Fete ROSII sau Fete NEGRE ?

Re: Fete ROSII sau Fete NEGRE ?

"Sonex" in loc de "Desto" a fost o eroare pt care-mi cer scuze celor care au citit postul, dar fondul problemei ramane corect. Nu am pretentia ca nu fac niciodata erori. Tenis joc cum pot, dar nu simt nevoia sa ma justific de ce nu joc mai bine. Sugestiile pe care le-am dat la masa, unor prieteni care joaca mai slab, au fost gratuite si nu se pot numi antrenorat. Daca s-au simtit amenintate unele pozitii, imi pare rau. Sau poate ca ar trebui sa-mi para bine? In rest, oamenii sunt capabili sa judece cine este frustrat. Voi spune acum ceva de care sunt absolut sigur: " conditia umana nu are nimic de a face cu gradul de perfectionare in tenisul de masa, desi cateodata marii campioni sunt si mari caractere".

No pain a spus:
Domnule TSE vreau sa va spun ca n-am nici o problema prin faptul ca domnul visco da sfaturi,de cele mai multe ori chiar sfaturi f bune care m-au surprins si pe mine prin complexitatea explicatiilor;prin urmare eu il consider chiar un om competent in acest domeniu,dar atitudinea dansului prin a pleda in postura de avocat al domnului daniel nu mi s-a parut tocmai la locul ei(poate gresesc).Cu fetele sonex f3 big slam despre care eu unul personal n-am auzit si poate imi spune dansul mai multe despre ele poate a facut o gresala pur omeneasca sau poate stie dansul ceva despre aceste feteca o sa apara in curand sau poate ca sunt fete mai vechi desi ma indoiesc.Si pentru domnul Visco citez din semnatura dansului :"In fata lui Dumnezeu toti suntem la fel de prosti" cu tot cu cele 700 de carti pe care mi le dati avans,problema se mai pune si altfel:pana la varsta dumneavoastra ajung sa citesc cele 700 de carti dar dumneavoastra nu cred ca ajungeti sa ma bateti cu 6-7 inainte :clap: .
idei putine dar fixe

daca vrei scriu si romane;n-am citit ca domnul visco 700 de carti dar nici nu sunt un necitit,daca ai nevoie de vreun sfat spune ca eu prin esenta sunt un om maleabil si simtit probabil ca o sa-ti dai seama dupa ce ma cunosti nu prin intermediul a doua vorbe aruncate pe un forum;am primit o gramada de mp si la toate am raspuns frumos si civilizat.

TsE a spus:
Respect pentru dvs, NoPainNoGain, dar pana cand cei care va reprezinta interesele sportive, anume http://www.frtenismasa.ro/ , nu au nimic bi-directional care sa ne ajute in bijbaielile noastre, ne lasam invatati de Domnul Visco. E alegerea noastra.
Ma bucur ca dvs, jucator de top10, participati la forum, si va rog sa va castigati respectul (meritat) printr-o atitudine mai intelegatoare. Va multumesc.
Ce jucator din top 10?

Cred ca nu au rost conflicte de astea pe aici.
Initial si eu am crezut ca NoPain este un infatuat , dar cred ca m-am inselat - promisiunea lui de a-mi demonstra faptic diferenta intre fetele negre si rosii mi-a demolat parerea initiala. Apoi sfaturile lui chiar sunt practice si de bun simt. Poate revolta lui cateodata e data de faptul ca sfaturile lui nu sunt luate in seama desi vin din partea unui jucator , nu din partea unor diletanti ca noi. Daca isi dezvaluia identitatea eu cred ca nimeni nu ii punea la indoiala argumentele.
Visco e un veteran al forumului si poate cel mai pasionat de prin zona. De asemenea sfaturile lui au facut "istorie" intr-o vreme cand habar nu aveam de lemne si fete si vroiam sa imi iau tot ceea ce e mai rapid pe piata. E un tip de toata isprava.
Nu vreau sa par patetic , dar eu zic ca e cazul sa va dati mana "tovaraseste" :clap: si sa inkeiem conflicte de tipul asta.

Ca sa zic asa , trecu si Nationalu si nu aflai care fața e mai tare rosie sau neagra. No pain nu a dat nici un semn de viata, iar eu nu mi-am prins carton in piept . Oancea Ionut nu e Nopain , iar pe altul nu l-am intrebat.
Din proprie experienta pot zice ca Bryce FX negru e mai tare decat a rosie . Vorbesc de fețele mele bineinteles .

Ultima data a postat aici.Nu este sigur Oancea Ionut, pt ca la un moment dat chiar scria ceva catre el , intr-un post.
Pt mine , nu a avut sentimente "belicoase" decat dupa ce sa simtit ofensat de parerea mea privitoare la pariuri. Inainte avea o parere mai buna, citez: "Uitati-va la domnul visco ce palete are.Lemne deosebite cu control mare si fete de control cu sunet placut.Felicitari domnule visco se vede ca ati invatat ceva din cat ati citit nu ca altii care recomanda tenergy,baracuda sau bryce si citesc se pare ca degeaba." Sigur este un jucator bun, dar nu a mai avut posibilitatea sa posteze in ultima vreme.

