaba lor !

Nu stiu daca Visco e antrenor sau nu dar pt toata lumea de pe forum care l-a solicitat a avut un sfat . Bun/rau , cum a fost , denota bunavointa iar prin faptul ca o face fara sa ceara nimic in schimb sint sigur ca multi l-au apreciat .
Ca sa nu mai precizam la urma ca are aproape de 2 ori virsta ta , in tenis de masă sintem toti egali .

Respect pentru dvs, NoPainNoGain, dar pana cand cei care va reprezinta interesele sportive, anume http://www.frtenismasa.ro/ , nu au nimic bi-directional care sa ne ajute in bijbaielile noastre, ne lasam invatati de Domnul Visco. E alegerea noastra.
Ma bucur ca dvs, jucator de top10, participati la forum, si va rog sa va castigati respectul (meritat) printr-o atitudine mai intelegatoare. Va multumesc.

Domnule TSE vreau sa va spun ca n-am nici o problema prin faptul ca domnul visco da sfaturi,de cele mai multe ori chiar sfaturi f bune care m-au surprins si pe mine prin complexitatea explicatiilor;prin urmare eu il consider chiar un om competent in acest domeniu,dar atitudinea dansului prin a pleda in postura de avocat al domnului daniel nu mi s-a parut tocmai la locul ei(poate gresesc).Cu fetele sonex f3 big slam despre care eu unul personal n-am auzit si poate imi spune dansul mai multe despre ele poate a facut o gresala pur omeneasca sau poate stie dansul ceva despre aceste feteca o sa apara in curand sau poate ca sunt fete mai vechi desi ma indoiesc.Si pentru domnul Visco citez din semnatura dansului :"In fata lui Dumnezeu toti suntem la fel de prosti" cu tot cu cele 700 de carti pe care mi le dati avans,problema se mai pune si altfel:pana la varsta dumneavoastra ajung sa citesc cele 700 de carti dar dumneavoastra nu cred ca ajungeti sa ma bateti cu 6-7 inainte :clap: .

Sonex...Desto... le-a incurcat omu',se mai intampla.

Back
Sus