AmaTur: Turneu B București, 26-29 aug 2021

Acum întreb și eu ca dl. Bistreanu, vesnic întrebător și fără a vrea să isc polemici , dacă devenim membri în sindicat mai avem voie să jucăm tenis sau stăm doar cu "ranga-n" sus?. Aș dori un raspuns foarte scurt, mulțumesc!

Acum �ntreb și eu ca dl. Bistreanu, vesnic �ntrebător și fără a vrea să isc polemici , dacă devenim membri �n sindicat mai avem voie să jucăm tenis sau stăm doar cu "ranga-n" sus?. Aș dori un raspuns foarte scurt, mulțumesc!
Ha, ha ... buna de tot asta!!! :)

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk

Ai dreptul la opinie? Păi despre asta este vorba, si eu am dreptul la opinie, ce nu este clar? Ai jucat cu Gewo că nu te duce scăf?rlia, nicidecum că a fost mingea oficială, te-o fi prostit cineva prin sală, a avut ciudă pe tine că ocupi prea mult spațiu cu harnașamentele tale. Mai ții minte turneul final de la Sf. Gh, când ai venit cu toată garsoniera, geamantane, pătură, fotolii gonflabile, mese, măsuțe, ce să mai, numai cortul ?ți mai lipsea, te-ai așezat în sala mare exact pe unde este mai multă nevoie de spațiu si spre norocul meu, tu ai fost la open (?n sala mică), dăi tumbe pe acolo să-l mutăm pe Cristinel, să nu se supere Cristache, si comedia maximă a fost că în final ai constatat lipsa echipamentului sportiv. :)))))Sfatul meu este să-ți iei de acasă numai ce ?ți trebuie, că nu numai tu suferi, ci și organizatorii care nu găsesc spațiu de trecere pe lângă mantinele.
Măi Cristian, Cristinel, Cristache, sau cum te mai chemau copiii pe afară, tu de acum pentru mine ești Dl. Istrate, nu-ți mai fie rușine cu numele. Văd că ai scris peste tot, eu nu murdăresc un topic la un turneu bine organizat cum este la Făgăraș , tu b?ntui noaptea pe acolo, ai timp , bravo, fă-ți timp și să ?nveți să faci o listă de înscrieri, lasă naibi mizeria aia "ca pe vremuri". Repet, chiar eu mă ofer să te ?nvăț, am ?nvățat pe toți care au vrut, ultimul pe Craiu Cătălin, care după 20 min știa perfect ce are de făcut (Felicitări!). La fel și acolo, am postat turneul după care m-am oferit să-l ?nvăț. Dacă îmi spunea la fel ca aici "cine are timp de așa ceva!?" îl abandonam și pe el, dar mă rog, el nu are 300 turnee, și altele.
Apropo, până la ce dată se fac înscrierile în sindicat? Aș vrea să mă înscriu și eu, dar numai dacă îl pui Vice pe ăla care ai încercat să-l înscri aici si nu ți-a mers. Știu că nu mai vorbești de mine sau cu mine, dar totuși nu am dormit toată noaptea sa prind loc.
M-ai nimerit bine, m-ai nimerit în vacanță, chiar căutam ceva de lucru.
După cum vezi, de câte ori scri opinia ta, de atâtea ori scriu opinia mea. Apropo, știi care este opinia mea? Tu nu ai față de Cheile Grădiștei. Si culmea pe s?rmă este că tu ai mai fost acolo si nu înțeleg de ce te chinui! Nu te mai ascunde după deget, stai acasă, mai dăm și de necaz, plus că eu nu plătesc Moașă pentru tine, plătesc o asistentă (mie astea-mi plac), astea nu știu să facă cezariană când te caci tu pe tine la scorul de 2-2 si 10-9. Dacă erai cu mine la joc ai fi rămas singur să te pansezi în wc. M-au apucat toți draci când am vz că scri 2 pagini să ne explici cum te-ai rahat pe tine și la turneul ăsta nu ai avut timp să faci o listă, în schimb ai știut să zici participantilor să nu se grăbească " ca fata mare la măritat". Habar nu am ce greșeli am facut prin text, că scriu de pe tel, de 20 min stau pe wc.(poate te intereseaza).