VISCO a spus:
Ultima data a postat aici.Nu este sigur Oancea Ionut, pt ca la un moment dat chiar scria ceva catre el , intr-un post.
Pt mine , nu a avut sentimente "belicoase" decat dupa ce sa simtit ofensat de parerea mea privitoare la pariuri. Inainte avea o parere mai buna, citez: "Uitati-va la domnul visco ce palete are.Lemne deosebite cu control mare si fete de control cu sunet placut.Felicitari domnule visco se vede ca ati invatat ceva din cat ati citit nu ca altii care recomanda tenergy,baracuda sau bryce si citesc se pare ca degeaba." Sigur este un jucator bun, dar nu a mai avut posibilitatea sa posteze in ultima vreme.
eu cred ca e Oancea Ionut(cred doar) pentru ca ultima data cand am fost la Florescu(sapt. trecuta) imi povestise cu ce joaca Oancea si anume "dhs hurricane king,o fața yasaka pe forhand si nu-mi amintesc ce avea pe rever"
daca ne uitam la semnatura lui nopain..... :D :D

Oancea Ionut mi-a zis clar ca nu e el si ca nu scrie pe forumuri.In fine , nu conteaza , nu facem pe detectivii ...

Oancea Ionut joaca intr-adevar cu Pryde 30 pe rever si cu lemn Dhs Hurricane King,n-am sustinut nici o secunda ca sunt Oancea Ionut nu stiu de unde au aparut aceste banuieli.Intr-adevar vali din timisoara l-a intrebat pe Oancea la Campionatele Nationale la Arad daca el e No pain de pe forum.Cu domnul Visco n-am nimic chiar ii apreciez sfaturile care sunt mai mult decat corecte.Domnule Vali initial credeam ca sunteti domnul avocat de la Timișoara cu care ma cunosc dar acum cand vad ca pt dansul cautati laser malcs mi-am dat seama ca nu sunteti una si aceeasi persoana,iar n-aveam cum sa stiu ca dvs veniti la arad si plus de asta nu stiam persoana dumneavoastra.

No pain a spus:
Oancea Ionut joaca intr-adevar cu Pryde 30 pe rever si cu lemn Dhs Hurricane King,n-am sustinut nici o secunda ca sunt Oancea Ionut nu stiu de unde au aparut aceste banuieli.Intr-adevar vali din timisoara l-a intrebat pe Oancea la Campionatele Nationale la Arad daca el e No pain de pe forum.Cu domnul Visco n-am nimic chiar ii apreciez sfaturile care sunt mai mult decat corecte.Domnule Vali initial credeam ca sunteti domnul avocat de la Timișoara cu care ma cunosc dar acum cand vad ca pt dansul cautati laser malcs mi-am dat seama ca nu sunteti una si aceeasi persoana,iar n-aveam cum sa stiu ca dvs veniti la arad si plus de asta nu stiam persoana dumneavoastra.
No problem , greseala a fost a mea ca trebuia sa dau un semn mai repede inainte cu cateva zile de Arad. M-am gandit la Oancea dupa setupul din semnatura.
Si te rog nu ma mai lua cu "Domnule Vali" , apreciez formularea, dar nu sunt eu asa mare domn :)

nu este frati-mio....cautati-l pe fane :lol: :lol: ....noi scriem doar de waldner sau de D&G-CACNNPFS (inca nu m-am decis si mi-au inchis si topicul cu sondajul)..acum nu mai pot dormi noaptea pentru ca trece timpul si trebuie sa iau o decizie

patrick a spus:
nu este frati-mio....cautati-l pe fane :lol: :lol: ....noi scriem doar de waldner sau de D&G-CACNNPFS (inca nu m-am decis si mi-au inchis si topicul cu sondajul)..acum nu mai pot dormi noaptea pentru ca trece timpul si trebuie sa iau o decizie
Care "noi scriem" ? Ca Ionut a zis ca el nu scrie forumuri.

scriu eu si pentru el....el a scris o data dupa cristi_waldner

Hoo bre, vad ca derapajul de la subiect e mai mult decat total! Unde esti tu, Tepes doamne, ca sa pui mana pe ei s.a.m.d !!!....daca o tineti tot pe fagasul presarat cu contre , chiar ca meritati o teapa undeva !!! Rosie sau neagra, mai moale sau mai tare, cu "spin sau fara spin" nu conteaza, dar cred ca o sa doara a dracului de tare :mrgreen: :mrgreen:... Ca si pe noi sufletul, cand vedem forumul presarat de astfel de ineptii !!!

laky a spus:
Hoo bre, vad ca derapajul de la subiect e mai mult decat total! Unde esti tu, Tepes doamne, ca sa pui mana pe ei s.a.m.d !!!....daca o tineti tot pe fagasul presarat cu contre , chiar ca meritati o teapa undeva !!! Rosie sau neagra, mai moale sau mai tare, cu "spin sau fara spin" nu conteaza, dar cred ca o sa doara a dracului de tare :mrgreen: :mrgreen:... Ca si pe noi sufletul, cand vedem forumul presarat de astfel de ineptii !!!
Scuze laky , am fost si noi off-topic cateva posturi, dar totul a plecat de la discutia fete rosii -negre.
Ma recunosc invins si ca o concluzie zic si eu ca fetele rosii sunt mai soft decat alea negre pt acceasi versiune de "rubber". Parerea mea ...

Back
Sus