Off-topic, avertismente, troli

Re: Lemnele "invechite" au un feeling mai bun?

Degeaba poti sa le spui cine ii batut in cap tot asa ramane, si ii foarte greu sa ii faci sa inteleaga.Eu am jucat cu Primorac Carbon OFF+ 2 ani si dupa acei 2 ani , lemnul a primit un control mai bun atat pot spune sigur.
Imi pare rau ca nu sunt foarte documentat despre aceasta tema.... dar iti dau un exemplu : Daniela Dodean avea de asemenea un lemn vechi Primorac Carbon OFF+ parca ..... si il avea de peste 5 ani, si schimba doar fețele la paleta , ea fiind de la noi din Arad.. poate va puteti interesa mai multe sa vedeti daca este adevarat.
In legatura cu ceilalalti care au postat.... chiar nu vi se pare ca Lemnele de paleta de tenis de masă tot din lemn sunt facute? , si nu mi se pare deloc amuzanta comparatia pe care a facuto, chiar sunt sanse mari sa se comporte si un lemn de paleta de tenis de masă la fel, multumesc ;)
Daca nu va place un lucru , mai bine taceti din gura si nu ziceti nimic ca va aratati prostia astfel, chiar nu observati... ?

Off topic.
In sfarsit s-a prins lumea ca "baiatu" asta marqq este troll!!!

Waw , atentie troll
frate , m-am kkt pe mine , mi-ai luat piinea de la gura
nu mai am liniste

Mai multi useri m-au rugat prin mesaje private sa iau masuri impotriva celor 2 troli (marqq si botezatucezar).
Ei au cerut interzicerea lor pe forum.
Le mai acord o sansa. Deoarece se pare ca nu prea au multe de zis cu privire la echipamente, antrenamente, sugestii, etc le interzic dreptul de a scrie in aceste forumuri specifice. Ei pot citi si vizita aceste forumuri.
Ei o sa poata totusi scrie in sectiunea de Anunturi Vanzare Cumparare, in sectiunea Competitii si in sectiunea Amatur.
Am considerat ca au dreptul sa-si vanda marfa sau sa participe la competitii unde pot sa-si demonstreze calitatile.
Eu personal mi-am setat contul astfel incat sa nu mai primesc mesaje private de la ei.
Eventualele conturi clone pe care le vor crea vor fi banate.
In urma comportamentului lor ulterior o sa vedem daca revenim asupra deciziei.
Acest topic o sa fie "curatat" de mesajele fara legatura in cateva zile.

Chiar participa la competitii?WOOOW!!!M-am abonat instantaneu la capitolul "Amatur" ca sa nu ratez pozitia lor in clasament si poate chiar sa am sansa de a le fi adversar!
Baieti,nu va suparati,si eu am inceput sa postez cu entuziasm pe acest forum pana am ajuns la primul turneu si am realizat unde e locul meu. Cand voi ajunge unde mi-am propus (top 300), imi voi mai da cu parerea on sau off topic...pana atunci, :shh: :shh: :shh:

pt userul Vali , un mare domn in viata

pt userul Vali , un mare domn in viata

De curind mi s-a mai oferit o sansa de reabilitare , am deranjant niste domni cu mai mult de 1000 de mesaje(ioi) si orice actiune pe care o fac ma poate face sa nu mai am acces la acest forum .
M-am gindit cit m-am gindit si m-am decis : decit sa inghit basinile bosorogului asta care imi pune cizma in gura cind vrea el , renunt de buna voie la forumul asta si la miscarea Amatur .
Cine m-a cunoscut stie ce fel de om sunt .
Consider ca dupa multi ani de tenis am inteles la ce se rezuma acest sport : la a te autodepasi , a fi mai bun decit poti fi . Am jucat cu pasiune si intodeauna nu mi-a pasat daca cistig sau pierd , chiar si la cele citeva concursuri la care am participat si unde am iesit printre ultimii . I-am simtit pe amaturisti oameni calzi si deschisi si m-am bucurat sa joc impotriva lor .
Ma bat copii de 14-18 ani , unii legitimati , si nu pot sa le string mina si sa nu ii felicit pt performantele la care au ajuns .
Dar in viata mea n-am stat cu mina intina la cineva si nici n-am s-o fac acum . Am cu cine sa joc , oameni care ma apreciaza si ii apreciez si pt mine e deajuns .
Nu am sa stau sa citesc timpeniile care le debiteaza unii care au redescoperit mingea de tenis , desi intotdeauna i-am apreciat pe cei vechi in bransa.

P.S. Pt administratorul lui peste si nu numai : nu mai pune pe forum mesajele private care ti le-a trimis cineva , e o chestie de bun simt , chiar daca faci "curatenie " dupa aia .
Numai bine va doresc !

marqq said:
nu consider nici un cuvant ofensator pentru o discutie privata a niciunuia dintre noi. Dovada o fac toate televiziunile care difuzeaza la ore de maxima audienta inregistrarea cu Vanghelie, in care foloseste un limbaj mult mai colorat ca al meu.
sa intelegem ca tu, marq esti vanghelie iar forumul asta e otv-ul? sau asta e parerea pe care tiai formato despre forum si oamenii de aici?

Re: Off-topic, avertismente, troli

Foarte bine ca s-au luat masuri. Forumul e un loc de informare nu de bascalie si de enervare. Macar aici sa avem un dram de civilizatie daca la televiziuni si in viata cotidiana avem parte de doar de prost gust si de sicane.

Back