Chiar tu nu stii altfel sa discuti decat sa jignesti, chiar e atat de greu sa te exprimi intr-un cadru sportiv asa cum e acest forum, poti avea opinii fara probleme, cu totii avem acest drept dar ce faci tu este jignitor, chiar si "opinia" e oripilata de ce debitezi. Amesteci lucrurile in aceasta postare ca sa creezi o diversiune asta e clar, cand un om face acest lucru e limpede ca nu are argumente sa raspunda "la chestiune". Tu chiar crezi ca nu-ti pot amintii comportamentul tau de la multe turnee dar nu o fac pentru ca nu e frumos sa ma leg de alte "amanunte" ca sa-mi justific reactiile, e de porc ca sa zic asa.
Din nou te legi de o situatie pe care n-am mai intalnit-o dar am relatat-o ca fiind un panflet, si eu sunt amuzat de "panfletul tau" dar crede-ma au fost cele mai bune 20 min. din viata ta, pentru ca ai scos toata fierea aia daunatoare din tine si sper cu acesta ocazie sa fi un om mai bun mai curat.
Vasile ce sa spun, intr-un fel te inteleg ca te-ai bagat, intr-un alt fel nu te inteleg, Mi-a placut treaba cu UGSR-ul, e simpatica, dar dupa cum observi nu are nicio legatura cu ce spui tu, (si tu amesteci lucrurile din pacate) ci cu o protectie a acestor iesiri necontrolate ale unor conducatori, despre asta e vorba, daca tu ne vezi acest lucru e trist. Stiu ca te-ai certat destul de rau cu Cornel Dena dar nu trebuie sa dai cu "manta" ca sa-l implici pe el aici. pacat. Eu am dorit sa mai stiu care e situatia lui actuala, Claudiu Vela mi-a amintit si cu asta basta... cu mentiunea ca acolo nu se spune durata suspendarii lui. Vezi tu, in viata se intampla tot felul de lucruri, e posibil ca acum sa nu-ti placa de cineva pentru ca te-a porcait la un moment dat sau nu s-a comportat la nivelul asteptarilor tale aceste lucruri fiind complet justificate, iar poate peste o perioada acest lucru nu mai are nicio importanta pentru ca timpul vindeca ranile, si s-ar putea sa avem mustrari de constiinta pentru vorbele grele aruncate. Bine mai sunt si cazuri exceptionale, la unii aceste lucruri sunt netratabile si trebuie sa intervina psihiatria.

Acum întreb și eu ca dl. Bistreanu, vesnic întrebător și fără a vrea să isc polemici , dacă devenim membri în sindicat mai avem voie să jucăm tenis sau stăm doar cu "ranga-n" sus?. Aș dori un raspuns foarte scurt, mulțumesc!

Cred ca am fii fericiti cu totii daca am putea sa stam cu ranga-n sus :) important e pentru ce folosim ranga si cine o tine-n mana... :) ... dar totusi sa intrebam poetul... intrebatorul, nu cel cu ranga... ! :)

Cred ca am fii fericiti cu totii daca am putea sa stam cu ranga-n sus :) important e pentru ce folosim ranga si cine o tine-n mana... :) ... dar totusi sa intrebam poetul... intrebatorul, nu cel cu ranga... ! :)

Tu poți să o ții, că stai mai mult pe wc! E un pamflet.

M?ine te ajut cu răspunsul pentru postul 124, trebuie să citesc și nu am timp (vrei o poză să vezi ce fac?)acum sincer nu meriți, mai așteaptă:)
Recunosc, la mesajul ăsta m-ai pierdut puțin. Vrei să fi tu întrebătorul și eu cu ranga!? Daca Da , se aprobă!

Dl. Gelutu mai faci mult scandal ? ca ma intreaba un prieten si nu stiu ce sa-i raspund !

Sa înțeleg ca ești mai mereu trist?
Dacă te uitai la micul ecran vedeai la ce folosește! Unii au deschis ușile de la mașină, alții de la apartament. De regula dacă e o ranga sănătoasă se tine în "m?ini" dacă nu, o porți pe picior și de regula o ferești de privirile curioșilor sa nu te compătimească!

