AmaTur: Turneu B București, 26-29 aug 2021

S-a tot inscris lumea....sa nu fie degeaba pt. unii...nu ar intocmita situatie celor inscrisi pana acum?

Buna seara...as opta pentru categoria open...in loc de elite...deci Loghin Florin...open ... Brașov...va mulțumesc

Se retrage Scutaru Marius, Constanța, de la categoria Hobby. Multumesc

Ai rabdare tati nu te grabii ca fata la maritat... .

Vorbește frumos, .omul a întrebat corect! Nu este normal să nu actualizezi listele de atâta timp. Alții le actualizează zilnic. D-na Laura a spus clar "nu am timp de așa ceva" . Ai insistat să organizezi un turneu de o asemenea anvergură :) implică-te și actualizează listele. Vrei să le actualizez eu!? E, uite nu se poate. Ai timp căcălău, am văzut că două ore ai scris ultimul mesaj. O actualizare ?ți ia 5 min. Binenteles dacă nu nimerești să se înscrie lumea greșit , asa cum o faci tu intenționat. Ai 300 turnee și nu știi să te înscri.

Uite cum facem: de acum, la turneele unde fac eu inscrierile te vei inscrie obligatoriu corect, adică Numele, prenumele, categoria, si localitatea. Altfel, ori te bag pe poziția 6, ori stai acasă. Faci ambiție dacă te ține, altfel nu-ți mai fie rușine să te înscri corect.

Back
Sus