Butterfly Romania ( www.TT-Shop.ro )

Ambele lemne sunt foarte similare in ceea ce priveste caracteristicile de joc. Cu IF Layer ALC am jucat peste 7 luni cu Harimoto doar o proba - o paleta a unui coleg. Nu mi s-a parut diferit de ceea ce stiam. Diferenta de viteza in cazul acesta este data de gramaj. Harimoto are dimensiuni 158x152 iar IF Layer ALC 157x150. Prin urmare avand structura si grosime identica Harimoto ALC va avea de obicei un gramaj superior, ceea ce se traduce in viteza mai mare. Ambele sunt lemne foarte bune in general, insa exceleaza la capitolul de generare a spinului, putin mai lente decat celelalte din familia ALC dar avand o capacitate mai buna de a crea spin.

Salut Mihai,

un pic offtopic, sper sa nu se supere Razvan pe mine

Am dat cu vreo 2 harimoto, care aveau peste 90g fiecare. F interesante, aveau o explozie neasteptata cumva. Daca dadeai incet simteai controlul, daca accelerai simteai viteza pe care o pot genera.

ps: anul trecut mi-am cumparat de la bty buc alc-ul din semnatura, dupa ce un bun prieten a incercat mai multe lemne alc: viscaria, harimoto si timo boll alc. Harimotourile incepeau cu 92-93 g, dar eu fiind chitit pe boll alc si vrand ceva mai usor, am luat un boll alc de 87-88 g. Daca insa gaseam harimoto mai usor...poate ma razgandeam.

Aniversarea a 100 de ani de la nașterea lui Hikosuke Tamasu, fondatorul companiei Butterfly.

Hikosuke Tamasu s-a născut exact acum o sută de ani pe 20 august 1920, în Yanai, Japonia.

Hikosuke s-a dedicat tenisului de masă, un sport care la acea vreme avea foarte puțini practicanți. Mai târziu, după ce și-a perfecționat jocul, a câștigat premii în toate probele Campionatelor de Tenis de Masă ale Japoniei.

Pasiunea sa pentru tenisul de masă nu s-a oprit nici după încheierea carierei de jucător, așa că, în 1950 a fondat Tamasu Co. Ltd. din dorința de a produce echipamente pentru tenisul de masă. Acțiunile sale îndrăznețe au arătat că nu este vorba despre un simplu producător de echipamente.

A dezvoltat producția de materiale de cea mai ?naltă calitate, prima apariție a revistei "Table Tennis Report", construirea facilităților "Butterfly Table Tennis Dojo", sunt acțiuni care au atras mii de jucători din toate zonele.

A încetat din viața în iulie 2004 după ce a fost martorul creșterii exponențiale a brandului Butterfly și a ascensiunii meteorice a tenisului de masă. Idealuri pentru care a muncit din greu.

Hikosuke a fost auzit spunând:

"Jucătorii sunt florile lumii tenisului de masă, și sunt tot farmecul tenisului de masă; ne dorim să fim fluturii care zboară în jurul acestor flori, oferindu-le tot ce acestea au nevoie în lumea tenisului de masă"

Pasiunea lui Hikosuke față de brandul Butterfly s-a transmis urmașilor săi chiar dacă au trecut 16 ani de când nu mai este printre noi.

Tiago Apolonia ZLC + Dignics 09C

ta.jpg

Ultima editare:
Chiar dacă a pus punct, ca jucător, carierei internaționale, legenda tenisului de masă românesc, Adrian Crișan, rămâne în familia Butterfly.
Ca antrenor Butterfly, Adi va urmări evoluția sportivilor sponsorizați de Butterfly din România și țările vecine și va monitoriza tinerii jucători talentați și motivați care își doresc să aibă o carieră internațională. ✍️

Succes!

Pantofii sport Butterfly LEZOLINE VILIGHT vor fi disponibili începând cu luna ianuarie 2021!
Acești pantofi sport sunt cei mai ușori ai popularei game de pantofi sport LEZOLINE și au fost proiectați pentru a oferi mișcari rapide și precise.

Ultima editare:
Lista continuă să crească! Starurile Butterfly care joacă acum cu DIGNICS 09C:

Timo Boll (GER), Dimitrij Ovtcharov (GER), Ricardo Walther (GER), Dang Qiu (GER), Bastian Steger (GER), Johnathan Groth (DEN), Anton Kallberg (SWE), Robert Gardos (AUT), Lee Sang-su (KOR), Cho Seungmin (KOR), Lim Jonghoon (KOR), Mizuki Oikawa (JPN), Alberto Mino (ECU), Darius Movileanu (ROU)

Licitație caritabilă inițiată de Butterfly Table Tennis

Suntem încântați să vă anunțăm că în curând vom scoate la licitație faimoasa noastră masă roz!
Este exact masa folosită în reclama pentru robotul AMICUS Prime, "Coșmarul lui Timo Boll în tenisul de masă" și a fost semnată de starurile Butterfly:

Timo Boll
Michael Maze
Jun Mizutani
Dimitrij Ovtcharov
Tomokazu Harimoto
Kristian Karlsson
Adrian Crișan
Liam Pitchford
Kenta Matsudaira
Jonathan Groth
Wong Chung Ting
Bastian Steger
Omar Assar
Daniela Dodean
Elizabeta Samara
Andrej Gacina
Adina Diaconu
Gustavo Tsuboi
Anton Källberg
Dina Meshref
Ruwen Filus
Tiago Apolonia

încasările de la licitație vor fi donate acțiunii caritabile PingPongParkinson.
Licitația va avea loc pe eBay și va începe în decembrie.

Răm?i aproape pentru mai multe detalii!

Starul Butterfly Dimitrij Ovtcharov semnând celebra masă roz de la Butterfly!
Licitația caritabilă va începe în curând!

Comenzile clienților noștri sunt pregătite. Roboții Amicus sunt, și în această perioadă, partenerii ideali pentru antrenament.
Mulțumim pentru încrederea acordată brandului nostru!

Comenzile clienților noștri sunt pregătite. Roboții Amicus sunt, și în această perioadă, partenerii ideali pentru antrenament.
Mulțumim pentru încrederea acordată brandului nostru!

întotdeauna cei mai buni au fost cautati,meritati si mai mult.Seriozitatea voastra este de neegalat.Intotdeauna voi apela la voi .

Back
Sus