Sa înțeleg ca ești mai mereu trist?
Dacă te uitai la micul ecran vedeai la ce folosește! Unii au deschis ușile de la mașină, alții de la apartament. De regula dacă e o ranga sănătoasă se tine în "m?ini" dacă nu, o porți pe picior și de regula o ferești de privirile curioșilor sa nu te compătimească!

Vasile si tu ai frustrarile tale, ce se intampla cu tine ?

Dl. Gelutu mai faci mult scandal ? ca ma intreaba un prieten si nu stiu ce sa-i raspund !

Esti un "adevărat" bărbat. Cum de uiți că ai spus de câteva ori că (public) nu mai vorbești cu mine. Adică folosești citate , plus numele meu si acum te întrebi dacă eu fac scandal. Mă faci să renunț ! A crescut săm?nța pusă de tine?
Te-am rugat să aștepți răspunsul la P124, si tu , cu doi elitiști înscriși faci ce faci să bați recordul la postări de can-can. Pe mine nu mă deranjează, nu te jignesc, răspund pe măsura audienței.

Esti un "adevărat" bărbat. Cum de uiți că ai spus de câteva ori că (public) nu mai vorbești cu mine. Adică folosești citate , plus numele meu si acum te întrebi dacă eu fac scandal. Mă faci să renunț ! A crescut săm?nța pusă de tine?
Te-am rugat să aștepți răspunsul la P124, si tu , cu doi elitiști înscriși faci ce faci să bați recordul la postări de can-can. Pe mine nu mă deranjează, nu te jignesc, răspund pe măsura audienței.

Atentie amaturisti, fiti cu bagare de seama, cine face ca mine ca mine sa pateasca ! Tot ce face acest domn este impecabil si perfect !

Tu crezi ca eu nu stiu de ce faci tu scandal, faci scandal ca sa "sperii vanatul", eu zic sa lasi securismele astea departe de acest turneu, mai rau te afunzi... n-ai argumente esti bolnav de furie si nu inteleg motivul ! .... a stiu ti-am "jignit" parchetul ! Scuzati-ma... pot sa retractez ce-am spus, im fac mea culpa... altadata nu mai fac... acum poti inceta ?

Vasile si tu ai frustrarile tale, ce se intampla cu tine ?

Stai liniștit ca sunt bine Cristi. Nu am treaba cu certurile din post dar când aduci vb de "sindicat" ma faci sa pun "m?na pe rangă" Alta idee mai teribilista eu nu am mai auzit. Poate facem și o "casa de avocatura" sa ne apere interesele ca avem cu cine și dacă nu, mergem pana la CEDO! Ideea e ca nu putem sa aj pana acolo în plimbare cu m?inile în buzunar și cu ruxacul în spate! Treb sa scoatem"banul" și aici e mai greu pt unii!

Stai liniștit ca sunt bine Cristi. Nu am treaba cu certurile din post dar când aduci vb de "sindicat" ma faci sa pun "m?na pe rangă" Alta idee mai teribilista eu nu am mai auzit. Poate facem și o "casa de avocatura" sa ne apere interesele ca avem cu cine și dacă nu, mergem pana la CEDO! Ideea e ca nu putem sa aj pana acolo în plimbare cu m?inile în buzunar și cu ruxacul în spate! Treb sa scoatem"banul" și aici e mai greu pt unii!
Sunt de acord cu tine dar cand avem "cazuri complicate" ca acestea cum le putem trata. Colegul nostru e din alt film cu o regie clara, exista remediu pentru asa ceva. Mi-am cerut scuze ca am jignit parchetul imi fac mea culpa twice... cer si scuze directorului de la parchete daca e nevoie... dar vad ca omul nostru nu se mai opreste. ...ma poti sfatuii ce pot sa fac in acest caz ?

Sunt de acord cu tine dar cand avem "cazuri complicate" ca acestea cum le putem trata. Colegul nostru e din alt film cu o regie clara, exista remediu pentru asa ceva. Mi-am cerut scuze ca am jignit parchetul imi fac mea culpa twice... cer si scuze directorului de la parchete daca e nevoie... dar vad ca omul nostru nu se mai opreste. ...ma poti sfatuii ce pot sa fac in acest caz ?

Te sfătuiesc eu. Taci , că ești habarnist!

Back
Sus