Re: Lemnele "invechite" au un feeling mai bun?
Re: Lemnele "invechite" au un feeling mai bun?
Nu imi vine sa cred.
Citezi (
dupa cum ne-ai obisnuit, off topic) posturile mele, care SUNT ON TOPIC si indraznesti sa afirmi ca e comentariu deplasat asemanarea pe care am facut-o cu gaina batr?na?
Fratioare, stai ca iti explica tata ca la... copii de gradinita.
Eu am facut o analogie la lemnele vechi, dupa cum urmeaza: Gaina batrana face ciorba buna
doar cand are morcovul t?nar (spune o zicala romaneasca care n-a ofensat pe nimeni pana la gingasa ta traire). Adica NU orice gaina batrana face ciorba buna, cum nu orice lemn vechi se imbunatateste. Ai inteles? Nu ofensez pe nimeni si e o comparatie foarte la obiect, exact ca si cea cu vinurile.
Al doilea post tataie e tot la subiect, pentru ca domnul vali a zis ca a citit el ca la chitari, daca sunt cantate, imbatr?nesc bine si citez:
in articol zice ca lemnul se invecheste(in sensul bun) doar daca este "cantat" si asta datorita vibratiilor la care este supus , nu si daca doar sta in dulap(atunci doar "imbatraneste") . Asta se aplica doar la chitarile din lemn masiv nu la cele din placi de furnir. De aia ma gandeam la o analogie cu paletele.
Deci domnul vali face analogie intre cantatul la chitara si cel la lemn si nu eu. Tot topicul asta se bazeaza pe intrebarea domnului vali daca lemnele "cântate" sunt mai bune.
Eu am vrut sa ii arat doar ca asemanarea gasita de dânsul este nepotrivita si suna foarte ridicol/hilar. Am utilizat un discurs care
iar te-a depasit, si l-ai clasificat si pe asta ofensator.
Mai lipsea sa spuna ca paleta se aseamaba cu cosciugul ala ieftinache, ca pentru amandoua se foloseste hinoki...
Cat despre mesajele personale, scopul lor e sa ramana personale. Nu retrag nimic din ce am scris acolo si nu consider nici un cuvant ofensator pentru o discutie privata a niciunuia dintre noi. Dovada o fac toate televiziunile care difuzeaza la ore de maxima audienta inregistrarea cu Vanghelie, in care foloseste un limbaj mult mai colorat ca al meu. Si da, e a doua oara cand nu intelegi ce scriu, si cand te bagi cu toporul in magazinul cu bibelouri! Dar nu e vina ta, si de asta nu voiam sa fac din asta un lucru public...